Форумни "образи"

• 230 522
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 620
Лайка ама за инхалации, изпотяват се,  съм забелязала   Mr. Green
Кажете за Лаб, добрия стар и лаконичен? Wink

# 1 621
Даун, мисля, че рецептата за тази баница я има само Вилм Дългоноско Simple Smile
Рокси е естрагон - неповторим и характерен аромат, но любителите на по-простите ястия, като мусака, шопска салата и шкембе-чорба, нямат представа как да го използват и какво пък толкова му харесват ония сноби. Обогатиш ли обаче кухнята си с повече и по-разнообразни гозби, естрагонът ти става една от любимите подправки.
Лайка е Акаша - малко и срамежливо цветче, но цъфти на всички поляни и ако си набереш по-голяма китка, може да усетиш как мирише.
Лаб не го знам какво е, той е от молекулярната кухня - дребни порции с неясно съдържание.

# 1 622
Топъл и хрупкав хляб, всички очакват да излезе от фурната да усетят мекия му аромат и дори тези, които отдавна не хапват тесто, протягат ръка да го опитат и питат за още, и още - Янечек.

# 1 623
Топъл и хрупкав хляб, всички очакват да излезе от фурната да усетят мекия му аромат и дори тези, които отдавна не хапват тесто, протягат ръка да го опитат и питат за още, и още - Янечек.

Много хубаво сравнение!  bouquet

# 1 624
Мохини, само с едно уточнение - който е алергичен към глутен, изобщо да не посяга Wink

# 1 625
  • Варна
в 10-ката.  Peace

# 1 626
На Мохини сравнението е много добро!

В отбора на обичащите кучета съм аз. Simple Smile

# 1 627
Искам Сийка да се върне и да продължи с домашните животни. Особено ме интересува какви са тия, които пред коте и куче предпочитат тамагочи.

# 1 628
  • Once there was a Hushpuppy...
Янечек е написала много хубави описания Peace

# 1 629
Уууу, влязох в образ! Разгеле, не съм безОбразна- кучка съм  Flutter Супер  bouquet  Laughing
Янечек, много ми харесва да те чета  bouquet

# 1 630
Янечек си служи много добре с думите и наблюденията й са точни.

# 1 631
  • Враца
Да минем към растенията.
На мен тук ми прилича на семейство кактуси.
Кой по- малък, кой по- голям, кой топчест, кой продълговато, кой разклонение. Някои отвреме на време цъфтят, други са лечебни , ако не прекалил с дозата, но внимание всички имат бодли.

# 1 632
И като говорим за миризми и аромати, има теми в които силно намирисва на пот Wink.

# 1 633
  • Другата България
И като говорим за миризми и аромати, има теми в които силно намирисва на пот Wink.
Там, където го усещаш, трябва да са зрелищата. Sunglasses
Янечек, удоволствие е да те чета.

# 1 634
  • В Космоса
Янечек,  Grinning  bouquet

Моето си го разтълкувах поне по 3 начина. Избирам си най-хубавия, разбира се. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт