Форумни "образи"

• 230 390
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Куциндрел
Таис, горе главата. Ще се научиш да караш, спокс, само се запиши на курс. Не е нещо толкоз страшно, практика му е мам'та. Peace
Абсолютно подкрепям.
С практика може да станеш по-добра и от някой, взел книжка преди 20 години, ама стояла в шкафа.
Ама една точка, която като я минеш и се отпускаш, т.е. каране, каране и пак каране, докато се отчупиш. После вече е лесно. Peace

Докъде стигнахме с съ-форумците?

# 1 171
  • София
Едната има книжка, другата шофьор, третата пари за такси.... hahaha
Четвъртата с богат мъж, който й дава пари за такси...   Joy

# 1 172
  • София
Момичета, благодаря  bouquet Градината е близо, до там поне ще успея да затътря колата. После я връщам до нас и си хващам трамвая за работа  Joy

Даун е права, да не спамим повече  Peace

Стигнахме до Бижу. Не сме я разнищили още, а е едно от старите кучета  Wink

# 1 173
Как възприемате образи, които се представят пред аудиторията с подобни никове: "пръдла", "крастава жаба", "темерут"?

# 1 174
  • Варна
Стигнахме до Бижу. Не сме я разнищили още, а е едно от старите кучета  Wink

Старо, ама активно. Ей сега ще връхлети да ви разхвърля набързо.  Laughing

# 1 175
Бижу, я харесвах, като беше Балу. После ми правеше неприятно впечатление с коментарите за външен вид на кого ли не.

# 1 176
  • София

Аз преди непрекъснато я ръфах, после ми стана симпатична. Критикарка е обаче, съгласна съм с Даун.

Глен, възприемам ги като пръдла, крастава жаба и темерут. Първосигнално, знам, но нямам време да разгадавам гатанки.

# 1 177
Скрит текст:

Аз преди непрекъснато я ръфах, после ми стана симпатична. Критикарка е обаче, съгласна съм с Даун.

Глен, възприемам ги като пръдла, крастава жаба и темерут. Първосигнално, знам, но нямам време да разгадавам гатанки.

Не е гатанка, Таис. Опитвам се да разбера защо човек си избира подобно име, след като иска да го приемат сериозно.

# 1 178
Такъв ник може да си сложи човек, който не се приема на сериозно(в добрия смисъл) и има чувство за самоирония. А тези, които притежават последното, обикновено са интелигентни хора.
Аз повече се изненадвам на сладко бонбонче, розова принцеса и секси пате, примерно.

# 1 179
Тези последните за патето и принцесата и аз не бих ги възприела. Не мога да повярвам, че голяма жена би се "кръстила" така. Ще си помисля, че й хлопа дъската, или пък може би, че е някой мъж, дето жена му го пернала критическата и е станала непоносима, а той от скука се регистрирал в Бг мамма.  Joy
Скрит текст:
И мен ме пишете в "закъснелите" шофьори. Преди 1г. взех книжка, никой не вярваше, че ще стане шофьор от мен. Всеки мислеше, че ще се откажа. Само мъжът ми ме подкрепяше.

# 1 180
  • София
Не ме разбра, Глен. Нямах предвид, че ти поставяш гатанки. Говорех образно, че ако някой е решил да се нарече Миризлив чорап, значи или си прави майтап със себе си, или наистина е..миризлив чорап  Laughing  Peace

И на мен по-непонятни и нелепи са ми Сладка_принцеса, Секси пате и прочие. Както и подписи от типа:
кърмих 7 години енд прауд ъф ит
мама на принц и принцеса
котката Мери-Джейн е с нас от 2 години
заедно вървим по пътя от 4 години, 5 месеца, 15 дни, 5 часа и 16 минути

И всичко това заобиколено от сърчица, звездички и хиляди бонбонести цветове.

# 1 181
Скрит текст:
Такъв ник може да си сложи човек, който не се приема на сериозно(в добрия смисъл) и
има чувство за самоирония
Скрит текст:
. А тези, които притежават последното, обикновено са интелигентни хора.
Аз повече се изненадвам на сладко бонбонче, розова принцеса и секси пате, примерно.

Мохини, това може да е една от причините, но виртуалното им поведение и изразяване ме кара веднага да я отхвърля.

Таис, разбирам. Simple Smile Изпитвам някакво неудобство да се обърна към такъв човек.

# 1 182
  • Куциндрел
Таис, горе главата. Ще се научиш да караш, спокс, само се запиши на курс. Не е нещо толкоз страшно, практика му е мам'та. Peace
Абсолютно подкрепям.
С практика може да станеш по-добра и от някой, взел книжка преди 20 години, ама стояла в шкафа.
bowuu Мисля да мина през КАТ, да си взема Златния талон
Ceca, продължаваме да се надскачаме. Едната има книжка, другата шофьор, третата пари за такси.... hahaha
Mr. Green
Аз имам и 3-те. Ха да ви видя сега. hahaha hahaha hahaha

# 1 183
Скрит текст:
Такъв ник може да си сложи човек, който не се приема на сериозно(в добрия смисъл) и
има чувство за самоирония
Скрит текст:
. А тези, които притежават последното, обикновено са интелигентни хора.

Мохини, това може да е една от причините, но виртуалното им поведение и изразяване ме кара веднага да я отхвърля.
Е, в този случай тогава знаеш отговора. Wink

# 1 184
Доде не се появи някоя, дето да подкара трактор не ми се хвалете.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт