Форумни "образи"

• 230 216
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 275
Не, не за ръкавицата. Иначе е Елин Пелин, да.  Laughing Ето тези:

Скрит текст:
Сред широки друми

спрели се на думи,

на почивка кратка,

на приказка сладка.

Че въпроси бързи,

че радост, че сълзи,

одумки грижовни

и случки различни

от света лъжовни.

— Мари, свахо Радо,

забравих да питам

за невяста Ниса?

— Е, остави, свахо,

тя, сирота, лани

нали урадиса,

свекър и пропи се,

мъжът и Никола

продаде си вола

за лекове пусти.

— Ма не сте ли чули

кому се пристана

Димова Стана?

— На ковача Дени!…

— При толкова ергени

така се ожени…

Пижовата Дона

пък в града отиде

и стана кокона!…

— Пък Дудина Кина

така си загина…

— Нима се помина?

— Не, баща и Тане

за пусто имане

ожени я силом

за Коста Гърбака.

# 1 276

Таис сравнена с Касита или пък с Чек ..не знам ,но имам друго впечатление от тях. Не си приличат.

Таис, всеки път когато прочета ника й и ми става супер приятно. Позитивен човек е Peace

По принцип в такива теми само кирливи ризи и стари вражди се размятат, но са супер интересни за четене.

Айде кажи си накрая как се разочарова като не ти приех поканата от ФБ, че и Касита те избъзика по този повод.  Tired То голямо чекнене, голямо чудо падна, а е егаси панелната мелодрама. Ще взема накрая да постна любовното лично съобщение с поканата, че да мирясаш. Не е препоръчително, но не е забранено.

Аз не знам откъде имате тази смелост да коментирате народа, стана не знам колко страници. Па как се чуствала като четяла някого, какво ѝ навявало, какво ѝ подвявало... Да не си мислите, че плащате на психоналитик в момента и си говорите с него на четири очи? Ако нямаше писани правила във форума, щях да ви питам защо сте толкова прости.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 01:24 от Анонимен

# 1 277
  • Tам през Атлантическия океан
А кому е нужно да го оповестяваш това на всеослушание ?!  ooooh!
Някакви липси ли си запълваш така ?!

Скрит текст:

Таис сравнена с Касита или пък с Чек ..не знам ,но имам друго впечатление от тях. Не си приличат.

Таис, всеки път когато прочета ника й и ми става супер приятно. Позитивен човек е Peace

По принцип в такива теми само кирливи ризи и стари вражди се размятат, но са супер интересни за четене.

Айде кажи си накрая как се разочарова като не ти приех поканата от ФБ, че и Касита те избъзика по този повод.  Tired То голямо чекнене, голямо чудо падна по този повод, а е егаси панелната мелодрама.

Аз не знам откъде имате тази смелост да коментирате народа, стана не знам колко страници. Па как се чуствала като четяла някого, какво ѝ навявало, какво ѝ подвявало... Да не си мислите, че плащате на психоналитик в момента и си говорите с него на четири очи?

# 1 278
А кому е нужно да го оповестяваш това на всеослушание ?!  ooooh!
Някакви липси ли си запълваш така ?!

Да, много големи липси запълвам и затова пиша от името на Контесата по мой адрес и после сама си отговарям.

# 1 279
Пак ли опърдяхте кенефа, дами??? Чак ботушите на дребната сте изкоментирали??? Намалени от 300 на 150, последен чифт??? Цялото семейство носим качествени обувки, сори, но не мога да обуя дъщеря си с изкуственяци за 70 лева, като на Ша.

# 1 280
Чек, какво ти става? Ама сериозно?

Нито съм разбрала какво ме  е засегнала  Касита, нито смятам ,че съм оповестявала или афиширала някъде с кого и как си дружа извън форума или на кого съм пратила покана. Не ти прави чест.

Отказала си ми била, къде ги и помниш даже , че и кой как е отговорил? Подстрекателка го играеш ,но не си случила на опонент.

Пиша , че забелязах промяна в теб и сега те намирам саркастична, подигравателна и не мога да те позная , а останалото и сама си го написа и показа.

Аз проблеми нямам да постваш каквото си пожелаеш.
Нито си първата, нито ще си последната изложила се.

Форумни образи или не всеки има усещания кой на кого му прилича по изказ, държание и любими тематики.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 01:56 от Анонимен

# 1 281
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Таис и Чек са остри и конкретни, в което няма нищо лошо. Сред толкова много стъпващи на пръсти понякога човек се чувства като в града на степфордските съпруги.

# 1 282
  • Tам през Атлантическия океан
Таис и Чек са остри и конкретни, в което няма нищо лошо. Сред толкова много стъпващи на пръсти понякога човек се чувства като в града на степфордските съпруги.

Стига да не е директен и  остър някой с теб , да ,  няма лошо .
Иначе някои изпростяват като ги настъпят  Grinning

Но какво пък , простотията се котира , нЕма лошо  Sunglasses
Даже си я селектират тук , към кого може и към кого не Wink

# 1 283
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така е. Когато ме настъпят, отговарям или не според това кой и как ме е настъпил. Има хора, на които е излишен труд да се отговаря. Лошото е, че често точно те супер упорито се борят за внимание Laughing

# 1 284
  • Канада
Аз досега само веднъж съм спорила по- рязко тук , беше с Вилико, ама тя не се търпеше по едно време.
 Може би е било 2011 Simple Smile

А и после имаше нещо с Богинята и една обща приятелка, но май вината беше моя. Извиних се!

Мразя да влизам в конфликти и спорове, и в личния живот на пръсти се броят случаите, когато съм спорила с някого.  
Само с милото с най-голямо удоволствие.

Така че си е до човек. Някои хора са много дръпнати и чепати.

# 1 285
  • София
Жива да не бях, тука сте си изписали живота. Едва дочетох.

За Таис знам , че пие бира ухуууу

# 1 286
Така е. Когато ме настъпят, отговарям или не според това кой и как ме е настъпил. Има хора, на които е излишен труд да се отговаря. Лошото е, че често точно те супер упорито се борят за внимание Laughing
Именно.

Аз обожавам да споря, но с близките ми хора. С другите хора съм винаги любезно безразлична и не си правя труда да задълбавам.

Когато нещо ме озадачи си го пиша направо, но дотам. С възрастта обаче забелязах ,че ставам все по саркастично дистанцирана и аз.

# 1 287
Не намирам нищо лошо в споровете, когато не се свеждат до - тъпа си, дебела си, грозна си, а и когато се вадят "компромати" от минали теми.
Чек е рязка, но обикновено, когато е провокирана. Таис се забавлява. Имат общо по приемането им на живота, а не като изказ. И двете се забавляват.

Касита няма нищо общо с никоя от тях според мен.

# 1 288
Сто пъти по-приятни са ми за общуване тези, дето мислят, ли мислят, преди да си напишат постовете и в много случаи решават да замълчат, сравнени с мерудиите на всяко гърне, които първо пишат, а после (евентуално и незадължително) мислят.

Много точно казано  Peace На някои особи им е много трудно да приемат, че не са последната инстанция и тупат ли тупат с краче тяхното мнение да е последното.

# 1 289
Поименно съфорумке  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт