Форумни "образи"

• 230 326
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 155
Всъщност да, тя беше пуснала и тази  Peace
Ами в общи линии - според нея трябвало да се опрости откъм правила и норми, защото бил труден  #Crazy

Joy Нейни са били значи цитатите в Смешките.

# 1 156
В България много хора живеят над възможностите си. И много държат да информират за придобивките си. Но живеем в едно голямо село. Става ясно кой как колко и по какъв начин....
А и в крайна сметка това ли е важното? Кой какво ял, къде спал, какво карал.....
Не ме дразнят хвалбита. До момента, в който бъдат повтаряни за 1002 път
Тонка, мисля че съм по-висок левъл от теб. hahaha Вместо да ми е шофьор ММ ми дава пари за такси

# 1 157
Тя, според мен имаше някаква теза в началото, че езикът е динамичен, но като стигна до това, че е труден за произнасяне (щях да се съглася, ако беше казала за чужденци, но тя каза, че и за нея е труден) се отказах да чета. А тя не е неграмотна, просто прави грешки (по-малко от мен), но пък спореше без да е подготвена. Малко хванах от темата, а после другата ми беше интересна, но я загубих. Аз не ползвам нотификации и ми се случва да пропусна постове.

# 1 158
И сега ще ти кажат, че си крепостна селянка, щом пари за едно такси от мъжа си чакаш Laughing

# 1 159
Даун, наистина ако се сравнява примерно с английския, откъм правила и изключения няма спор, че е по-трудният. То и много българи има, за които е труден, но нито едно от двете не е предпоставка и причина за промяна в нормите.

# 1 160
 Joy Joy Joy Joy Може и да си права Ша! Аз исках да се похваля, че имам богат мъж, а може да ми начупят канчето Laughing Laughing Laughing Laughing

# 1 161
Рали, всеки език, с динамиката си, налага и промяна в правилата. Българският не е изключение и се е променял. Отпадането на ер малък, падежни форми и др, Аз сега чета Дикенс на Английски и ми е супер трудно. Също така ми е трудно да чета и на български от 1870 например.
В началото ми се струваше, че тя има предвид, че правилата трябва да отразяват динамиката в определени граници, което, така или иначе се случва.

# 1 162
  • София
Мохини, какви са тези коли, за пръв път ги чувам?  Joy
Има го и нещо друго ССФ понякога толкова изкукуригва, че информацията, че Софи има джип може да се прочете така - Джип=off road, off road=планина, планина=село, Софи селянка.  Joy
Омари никога не съм яла. Работила съм толкова години в сферата на ядене и пиене и не съм опитвала. Не знам как се ядат, не мога и да ползвам клечки за суши.  Предпочитам кюфтета с бира Joy
Бавно ви изчитам и стигнах до това  Joy  Joy
И аз предпочитам кюфтета с бира, бтв.

Даун, Дикенс на английски е приятен, Филдинг и Ричардсън са далеч по-трудни  Peace  Simple Smile

# 1 163
  • София
Тонка, мисля че съм по-висок левъл от теб. hahaha Вместо да ми е шофьор ММ ми дава пари за такси
Ооо, имаш да взимаш, Рамацотиева! Аз всеки ден се возя с такси, ама с лични пари. (Това последното май не е за хвалба...  Crazy)

# 1 164
Ооо, имаш да взимаш, Рамацотиева! Аз всеки ден се возя с такси, ама с лични пари. (Това последното май не е за хвалба...  Crazy)

Хм, аз пък съм горда с това, че мога да шофирам и се придвижвам сама. Няма да кажа на колко години се научих и какво ми коства (психически най-вече), докато се отпусна. И сега се чудя защо съм си го причинявала? Свободата, Санчо...... А да можеш сам да се придвижваш си е свобода, погледнато отвсякъде.

# 1 165
  • София
Софи, мисля в тази посока, но е рано да говоря по въпроса. Ако стане, ще се поФаля.

# 1 166
  • постоянно
Софи ,
 по-добре късно , отколкото никога.
И аз късно научих какво е свободата  afwitch
 Peace

# 1 167
  • София
Софи, мисля в тази посока, но е рано да говоря по въпроса. Ако стане, ще се поФаля.
Аз изпитвам ужас, че мъж ми вече сериозно ме тика да изкарам шоф. курсове. ЧовекОт ще си купува мотор и познайте кой ще трябва да кара с колата сутрин щерката на градина. Не знам някой на близо 40 да е станал добър шофьор, аз каквато съм разсеяна, със сигурност ще се претрепя някъде. Риве ми се  Tired

# 1 168
  • Куциндрел
Таис, горе главата. Ще се научиш да караш, спокс, само се запиши на курс. Не е нещо толкоз страшно, практика му е мам'та. Peace

# 1 169
Този разговор да го преместим в друга тема, че за тази е спам. Имам какво да кажа по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт