Форумни "образи"

• 230 295
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 200
Аз с моите гащи както може да предположите, ника си го взех от тук  Simple Smile
www.chantelle.com
После за удобство си го побългарих, а накрая и съкратих.  Wink
Т.е още при регистрацията ти ли е имало препратка към гащи  Laughing?

# 1 201
  • София
Рали, аз се чудех коя си... Преди беше Ralichka, т.е. на латиница май?

# 1 202
Не искам популярност, че както се похвалих, че нямам столкър във форума за два дена ми изтриха 3-4 поста, а не се е случвало преди. не съм привърженик на конспиративните теории, но ги изтриха в рамките на минути, а бяха лек спам, та си мисля, че са докладвани Simple Smile.

# 1 203
Да, Тони, но с две L-та, че и това беше заето  Joy Ама 33 годишна магарица вече не ми се връзва с Раличка, та така....
Ша,  Laughing

# 1 204
Аз с моите гащи както може да предположите, ника си го взех от тук  Simple Smile
www.chantelle.com
После за удобство си го побългарих, а накрая и съкратих.  Wink

Ша, в една тема, заради твоя номинация, те бях кръстила Ма-Ша. Надявам се, че не ми се сърдиш. Simple Smile

# 1 205
Джо, попадам на много лоши преводи и ако автора пише на английски предпочитам оригинала. За друга преводна литература, предпочитам български.

Като казахте Рали-Пали. Имаше една Пали с чадър на аватара. Помните ли я?

# 1 206
  • в морето до колене
Ама 33 годишна магарица вече не ми се връзва с Раличка, та така....
Аз пък си го пазя умалителния ник, щото ми е важно. Само че минах от латиница на кирилица. Че на латиница беше още по-инфантилен.  Mr. Green
А иначе, на когото и където е нужно, съм обяснила, че не отива на "дърта магарица" като мен.   Wink
И хората са си взели бележка и се обръщат съответно.

С което искам да кажа, че не отричам "форумното еволюиране", но пък и не съм особен апологет.

# 1 207
  • София
Да, Тони, но с две L-та, че и това беше заето  Joy Ама 33 годишна магарица вече не ми се връзва с Раличка, та така....
Ша,  Laughing
Значи ти си Раличка, сега като каза и ми просветна  Laughing  Hug

Джо, от дете ми е навик всичко на инглиш да си го чета в оригинал. Та и досега, винаги когато имам възможност. Пробвах и на гръцки, вече не помня с коя книга, ама ми писна да ровя в речника и се отказах. Гръцкият ми е на много по-ниско ниво.

# 1 208
  • Once there was a Hushpuppy...
Рали, нищо си ти нямаше на ника, ама айде, щом си вече дърта Mr. Green
Моя беше много смешен - mamamecana hahaha
Но, запачнах естествено с отчетните теми, не бях припарвала до това потресаващо нещо Клю-то никога Naughty
А, добре, че беше Джой, че да ме докара в кино темите, не знаех за съществуването на такъв подфорум ooooh!

# 1 209
  • София
Имаше една Пали с чадър на аватара. Помните ли я?
Помня я, помня. Рядко мило същество.  Mr. Green

# 1 210
Джо, от дете ми е навик всичко на инглиш да си го чета в оригинал. Та и досега, винаги когато имам възможност. Пробвах и на гръцки, вече не помня с коя книга, ама ми писна да ровя в речника и се отказах. Гръцкият ми е на много по-ниско ниво.
Моята теория е, че на каквото и ниво да ти е чуждият език, родният е две нива нагоре и предпочитам да ползвам него. Не я налагам на друг, аз така процедирам- когато имам възможност да избирам.

Джо, аз съм съгласна с теб. На мен класиката ми е супер трудна. Съвременни предпочитам на английски, заради лошите преводи само.
Тонка, стари чанти сме с теб, ама още ставаме  Grinning. Всичко помним,

# 1 211
Спомням си как преди години на светофара на Шератон срещнах Летящата Крава. Бая се позамислих как да я назова на всеослушание Laughing

# 1 212
Моя беше много смешен - mamamecana hahaha

Хаха, Хъш, не съм знаела за този, иначе като нищо щях да ти го искам назаем, че щеше много повече да ми приляга от моя  Twisted Evil
Много оспамихме май  Blush, не останаха ли форумни образи за обсъждане  Rolling Eyes

# 1 213
  • Once there was a Hushpuppy...
Охх, бившият ми ник сигурно е бая популярен, убедена съм, че и сега има поне няколко мами мецани Wink
Виж, сегашния си обмислям да сменя, но не знам с какъв.. Rolling Eyes

# 1 214
Е то повечето списващи тук са си образи Simple Smile. Повечето обаче не сте "злопаметни" та за това не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт