Форумни "образи"

• 230 556
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 515
Гледам две кокошки и една овца. Какво би ми видяла? newsm78

Съжалявам, няма достатъчно емпирични доказателства за формулиране на някаква теория.
Вземи си завъди куче или котка, че да те класифицирам набързо.  Laughing

A любителите на морски свинки какви са ?  Laughing Hug

Свинки, естествено.  Mr. Green
Свинки, свинки, ама морски. Хем гушкави, хем зъбати. Flutter

# 1 516
  • Варна
Мен повече ме притеснява реакцията на любителките на котки, когато някой каже, че мрази котките.
Съвсем заби и изпростя.
Предполагам заради "лаф да става"! Няма да питам защо.

# 1 517
Предлагам да се върнем на подправките/миризмите, че нещо нещата взеха да загрубяват.

# 1 518
  • София
Доказателството, че съм права.  Joy Виж как ме улесни и подкрепи думите ми. Благодаря ти. Явно нещо супер скандално казах.

Софи, изобщо не разбирам от подправки. На всичко ръся чубрица.

# 1 519
  • Куциндрел
Конете и котките са ми любимите животни. Обичам да яздя, но още повече обичам да мачкам топла котешка козина  Heart Eyes
smile3506
И на мен, само дето не мога да яздя, но някак конете ме хипнотизират, няма по-красиво животно.
Котките са ясни, те са неизменна част от моят живот. Ако се случа в момент без котка-две, то веднага се запълва липсата.
Кучета харесвам, но никога не съм гледала, а и нещо не ме блазни идеята.

# 1 520
Предлагам да се върнем на подправките/миризмите, че нещо нещата взеха да загрубяват.

А, на миризми да не минаваме сякаш...

# 1 521
  • Варна
Доказателството, че съм права.  Joy
Посмей се, няма лошо.

# 1 522
Бях 3-4 клас, в квартала имаше един откачалник, който гледаше прасе на терасата в панелка! Не се шегувам, ходехме всеки ден след училище да гледаме прасето и се търкаляхме от смях.  Joy Никой не ни вярваше, веднъж много се залисахме и ...майка се притеснила здраво. Нямаше джиесеми по онова време. Прибирам се и тя на стойка "Ф":
-Къде ходиш ти бе??
-Ходихме с Меги, Ники, Пенчо и Драганка да гледаме едно прасе на терасата на един от 97ми блок.
-Абе, какви прасета бе?! Прасета ходила да ми гледа.
 Joy

# 1 523
  • София

Кучета харесвам, но никога не съм гледала, а и нещо не ме блазни идеята.

А що бе? Такива дизайнерски идеи предлагат кучетата. Ето например аз се сдобих с нощница с един дълъг крачол и един къс. Дивана ти е за смяна - ама веднага ще ти го претапицира Grinning

# 1 524
Да не би да имаш дакел? Те ядат дивани.  Laughing

# 1 525
  • София
Половината ми живот мина с кучета, но за съжаление мъжът ми не е любител на домашните животни. По-скоро би отглеждал кокошки на терасата, отколкото куче вкъщи.  Tired След време ще му сервирам изненада. Както казвах като малка на баба и дядо: "Без куче живее ли се, бе хора!"

# 1 526
  • Ямбол
Таис ли подхвана котешката тема? Не е много образна и не е интересно да се отчита вси какви животни харесва и какви гледа съседът му.
Различни са образите сред любителите на котки. Аз не намирам общи черти.

# 1 527
  • Враца

Защо се чудиш?
Хората отдавна са забелязали, че животните приличат на стопаните си и обратното.
Говоря за любителите на само един вид животни – всички имат специфични черти, характерни за вида животно, което отглеждат. Тези, които никога не са отглеждали и нямат желание да отглеждат друго, освен
Имам си едно наум спрямо върлите любителки на котки. Подлярчета са, винаги могат да ти забият нож в гърба и да се изсулят самодоволно.
Приличат си да, но по външен вид. Иначе любителите на котки и тези на кучета също си приличат. Любителите на кучета са много по-социални от тези на котки. Това не значи непременно добри.
Мисля, че котката беше единственото животно което го няма в Ноевия ковчег.  

# 1 528
  • София
Да не би да имаш дакел? Те ядат дивани.  Laughing

Безпородна е - яде всичко. Дори мисиля, че в началото се мислеше за бобър.

# 1 529
  • София

Винаги е така, на приливи и отливи. Ту се мразим, ту се 'бичкаме  Mr. Green

Цеце, научи се да яздиш, щом харесваш коне. Усещането е невероятно, мен още като дете ме научиха, на селото на прабаба ми. Яздя малко като селянка, не съм грациозна, но не ми дреме.

За протокола: имах кокер, който ми изяде масата в хола. Буквално изгриза и четирите крака, накрая трябваше да я изхвърлим.

Общи условия

Активация на акаунт