Форумни "образи"

• 228 126
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 700
Аз пък хич не съм погледнала чичото с гащите. Вие от къде такава енергия и такива неща да гледате?  Joy
Образи безстрашни.

# 2 701
Явно съм друга публика, и двамата гащюрници са ми като чички с шлифери, изскочили от форумския храст.
Ех, да имаше по един шлифер да ги позаметнем! Laughing

# 2 702
Явно съм друга публика, и двамата гащюрници са ми като чички с шлифери, изскочили от форумския храст.

Или-или, така е, изскачат, но на красивия обикновено му прощаваме, докато на грозния - никога.

# 2 703
Не искам да си мисля какво им е в главиците (и двете) на тези показващи се застаряли момченца Simple Smile. Антигона така хубаво ги описа, че просто нямам какво да добавя.

# 2 704
Или-или, така е, изскачат, но на красивия обикновено му прощаваме, докато на грозния - никога.

За мен красивият лесно става грозен. Красивият и сладък отиде в темата за Тайните да сподели колко е отвратена от дебелите задници на прясно родилите жени, които вижда в парка. От този момент нито ми е красиво, нито сладко. Не й коментирам изрезките, защото това я провокира още повече да се лигави. Имах такъв съученик в гимназията, защипваше си на ушите дървени щипки за пране, по 5-6 на всяко ухо, та и тя по същия начин умира за внимание, но буди само недоумение.

# 2 705
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Продължавам да мисля, че Сребърния с нищо не е по-добър от Сандоканчев (освен с по-добрата си физика, понеже е по-млад). Склонност за клюкарене на градска баба, склонност към злобеене, периодични избухвания с реплики "какви сте змии всичките" ... за уменията му в професията не знам, но имам усещането, че ако си поговорим за история, тази извън материала за университетите ще я знам по-добре.

# 2 706
Не мога да не се съглася, или-или. Темата за тайните е една от тези, до които не припарвам, така че впечатлението ми за нашата героиня е силно ограничено до забавните теми, в които се изявява.
Но да - тук лицата ни са нашите писания, така че красивият може и да е много грозен.
пп: Джой, май точно Сребрьо беше нарекъл Дона и кака Сийка синьо сирене Simple Smile) Пак е по-добре от недоклатени лелки.

# 2 707
И недоклатени лелки е ползвал, споко Laughing

# 2 708
Янечек като каза за синьото сирене се сетих за един виц:
Двама дъртюги си говорят:
-Еххх, няма вече хляб в нас, нямаа.
-Хляб има, ама салам няма.
 ooooh!

# 2 709
А и е учител, нали? Казвате, че се е показал гол до кръста в снега, което аз съм изпуснала, но то е като сутиен на точки в клюкарника, ужас, ужас...

# 2 710
Те всички са под един образ. Сребрьо, Сандо, Немо, и имаше още един двама. Останалите са воайори с малко по-висока класа.

# 2 711
Помня на Сребрьо една от последните теми, преди да изчезне, защото участвах доста в нея. Беше пуснал да коментираме някакъв статус от ФБ на негов съученик (съвсем невинен, как пиел вино и му било хубаво), и оттам изля 50 литра женска злоба в описания на физиката, връзките, хобитата и не знам какво още на "приятеля" си. Не бях виждала такъв цирк още.

# 2 712
Абе, да! Има нещо общо между мъжете в бг-мамма - като ги попритиснеш малко, се озлобяват точно като зли жени и почва едно скубане, настъпване с токче, тънки писъци.

# 2 713
  • София
Значи, гащите на Шантолина са със статус легенда.

Признавам, постовете на Антигона снощи бяха светлината на моя живот, но силно се ззтруднявзх да им се порадвам, понеже имахме и маратон за бягане с препятствия, от една страна трасето бе минирано от образи на косми в най-разнообразни конфигурации, предимно гарнирани с грозни слипове, а съдейки от придружаващите ги коментари, страдам от твърдото убеждение, че освен грозните слипове, космите са били гарнирани и с бели вълнени, в най-добрия случай хавлиени чорапи, позиционирани върху яркозелен акрилен китеник. От друга страна, опитвайки се ловко да маневрира измежду гореописаните косми, читателят тъкмо въздъхва с облекчение и попада на високо нАучна дискусия, на тема педагогика, с подтема що е то индивидуален подход и има ли той почва у нас,  леки отклонения, засягащи морала, ценностите, процесът на възпитание и обучение, воден на високо равнище, с група разгорещени от космите участници, които самоотвержено бранят нАучната си теза, решени на всяка цена на образовзт противника, да го обезоръжат и заровят в прахта, като за целта не се свенят да използват всички сили и средства, както приляга на видни радетели на максимата "напред, нАуката е слънце".
Накрая, в цялата нощна вакханлия, участниците и драгите зрители се почувстваха изтощени, в публиката, за щастие, един от зрителите се оказа звероукротител, излезе на сцената, някой услужливо му подаде камшик, плесна веднъж с камшика и всички участници в представлението като с магическа пръчка се прибраха по клетките, драгите зрители и те се разотидоха по леглата, уморени, но щастливи и с това приключи вечерта.

# 2 714
Помня на Сребрьо една от последните теми, преди да изчезне, защото участвах доста в нея. Беше пуснал да коментираме някакъв статус от ФБ на негов съученик (съвсем невинен, как пиел вино и му било хубаво), и оттам изля 50 литра женска злоба в описания на физиката, връзките, хобитата и не знам какво още на "приятеля" си. Не бях виждала такъв цирк още.
Набрал беше жестоко на хората с образование, стремящи се да правят кариера. И си сложи подписа от "Улица Консервна" за ужасните зубрачи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт