Форумни "образи"

• 230 122
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Другата България
С мен така преди време, сега е по-умерено, но в същия дух. В момента актуална любимка явно и е Даун. Мери-Ан имаше своите звездни мигове, Плами тоже, Богинята, прахосмукачката ... и най-забавното е, че топ фаворитката се мени, но и останалите любими преди това не биват оставяни на произвола на съдбата (сиреч никоя от нас не бива оставяна да забрави, че е наблюдавана). Сега, Есме, по-ясно ли ти става защо, когато дойде реч за нея, контролът на нервите е една идея по-труден?
От мнението, което имам за теб съм склонна да си направя извод, че от болднатото ти е през ....покривите.
И така следва да бъде.
Откакто схванах ширещото се У некои представителки на форумЪТ твърдение и разбиране, че да си директен и остър = тъп, груб, невъзпитан и морално деградирал ми е много по-лесно да прескачам и игнорирам каквито и да било мигове.
А и следвам съветът на една многоуважавана от мен съфорумка - "убий простакът с мълчание". Опитай, наистина не е чак толкова трудно. Peace

# 1 366
  • Ямбол
Но ти не казваш какво конкретно те е засегнало, каза само заради Лиляна.
Сериозно ли?  Shocked
По-конкретно от последните ми постове в Искам, здраве му кажи.
Сега трябва да ти отварям профила и да търся какви са ти последните мнения, защото не ги помня. Както и да е, не съм имала нищо конкретно предвид. Ако се чувстваш от нещо конкретно засегната, може да ми споделиш на лични, ако искаш не го прави и продължавай да обявяваш как няма да пишеш някъде.

Сега вече може да продължим с образите.
Някой питаше за Пипи. много пипита има и не знам за коя конкретно е въпросът, но бих искала да питам, защо точно за Пипи се пита. Някакъв специален образ ли е?

# 1 367
Ооо, Лиляна, отваряне на постове не е нещо, което да те затрудни.

# 1 368
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, Мери, знаем се вече, точно така ми е Laughing. Есме изрази недоумение защо така се получава около личността на Лиляна, реших да и обясня по-многословно. Иначе в конфликт персонален от много време се старая да не влизам- нито ще промени нещо, нито ще ми донесе нещо освен умора.

# 1 369
  • Враца
"Животът ми като бг-мамка"...
Благодаря на господ,че .Фейсбук...новата мантра,пука ли ви наистина с кой сте "приятели" там?
Големи жени,с уважавани професии,така да прав
Тук намерих много приятели в един от трудните моменти от живота ми.
Отказах се след време заради не толко добре настроени хора.
Върнах се в специализирана тема. Отдавна не бях писала и там додето влязох отново и видях това:
http://mark.alle.bg/ъгълчето/ъгълчето-на-констанца/
Беше моя приятелка от бг мама.

Не случайно потърсих старите образи. Зад всеки образ е човек с който малко или много си имал връзка.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 14:01 от Tatti

# 1 370
  • Ямбол
Защо се заяждаш? Приятно ли ти е да го правиш?
С постовете няма как да разбера идеята на питащия за Пипи.

# 1 371
  • София
Al97, линкът не се отваря  Peace

А коя е Пипи  Thinking

# 1 372
  • Варна
Не помня Пипи.  Имаше една Pipins (май), впоследствие станала Елия, за нея ли се пита?

# 1 373
Имаше една потребителка  Ивонска.
Някой да знае къде се загуби?

Мигрира във Фейсбук.

Ивонска наистина беше интересен, хаплив образ  Simple Smile
Да, и затова се замислих дали не е преродена и тя с друг ник..... newsm78

Едва ли. Мишкуването не е в нейния стил.

# 1 374
В ранните ми дни на пребиваване във форума и аз бях класифицирана като клакьорка на Лиляна  Sunglasses Мери, помниш ли  Hug

Ето този образ на клакьорките така и не разбрах какво включва. И един въпрос: след чутовният ни скандал с Чек, ако съм съгласна с някое нейно мнение, това прави ли ме нейна клакьорка?

# 1 375
  • София
Бях останала с впечатлението, че атмосферата тук е доста по-приятелска, а то какво се оказа...
Само аз, Трещи и Шантал сме си дружки... hahaha

# 1 376
Лиляна, мислех, че ще ме разбереш, защото ти го правиш постоянно.
Досадна си с вечното ровене, с вечния менторски тон, с който влизаш в теми, в които уж не участваш.
Досадна си с пренасянето на личните си спорове навсякъде - Джо го е казала вече.
Крайно време е да спреш да се чувстваш като форумна легенда, защото не си. Твърде посредствена и дребнава си.

# 1 377
След 92 прочетени страници мога за себе си да обобща фоумците- Лиляна, гащите на Шантал и всички останали.

# 1 378
  • Другата България
Скрит текст:
Имаше една потребителка  Ивонска.
Някой да знае къде се загуби?

Мигрира във Фейсбук.

Ивонска наистина беше интересен, хаплив образ  Simple Smile
Да, и затова се замислих дали не е преродена и тя с друг ник..... newsm78

Едва ли. Мишкуването не е в нейния стил.
Да, и аз така смятам.
В ранните ми дни на пребиваване във форума и аз бях класифицирана като клакьорка на Лиляна  Sunglasses Мери, помниш ли  Hug
Да, разбира се, тогава беше един от многото мои "звездни мигове" с коментираното нещо  и така ми се е сторило. Впоследствие обаче си промених мнението, на всеки се случва. Предполагам.

# 1 379
+1 Вчера за първи път се убедих в това. Определено възприятието ми за подлост се промени.   Mr. Green
В Европа ловът с хрътки официално е забранен. Счита се за особено жесток, т. като хрътката не се отказва никога и не оставя и минимален шанс на жертвата си. Явно Лиляна си е въобразила, че е хрътката на форума, а "жертвите и" нямат шанс. Не мога с друго да си обясня ровенето из публикациите и преследването из темите на потребителите.. newsm78   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт