Форумни "образи"

• 230 156
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 395
"Животът ми като бг-мамка"...
Благодаря на господ,че .Фейсбук...новата мантра,пука ли ви наистина с кой сте "приятели" там?
Големи жени,с уважавани професии,така да прав
Тук намерих много приятели в един от трудните моменти от живота ми.
Отказах се след време заради не толко добре настроени хора.
Върнах се в специализирана тема. Отдавна не бях писала и там додето влязох отново и видях това:
http://mark.alle.bg/ъгълчето/ъгълчето-на-констанца/
Беше моя приятелка от бг мама.

Не случайно потърсих старите образи. Зад всеки образ е човек с който малко или много си имал връзка.
Не знаех и аз. Много съжалявам...
В този форум много хора са намерили подкрепа в трудни моменти и си мисля, че това е една от ценните  му страни. Клюто обаче не е точно място за подкрепа и утеха. Но пък тук е забавно, ако човек не е докачлив.

# 1 396
  • Враца
Тук също са поставяли много наболели теми.
Имаше и петиции отпред.

# 1 397
Тук също са поставяли много наболели теми.
Имаше и петиции отпред.

Не знам за петициите доколко полезни са били, но наболели теми? В Клюкарника? Ми има, да. Ама то във всеки форум има. Едва ли тукашните са по-полезни или забавни от другаде. Всъщност такива са. Само в очите на селебритата. Уф, хареса ми това лафче на Андариел.

# 1 398
  • София
 Понеже темата върви към ключ, искам да кажа, че колкото и да ми е черен форумът понякога, благодарение на него открих чудесни хора, чудесни приятелки.  Heart Eyes

# 1 399
  • Другата България
Понеже темата върви към ключ, искам да кажа, че колкото и да ми е черен форумът понякога, благодарение на него открих чудесни хора, чудесни приятелки.  Heart Eyes
Има хляб в нея, но трябва поне  според мен малко да се измести фокусът към образите като типаж, а не да се навлиза в конкретика.

# 1 400
  • София
Понеже темата върви към ключ, искам да кажа, че колкото и да ми е черен форумът понякога, благодарение на него открих чудесни хора, чудесни приятелки.  Heart Eyes
И аз така  Heart Eyes
И ви  Hug всичките, няма да изброявам имена, че ще забравя някой.

# 1 401
Интересен ми е образът на домакинята.
Дали може да се изведе характеристика на такъв образ?

# 1 402
  • Враца
Интересен ми е образът на домакинята.
Дали може да се изведе характеристика на такъв образ?
Аз от 7 месеца изпълнявам тази функция и се затриха тотално. От образът ми не остана и следа.
Затуй пък  е идилия. Всичко си имам , куче, котка, коза и пет кокошки.
Малко живот сред природата, не градска домакиня.
Има ли такива образи? Как се наричаше това по модерно му.
Иначе и аз много се чудех на времето на домакинята. По зает човек от нея няма. Всеки те счита за свободен и те товари от...до.

# 1 403

Иначе и аз много се чудех на времето на домакинята. По зает човек от нея няма. Всеки те счита за свободен и те товари от...до.
Откакто съм по майчинство, се убедих, че е така!  Rolling Eyes

# 1 404
  • Враца
Някой знае ли нещо за Пипи?
Беше изключително умерен потребител.

# 1 405
  • София - Рим и обратно
Как с кого, следобед спя само с Леополд. Той продължи, аз си сипах кафенце.
Образът на Домакинята е моята баба. Безмерно я обичах, светица в моите очи. Нелек образ. Винаги ми е омерзително да чета подигравки по адрес на Домакинята. Тя всъщност е много по-деен, по-отдаден, по-себеотрицателен човек от нас. И естествено сто пъти по-неразбран.

# 1 406
  • Ямбол
Филип К. Дик не беше много подходящ за преди заспиване, че едни буболечки ме преследваха след това...

Домакинята се среща повече в отчетните, в готварския, в перилните и почистващи препарати, нерядко и в детските теми.
На някои домакини не им личи да са такива, като Янтра и Андариел например, на други пък до ника им пише Домакиня(да се разбира като на челото), като например Краси и как беше онази с диванчето Популе ли?

# 1 407
  • София
Дамата с диванчето не беше ли бизнес дама? Нещо такова ми се върти в главата.

# 1 408
  • Ямбол
Дамата с диванчето не беше ли бизнес дама? Нещо такова ми се върти в главата.
На мен ми звучи като домакиня.

# 1 409
Популето с този прословут диван. Laughing Дълго ще се помни тази тема. Но не знам дали е бизнес дама или домакиня.

Общи условия

Активация на акаунт