Форумни "образи"

• 230 554
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 605
По-добре така, вчера надникнах по някое време и бе станало грубо, да се чуди човек няма ли по- приятни занимания от  квакане  във форум в събота следобед. Минало. Peace
Днес е неделя, нов ден, нослето ми усеща  по-приятно започнал . Ще използвам тематиката в момента  и в тази връзка ще сте ми много полезни ако ми кажете какво е това.  Thinking
http://prikachi.com/images/445/8647445C.jpg
Даде ми  една торбичка приятелката ми като бяхме в Австрия, забутала съм я  по багажа, изрових го , но забравих какво е , подправка е някаква. Тя знае, че много обичам екзотични неща , но ...аз малко  подробности понякога не помня.

# 1 606
  • Варна
Да добавя към подправките питиета ...
Бианка е мартини с маслинка, Богинята е ягодово дайкири.
Даун е делфин. А , аз съм на кон  Mr. Green

Да не забравя, kikamora ми е любимият микс от люти
подправки,само за ценители.

# 1 607
Имам чувството, че любителите на котки във форума са много повече отколкото тези на кучетата. Очаквах да е обратното при наличието на толкова кучки измежду редиците.

Eй заради това изречение, второто, се изказа и кака Сийка, пък вие не разбрахте и се обидихте. Тя просто раздели потребителите на типове според домашния любимец. Ама наистина, който си е забравил чувството за хумор, по-добре да не пише в теми като тази, че ефектът е твърде много оцет в шкембе-чорбата.
Не се сърди, човече е червен пипер, толкова сме свикнали с вкуса му, че понякога не му обръщаме внимание, защото няма с какво да ни изненада. Но ако го пропуснем в яхнията, все някой ще пита " абе, кой забрави да купи червен пипер?"
Куркума не е никаква куркума, а е онази рядка билка, която отличава обикновената баница от баницата Сюзерена.
Еxquisite е сумак, малко нетрадиционна за нашенската кухня, интересна, със свеж и много лек вкус, всяко обикновено ястие зазвучава различно, когато го наръсиш със сумак.
Ша, това е кардамон, а кардамон е точно Аззи.

# 1 608
Много ти благодаря, толкова хубаво ми мирише и познато и пак не ми дойде името му. Hug
За испанската муха много се смях, но  ти винаги ми действаш така Simple Smile

# 1 609
По-добре така, вчера надникнах по някое време и бе станало грубо, да се чуди човек няма ли по- приятни занимания от  квакане  във форум в събота следобед. Минало. Peace
Днес е неделя, нов ден, нослето ми усеща  по-приятно започнал . Ще използвам тематиката в момента  и в тази връзка ще сте ми много полезни ако ми кажете какво е това.  Thinking
http://prikachi.com/images/445/8647445C.jpg
Даде ми  една торбичка приятелката ми като бяхме в Австрия, забутала съм я  по багажа, изрових го , но забравих какво е , подправка е някаква. Тя знае, че много обичам екзотични неща , но ...аз малко  подробности понякога не помня.
Кардамон, ползва се много в индийската кухня и аз го обожавам Wink.

# 1 610
Янечек, ти самата си уникален образ!

Не знам с какво се занимаваш, но е толкова увлекателно да те чете човек!

# 1 611
Не е ли кардамоМ?

# 1 612
В България се пише кардамон, но на английски се пише с М.

# 1 613
Янечек, ти самата си уникален образ!

Не знам с какво се занимаваш, но е толкова увлекателно да те чете човек!

Наистина е така. Изключително интересен потребител.

# 1 614
Лиляна е като китайска подправка добавена на българско ядене ... Добавя се където и падне и в повечето случаи, просто колкото да развали вкуса на яденето.
 Stop Mr. Green
Това си е чиста проба фюжън и се брои за висш пилотаж. Вместо да избодеш очи, изписа вежди  Laughing
Въпрос на вкус, или липса на такъв Wink. На мен ми е трудно да ям палачинки с люто, или супа топчета със сладко- кисел сос Wink.
При фюжъна също има правила...

# 1 615
  • волно калдъръмче
kikamora, аз го разбрах като къри в родопската закуска. Опитай го, ако не си. Много е гот  Peace

# 1 616
Sophie,
много се чудех как да го напиша тоя кардамон, но реших, че на български е по-благозвучно с 'н'. И двете са верни. Ако не са, очаквам правописната полиция да се изкаже и ще го поправим Simple Smile
Татти, разбира се, е уасаби. С него трябва да се подхожда много предпазливо, обичайните обитатели на кухнята познават вкуса му, но понякога се случва някой млад и нагъл готвач да тръгне смело с голямата лъжица и не иска да чуе, когато го предупреждаваме, че това е силна подправка и трябва много да внимава. Тогава, то се знае, му пламва врата и напуска кухнята с 300 км/ч, като в зависимост от изненадата, може да се престраши да готви пак след 3 дни, след месец, а може и завинаги да се откаже от тази кухня.

# 1 617
Кърито за мен е Чек Simple Smile, на някои хора им идва силна подправка, а други я обожават Simple Smile.
Ша е чай от лайка... Wink.

# 1 618
Янечек, имаш ли рецепта за баницата Сюзврета? като дете четях приказката и преглъщах, а в нас, баница с месо никой не е правил Sad.

# 1 619
  • волно калдъръмче
Аз бих я определила като несрамежлива мимоза.

Общи условия

Активация на акаунт