Форумни "образи"

• 230 136
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Ямбол
Лиляна, мислех, че ще ме разбереш, защото ти го правиш постоянно.
Досадна си с вечното ровене, с вечния менторски тон, с който влизаш в теми, в които уж не участваш.
Досадна си с пренасянето на личните си спорове навсякъде - Джо го е казала вече.
Крайно време е да спреш да се чувстваш като форумна легенда, защото не си. Твърде посредствена и дребнава си.
Добре де разбрах, защо го повтаряш сто пъти? Мислиш ли, че ти не си досадна с повтарянето на едно и също нещо? И хиляда пъти да ми го кажеш, няма да произведеш ефект.
Само не си в позицията да ми казваш какво е крайно време да правя.
Каквато съм, съм аз такава, ти нали си мислиш, че не си. Няма да ме промениш, но пък започваш да си показваш истинската същност. Започвам да си колекционирам определенията, които даде за мен. И погледни аз някаква нарекла ли съм те, макар че има какво да се каже.

# 1 381
Сега, аз не разбрах клакьорка ли съм  Laughing

# 1 382
Диди, чудесен пост!  bouquet

Честно, само едно не разбирам - и в живота ли с такава настървеност спорите и се доказвате всекиму?
От къде тази неизчерпаема енергия да отговориш и да се наложиш над всеки?
Че и време.
А уж работите, гледате семейства.. #Crazy Shocked

# 1 383
  • София
Цъ, котколюбка  Laughing  Heart Eyes

Ивонска наистина не беше от типа, които мишкуват. Жалко, че не пише.

# 1 384
  • Куциндрел
Търкулна се гърнето и си намери... Лиляна. Имам дежавю.

Аз пък си намерих Мамасита, ама май прекалих... newsm78

# 1 385
  • Ямбол
....
А уж работите, гледате семейства.. #Crazy Shocked
Какво искаш да кажеш с това?
Мислиш ли, че всички участващи в темата работят и имат семейства?
И ако имат какво от това? Необходимо ли е да се вмъква и личен елемент в дискусията за образи?

# 1 386
Ами Лиляна, някак успях, защото и други хора, които са деликатни по принцип се изказаха. Ти не умееш да оценяваш търпението, а го считаш за даденост.

Ходенето ти по разни потребители с плоски забележки (понякога не са плоски) е изключително дразнещо. Ако бях като теб, щях да извадя всичките ти постове, в които си споменала оФца, прахосмукачка, че дори и Мери-ан

# 1 387
Боже, Ивонска... Не знам за сегашните, които се изживяват за селебрита, но Ивонска беше тотално вдадена в това. Имаше си и вечна почитателка. Няма да забравя когато въпросната "роди" тема в Клюкарника, наречена "Ивонска по телевизора". Леш, леш. Joy

# 1 388
Лиляна, въпросът ми беше това: "и в живота ли с такава настървеност спорите и се доказвате всекиму?
От къде тази неизчерпаема енергия да отговориш и да се наложиш над всеки?"
Личен елемент няма. Само предположение.

# 1 389
  • София
Екс, събота е все пак, време да изпуснем пАрата.  Laughing
Семейство имам, но всеки си се занимава с нещо си. Довечера пък чакаме гости. Май е време да ударя една следобедна дрямка. 

# 1 390
Янечек, много те харесвам в повечето случаи, но можеш и да си доста отровна. Не го казвам само заради последния ти пост в темата.
Изказвала си подобни мнения за редица потребители, които, за разлика от Чек не биха реагирали....но си спомням как, след подобно твое изказване един човек не писа с месеци.

Дори в истинския свят не ми минават опитите за емоционално изнудване, какво остава във виртуалния. Нямам представа кой е този човек, който заради мен не е писал месеци, а и честно казано не ме интересува.
За мен всички вие сте виртуални и когато ви казвам нещо, не си мисля за реалните хора зад никовете ви. И аз имам теми, които са ми болни и ми е тежко да говоря за тях и затова ги подминавам, вместо да се навирам точно там, където плющят най-силните шамари и после да плача, че са ме плеснали и мен. Ако човек сам не знае как да се пощади и съхрани, какво точно очаква от другите?

# 1 391
Тонка, нямах предвид само днес..))) bouquet

# 1 392
Тони, легни си, душо! Като се събудиш Таттман вече ще е врътнал катинара  Laughing

# 1 393
Цъ, котколюбка  Laughing  Heart Eyes
Heart Eyes  Hug

# 1 394
  • София
тази тема трябва да бъде изчетена от всеки, дръзнал да се регистрира и пише в Бг-мама  Grinning

я по-ведро. форумите са за забавление.

Общи условия

Активация на акаунт