Форумни "образи"

• 230 279
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 185
Никове от рода на Мама на трима, Мама на Пепи, Гошко, Иванчо и т.н съм срещала само по отчетните.

# 1 186
Ау, сетих се за МамаНет.
Толкова настървена беше винаги..)

# 1 187
Доде не се появи някоя, дето да подкара трактор не ми се хвалете.  Laughing
Ти па, ССФ живее в центъра на градо у мезонет и трактор е виждала само във " Фермер търси съпруга". Ама пък владее добре фотошопа, та може да се изтипоса с половин бедър на някой трактор, по-скъп от всички джипове в темата.

# 1 188
Форумските имена са бездънна тема  Joy. И аз "мама на слънчице", "пухкаво коте"  и разни ->:"" ги възприемам леко странно, но си давам сметка, че са на млади жени, почти деца, а и моят е един  Joy. Предишният ми беше на името на детето, по-скоро както му казвахме, а и още понякога. Има и друго, в толкова голям форум, регистрацията си е проблем, горе долу избирането на име е като във вица с избиране на парола - всички са заети.

Рали, Звезден Прах се изложи по изброените причини и аз по никакъв начин не защитавам тезата и за сложното произношение за българи  Joy. Казах каквото имах и аз  Peace.

# 1 189
  • Куциндрел
Сетих се за един форумен "дразнител" - Абсурд. Mr. Green
Бая е джаста-праста.

# 1 190
Любимка ми е.  Mr. Green

# 1 191
Рали, измислих си ги, но съм срещала подобни. Simple Smile
Ааа, ок, че се притесних  Sunglasses

Даун, наистина има много заети - моето Рали беше заето, ама врътнах системата  Laughing и "Р"-то де факто е англ. пи  bowuu
Та си мисля, че все нещо може да се измисли, за да не се изпада в комични ситуации с никовете.

# 1 192
Скрит текст:
Форумските имена са бездънна тема  Joy. И аз "мама на слънчице", "пухкаво коте"  и разни ->:"" ги възприемам леко странно, но си давам сметка, че са на млади жени, почти деца,
а и моят е един  Joy.
Скрит текст:
Предишният ми беше на името на детето, по-скоро както му казвахме, а и още понякога. Има и друго, в толкова голям форум, регистрацията си е проблем, горе долу избирането на име е като във вица с избиране на парола - всички са заети.

Down, твоя го възприемам нормално, защото го свързвам с местоживеенето ти. Simple Smile

# 1 193
Повечето хора се регват, за да пробват и не мислят от самото начало за форумен образ. За това се получава така, а някои са си "мъничко бубанче" по принцип  Joy.

# 1 194
  • София
Аз бях решила ако Таис е заето, да се запиша като Манчестърка - дълго време това ми беше юзър нейм-а в Скайп  Laughing

# 1 195
  • Куциндрел
Повечето хора се регват, за да пробват и не мислят от самото начало за форумен образ. За това се получава така, а някои са си "мъничко бубанче" по принцип  Joy.
Ей моята Цеца на шльоковица е от това.
Обаче си заобичах ника и за сега не съм се сетила нещо по-така, за да го сменя.

# 1 196
Глен, аз бях повлечена в кална борба заради него. Обвини ме една девойка в цинизъм - писах нагоре в темата. Беше решила, че споменавам интимните си части, та от тогава съм с едно на ум и не съдя много странните избори на другите  Mr. Green.

# 1 197
Аз с моите гащи както може да предположите, ника си го взех от тук  Simple Smile
www.chantelle.com
После за удобство си го побългарих, а накрая и съкратих.  Wink

# 1 198
Глен, аз бях повлечена в кална борба заради него. Обвини ме една девойка в цинизъм - писах нагоре в темата. Беше решила, че споменавам интимните си части, та от тогава съм с едно на ум и не съдя много странните избори на другите  Mr. Green.

Прочетох го, Down. Laughing Стана ми смешно.

# 1 199
  • Once there was a Hushpuppy...
Шантал ми харесваше повече Peace

Общи условия

Активация на акаунт