Форумни "образи"

• 230 516
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 635
  • Враца
И като говорим за миризми и аромати, има теми в които силно намирисва на пот Wink.
Е, след като не е на други телесни течности е горе долу приемливо.

# 1 636
  • Враца
Искам Сийка да се върне и да продължи с домашните животни. Особено ме интересува какви са тия, които пред коте и куче предпочитат тамагочи.
Късно осъзнали се съвременници.

# 1 637
По наблюдения, голяма част от хората отглеждат кучета, котки и деца като тамагочита. Хранят под час, преобуват, разхождат.

После като стане нещо се чудят къде са сгрешили и защо в инструкцията не е написано.

# 1 638
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз от сутринта ровичкам из КМ уж в търсене на темата за домашните маски, та ми хрумна да направя разбор на типажите сред красавиците Laughing
* лъвицата е тази мама, която има в банята си поне десет професионални шампоана и не знае с какво да си измие косата днес
* индианската богиня на войната показва в новите придобивки поне по две палитри и десет единички на седмица. Къде маже цялата тази шарения никой не знае, но като съм в София, се оглеждам за дъгоцветни зебри Laughing
* косултантката по продажби ходи от тема в тема с препоръки на уникалния любим крем и невероятния серум, които ще решат проблема със стареенето веднъж завинаги, винаги от една и съща скъпа марка
* блогърката е също във всяка тема, не пропускаща случай да пусне линк на подходящото място. Тя е винаги насреща със съвет, но този съвет задължително е "от блога"
* Алиса в страната на ароматите- парфюмните феи, вече ги описахте подробно Heart Eyes
* грим-гуруто- контурирана, с червило на МАС и сенки Chanel, с вежди като на Николета и следвана от възгласи "прекрасна, неповторима, зашеметяваща" в съответните теми
* и категория сама по себе си- Кикамора Mr. Green

# 1 639
Скрит текст:
Аз от сутринта ровичкам из КМ уж в търсене на темата за домашните маски, та ми хрумна да направя разбор на типажите сред красавиците Laughing
* лъвицата е тази мама, която има в банята си поне десет професионални шампоана и не знае с какво да си измие косата днес
Скрит текст:
* индианската богиня на войната показва в новите придобивки поне по две палитри и десет единички на седмица. Къде маже цялата тази шарения никой не знае, но като съм в София, се оглеждам за дъгоцветни зебри Laughing
* косултантката по продажби ходи от тема в тема с препоръки на уникалния любим крем и невероятния серум, които ще решат проблема със стареенето веднъж завинаги, винаги от една и съща скъпа марка
* блогърката е също във всяка тема, не пропускаща случай да пусне линк на подходящото място. Тя е винаги насреща със съвет, но този съвет задължително е "от блога"
* Алиса в страната на ароматите- парфюмните феи, вече ги описахте подробно Heart Eyes
* грим-гуруто- контурирана, с червило на МАС и сенки Chanel, с вежди като на Николета и следвана от възгласи "прекрасна, неповторима, зашеметяваща" в съответните теми
* и категория сама по себе си- Кикамора Mr. Green

Лъвиците нямат гриви. За какво са им шампоани? Simple Smile

# 1 640
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Абе пак са пухкави, има какво да се мие Laughing

# 1 641
Абе пак са пухкави, има какво да се мие Laughing

Така е, Джой, но могат да минат и с препарат за тяло. Тъкмо ще икономисват. Simple Smile

# 1 642
  • Бургас
Защо Кика има отделна категория?

# 1 643
Подправките са неутрална категория. Навлезем ли в света на ароматите и животните, може да има доста обидени и Татко Барбарон да се наложи да се включва отново!  Rolling Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 15:05 от Remember, always strong!

# 1 644
Някой да даде линк към КМ и Кика, че ми стана любопитно..)))

# 1 645
Хамелеонско ли е да си създадеш нов профил и после да пишеш от двата?
А какво цели образът, променяйки екранното си име, освен Джой, която винаги е ясно, че е тя.

Някаква интрига има май... Аз пък забелязах ник, който започна да пише усърдно, след като друг ник се замрази  Grinning

# 1 646
Дай линк де Simple Smile.

# 1 647
  • Другата България
Хамелеонско ли е да си създадеш нов профил и после да пишеш от двата?
А какво цели образът, променяйки екранното си име, освен Джой, която винаги е ясно, че е тя.

Някаква интрига има май... Аз пък забелязах ник, който започна да пише усърдно, след като друг ник се замрази  Grinning
Или поне жокер. newsm78

# 1 648
  • волно калдъръмче
Казваш "Ей, как искам да ви кажа нещо, дето не е за казване  Laughing", покриваш се за половин час и гледаш как след теб се точи опашка от питащи какво имаш да им казваш, дето не е за казване    Crazy
Скрит текст:
Аз съм трета на опашката, за да видя дали предположенията ми ще се потвърдят  Mr. Green

# 1 649
Мен ли питате? Не изразявам категорично мнение, защото може и да е чиста случайност, че в деня, когато Касита се замрази, един по-рано регистриран ник с японско звучене започна да списва редовно. Може да няма никаква връзка между двете събития.

Общи условия

Активация на акаунт