Форумни "образи"

• 227 819
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 790
  • Ямбол
Ама, Янечек, свиркай като дописваш.
Сетих се аз покрай твоята песен за една друга песен, в която са възпяти гащите:

Шест кокошки съм заклала,
руйно вино съм наляла
Яла любе довечера
ще те чакам на пенджера.

Няма мама, няма тате,
няма кой да ни се кара
яла любе до вечера
ще те чакам на пенджера.

Гащите съм си опрала
снощи вечер на канала
Хем са прани, хем са драни
хем ги нося разкопчани.

Краката съм си изтрила
със Чирпанска керемида
хем са бели, хем дебели
хем са слънце невидели.

Яла любе довечера
ще те чакам на пенджера.

Копирано е, не ми се карайте за правописа и пунктуацията.

# 2 791
 Joy Ех, тия гащи беее Joy
Да ги постне някой за тия дет' сме ги пропуснАли Wink

Аз си спомням Шанталчето как си постна снимчица с един чорапогащник дет' бил много шарен, па и цветовете не знам к'ви били, та не можел ли някой да й помогне с цветовете да го комбинирала някак  Joy Пуснаха една палитра, та й решиха проблема hahaha Гащите съм ги изтървала, не че е загуба голяма, ма щом песни се пеят Laughing

# 2 792
  • В Космоса
Мен Шантито ме е оставяла в недоумяваща физиономия само с една снимка - надупена с едни лачени ботуши. Другите ѝ са ми приемливи, ако и да са гащи в тигрови щампи, отровно зелено и каквото ще да е, онази ме шахматира просто. Mr. Green

# 2 793
Е, надупена, колко да е била надупена Mr. Green

# 2 794
  • В Космоса
Е, не много, де, но със задница към обектива и извърната руса глава също към него. Далечна снимка, но основният привкус беше доста натрапчив. Grinning

# 2 795
Думата чорапогащник ми напомни за една стара форумна история, май и тя на Ша, поне е в същия стил. Значи, седяла си нашата героиня на бара, обута в чорапогащник от 50 лева ли, долара ли, не помня, когато случаен мъж й го прогорил с цигарата си. Не, май чорапогащникът струвал 6 лв, пък той оставил 50, за да покрие щетите. Помни ли я някой друг и ако да, чий беше този чорапогащник...

# 2 796
Москино беше чорапогащникът, разискваше се в една от темите за флирт. А чий беше, и аз не помня, но е възможно да е бил на Шантал.

# 2 797
  • На топло
Москино беше чорапогащникът, разискваше се в една от темите за флирт. А чий беше, и аз не помня, но е възможно да е бил на Шантал.
Москино за 6 лв?  Laughing

# 2 798
Тоз' чорапогащник дето го помня беше на Шантала в спалнята, не на бара.И веднага изкоментираха и корема и паласките й / които бяха преувеличени, разбира се от завиждащи злобарки/ hahaha

# 2 799
На мен са ми странни подбудите на мамите тук да се фейкат по бельо и лачени ботуши.

Последна редакция: нд, 28 фев 2016, 16:11 от Анонимен

# 2 800
  • На топло
 Мадам Бовари от село Чорул  Laughing

# 2 801
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ама и това да получиш 50 лв за съспипан чорапогащник си е умение. На мен веднъж болонката на една леля ми го съдра и не само че пари не получих, ами и бях нахокана на "тъпа рускиня, какво се оплакваш" Mr. Green
(а за разлика от Шантал нямам и капка руска кръв Laughing)

# 2 802
  • Ямбол
Ех, по цял свят рускините са нарицателно за тъпота. Мислех, че само тук ги смятат за такива, заради туристите, които ни посещават.

# 2 803
  • На топло
А българките за какво са нарицателно, като сме ги почнали?
Джой, ама ти вярваш на майсторката на късия разказ?

# 2 804
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ех, по цял свят рускините са нарицателно за тъпота. Мислех, че само тук ги смятат за такива, заради туристите, които ни посещават.
Тцъ, не навсякъде, пък и в случая тъпотата ми идваше от факта, че казах на госпожата да си контролира плъха, а националността от акцента Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт