Форумни "образи"

• 229 800
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Враца
Образът на ”учител” за възрастни хора в живота никак не ми е по вкуса, особено от хора които вероятно са по-млади от мен и пътя им е бил коренно различен.
Някога мразех негативно да ме обсъждат по форуми, но определено сега е доста забавно.
Някои хора се променят с годините, други остават същите достигащи до мания.

# 1 336
  • София
Изобщо не мълча, станах преди няма и час. Изчетох ви, и благодаря  за милите думи  bouquet

Ще помоля да спре сравнението между Чек и мен. Различни сме, но и си приличаме за някои неща, поне това е моето усещане. Преди всичко обаче с нея сме приятели, макар и отскоро.

Ивонска наистина беше интересен, хаплив образ  Simple Smile

# 1 337
  • Ямбол
Сигурна съм, че Богинята няма против, че не си родена на петте кьошета, както също и че си учителка....
Аз не съм сигурна. Образът ѝ тук говори съвсем друго.

Без да имам желание да обидя някого, но какво като е провинциална учителка? Сори, ама за мен това е по- грозен коментар от повечето нейни  Peace

Така е, някои виждат само изградения образ в техните представи. Даже и се намериха такива, които да обравдаят грозното изказване с моето, макар да не съм си послужила към никого с подобни определения.

# 1 338
  • Другата България
Ивонска наистина беше интересен, хаплив образ  Simple Smile
Да, и затова се замислих дали не е преродена и тя с друг ник..... newsm78

# 1 339
  • София
Образът на Тонка в последно време ми е някакъв противоречив. Споделя нещо и после се засяга, когато се говори за това нещо. Все едно аз да се засегна, че съм споделила, че работя като учител.
Като например? Разпали ми любопитството, понеже не съм от сръдливите...

# 1 340
Лиляна, ти обсъждаш във всички теми и на много хора им е неприятно. Чак се чудя на толеранса, който ти се дава. Преследването на хора в темите не говори добре, а още по-малко пренасянето и цитирането на разни там спорове, които ти си си измислила.
Да съм те карала да даваш оценки какво говори добре и какво не? ОК, че ми обсъждаш образа къде и какво говоря, но не е необходимо ти да определяш какво говори добре. Не виждаш ли, че не ми дреме на кого какво му говори? Тръгна да защитаваш Таис и Чек, а после се обърна към това какво говори за мен не добре.
Обсъждам и говоря, когато темата е за това, когато трябва да подкрепя мнението си и когато някой се е обърнал към мен. В същото време Чек коментира нещо, което не е известно на никого тук в тема, в която това не се изисква. Опитът ѝ да уязви Контестата и да заплаши останалите, дръзнали да говорят за нейният образ, беше долен. И този похват ти го сравняваш с моето обсъждане на мнения от форума в целта си да защитиш едно грубо и безпардонно изказване на Чек? Не усещаш ли, че нещо не ти се получава?

А, появи се и образът, който си служи с определението "провинциална учителка" за да ви покаже пренебрежението си към мен.

Лиляна, ти никога не можеш да ме накараш да направя нещо. Факт е, че си досадна за много хора, но си имаш и агитка, които ти се радват на плоските и клюкарски изказвания.
Контесата ми е приятелка във фейс бук и съм сигурна, че те ще се разберат, или ще се издерат. Тяхна работа си е.

А клакьорката ти, която каза, че искам да обърна темата от Чек към теб е смехотворна, а и напълно непозната.

Не одобрявам постът на Чек, но не знам какво го е породило. Също така не вярвам, че тя би пуснала лични (други са го правили). Не одобрявам ваденето на стари постове, а ти, Лиляна, го правиш редовно.
И всъщност ми липсват точно Чек, Тонка и Таис, за да си говорим за приятни неща, а с тях става някак.

# 1 341
  • Враца
Пипи дългото чорапче пише ли?

# 1 342
Аз не разбирам. Честно, не съм пристрастна, много от коментарита на Лиляна ме дразнят и мен, въпреки, че никога не сме спорили грозно. Обръщали сме се една към друга рядко, но комуникацията е била мирна, дори в спор. Обаче това, което не разбирам е, защо, когато тя каже нещо, каквото и да е, след нея следват 30 коментара колко е зла, гадна, дебела, проскубана, провинциална и пр. епитети, които са меко казано неприятни? Малко като с гащите на Ша. И всеки път така. Във всяка тема.

# 1 343
  • Ямбол
Образът на Тонка в последно време ми е някакъв противоречив. Споделя нещо и после се засяга, когато се говори за това нещо. Все едно аз да се засегна, че съм споделила, че работя като учител.
Като например? Разпали ми любопитството, понеже не съм от сръдливите...
Не знам от какво конкретно нещо си се засегнала, но вече няколко пъти натъртваш, че заради мои коментари няма да пишеш или че спираш да споделяш и все подобни изказвания.

Даун, почувства сила след изказването на Богиня и започна да употребяваш думи като клакьрка и плоски изказвания. Е, продължавай с острите, щом си мислиш, че се издигаш в нечии очи, а всъщност потвърждаваш образа си.

# 1 344
Esme, ми щото вече на хората им е дошло до гуша от на Лиляна клюкарския манталитет. И тя има нужда от почивка.

# 1 345
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не разбирам. Честно, не съм пристрастна, много от коментарита на Лиляна ме дразнят и мен, въпреки, че никога не сме спорили грозно. Обръщали сме се една към друга рядко, но комуникацията е била мирна, дори в спор. Обаче това, което не разбирам е, защо, когато тя каже нещо, каквото и да е, след нея следват 30 коментара колко е зла, гадна, дебела, проскубана, провинциална и пр. епитети, които са меко казано неприятни? Малко като с гащите на Ша. И всеки път така. Във всяка тема.
Есме, а чудиш ли се как самата тя, единично, успява да изсипе по стотина негативни поста на ден? Гледате тук хората надъхани, чудите се защо- ами явно не ви се е отворил парашутът да станете обект на нейната "любов". Не е приятно усещане, повярвай!

Иначе "провинциална учителка" е хубаво и достойно определение, което се цапа във връзка с настоящата дискусия.

# 1 346
Добре де, ок, ама защо по този начин? Значи някой се оплаква, че Лиляна използва неприятни епитети, а в същото време този някой употребява и по- лоши. Двоен стандарт. На мен, когато ми писне от някого, го нахапвам в съответната тема, след което просто не се занимавам с него. Не се гоня с никой от тема в тема, за да си говорим едно и също.  Rolling Eyes

# 1 347
Esme, ти не го гониш, но Лиляна ги гони всички. Тя не спи, чете и дебне.  Laughing

# 1 348
  • Другата България
Ако продължавате в този дух ще врътнат ключа на темата.
А може и да е време вече.

# 1 349
  • Ямбол
Esme, ми щото вече на хората им е дошло до гуша от на Лиляна клюкарския манталитет. И тя има нужда от почивка.
Ахаа, на пясъчника нещо ти е тясно ли? Оплачи се на госпожата и чакай възмездие.

Общи условия

Активация на акаунт