Форумни "образи"

• 229 771
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 350
Защо, Мери? Нищим форумни образи, според мен.  bouquet

# 1 351
Абе, дайте нещо интересно. Кажете коя е Иванка Курвоазие? Simple Smile

# 1 352
  • София
Образът на Тонка в последно време ми е някакъв противоречив. Споделя нещо и после се засяга, когато се говори за това нещо. Все едно аз да се засегна, че съм споделила, че работя като учител.
Като например? Разпали ми любопитството, понеже не съм от сръдливите...
Не знам от какво конкретно нещо си се засегнала, но вече няколко пъти натъртваш, че заради мои коментари няма да пишеш или че спираш да споделяш и все подобни изказвания.
Аха, и това е много конкретен отговор на въпроса ми относно болднатото ти изказване от предния ти пост. Благодаря все пак за опита за отговор.  Peace

От форума ли е тази дама?

# 1 353
  • София
Чета я във ФБ, не знаех, че е съфорумка  Simple Smile Е ли?

# 1 354
И аз я чета и си полягвам от смях редовно.  Laughing Но не съм разбрала да пише тук. Та за Бога, тя ще се появи като тайфун, не вярвам да остане незабелязана.
Скрит текст:
Лиляна, не се обръщай повече към мен. Не си ми приятна, казах ти браво, че имаш професия, повече не ме занимавай. Тук има други, по-интересни, с по-добро ниво на общуване.

# 1 355
  • Другата България
Защо, Мери? Нищим форумни образи, според мен.  bouquet
Laughing
Защото нищите конкретни никове, и то едни и същи, втръснали вече на всички.
А и нищо ново не се казва, повтарят се казвани до откат неща.
Май не беше това замисълът на темата, май Янечек ги описа съвсем в началото типовете и категории образи.
Забавна е темата, ама Татти не знам докога ще мълчи, веднъж вече размаха жълт картон, следващият ще е червен мисля.

# 1 356
  • Враца
Аз не разбирам. Честно, не съм пристрастна, много от коментарита на Лиляна ме дразнят и мен, въпреки, че никога не сме спорили грозно. Обръщали сме се една към друга рядко, но комуникацията е била мирна
Защото по един или друг начин е засегнала пряко или косвено хора и определено определението ”пропорционална учителка” е много точно.
Животът не се пише там и много хора имат проблеми извън тези ограничения. Светът отдавна не е идилия. Няма и да бъде.

# 1 357
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не се гоня с никой от тема в тема, за да си говорим едно и също.  Rolling Eyes
Ооооо, точно тук е разковничето Laughing. И аз не се гоня с Лиляна, но преди две години половината форум би ти казал обратното. Защото като пусна тема, тя е там, най-много три поста след началния да ми обясни колко съм зле (по темата обичайно ред, пет за мен и защо пускам теми). Като се появи тема за обсъждане като настоящата, тя е там да обясни за мен. Когато разменя реплики с някого, тя е там, за да посочи колко съм гадна и заядлива. Когато пусна снимка, тя ще спомене в още десет теми, че съм го направила.
С мен така преди време, сега е по-умерено, но в същия дух. В момента актуална любимка явно и е Даун. Мери-Ан имаше своите звездни мигове, Плами тоже, Богинята, прахосмукачката ... и най-забавното е, че топ фаворитката се мени, но и останалите любими преди това не биват оставяни на произвола на съдбата (сиреч никоя от нас не бива оставяна да забрави, че е наблюдавана). Сега, Есме, по-ясно ли ти става защо, когато дойде реч за нея, контролът на нервите е една идея по-труден?

# 1 358
  • София
"Животът ми като бг-мамка"...
Благодаря на господ,че за 10 години бях достатъчно невзрачна,че да не се налага да си замразявам акаунта, и да не се връщам след два дена с чисто ново име,сякаш това променя нещо,да не се впрягам на разни хора(само една Блонди(нка) успя,ама после разбрах,че е пеела чалга и рязко я забравих),които знам само по профилната им снимка,наистина погледнато отстрани,е смешно и адски тъпо да се вживявате в тези си образи...като биполярно разстройство е,всъщност не като,то си е...Фейсбук...новата мантра,пука ли ви наистина с кой сте "приятели" там?
Големи жени,с уважавани професии,така да правят,не е за вярване...
Поста ми е впечатление,не упрек към някого,да кажа само...

# 1 359
  • Ямбол
Образът на Тонка в последно време ми е някакъв противоречив. Споделя нещо и после се засяга, когато се говори за това нещо. Все едно аз да се засегна, че съм споделила, че работя като учител.
Не знам от какво конкретно нещо си се засегнала, но вече няколко пъти натъртваш, че заради мои коментари няма да пишеш или че спираш да споделяш и все подобни изказвания.
Аха, и това е много конкретен отговор на въпроса ми относно болднатото ти изказване от предния ти пост. Благодаря все пак за опита за отговор.  Peace
...
Не е конкретен, но и няма как да е, предвид, че и ти нищо конкретно не каза, когато се врътна, че няма да пишеш повече или че спираш да споделяш. Ако съм коментирала нещо, то е научено от теб, няма откъде другаде да го знам. Но ти не казваш какво конкретно те е засегнало, каза само заради Лиляна.

... определено определението ”пропорционална учителка” е много точно.
...
Ко речи? Това за смешките ли е?

# 1 360
Да, Джой. Разбирам. Просто за един страничен наблюдател като мен, това е неприятно. Това исках да кажа.

# 1 361
  • София
Но ти не казваш какво конкретно те е засегнало, каза само заради Лиляна.
Сериозно ли?  Shocked
По-конкретно от последните ми постове в Искам, здраве му кажи.

# 1 362
"Животът ми като бг-мамка"...
Благодаря на господ,че за 10 години бях достатъчно невзрачна,че да не се налага да си замразявам акаунта, и да не се връщам след два дена с чисто ново име,сякаш това променя нещо,да не се впрягам на разни хора(само една Блонди(нка) успя,ама после разбрах,че е пеела чалга и рязко я забравих),които знам само по профилната им снимка,наистина погледнато отстрани,е смешно и адски тъпо да се вживявате в тези си образи...като биполярно разстройство е,всъщност не като,то си е...Фейсбук...новата мантра,пука ли ви наистина с кой сте "приятели" там?
Големи жени,с уважавани професии,така да правят,не е за вярване...
Поста ми е впечатление,не упрек към някого,да кажа само...

Много хубав пост и май изчерпва темата!

# 1 363
  • Враца
В смешките има много истина показана по най добрия начин.

# 1 364

Даун, почувства сила след изказването на Богиня и започна да употребяваш думи като клакьрка и плоски изказвания. Е, продължавай с острите, щом си мислиш, че се издигаш в нечии очи, а всъщност потвърждаваш образа си.

Лиляна, никога не съм се чувствала слаба, за да имам нужда от поддръжка.
Никога не съм те обиждала, а и никога не бих замълчала ако те нападат по грозен начин, но ми писна и да те търпят да се заяждаш и интриганстваш.

Общи условия

Активация на акаунт