Форумни "образи"

• 230 567
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 590
Хайде стига слагахте под общ знаменател Laughing Не всички, които обичат животни ги предпочитат пред хората. Wink Обожавам животните, винаги съм имала, но никога нито съм ги натрапвала на околните, нито пък съм мразила хората без такива или необичащите ги. Peace

# 1 591
  • София
О, аз много мразя лозунги от рода на "Опознай хората, за да обикнеш животните".  Stop

# 1 592
  • Sofia
 mods
По темата, ако обичате.

# 1 593
  • София
Упс. Няма повече.

# 1 594
mods
По темата, ако обичате.
Ако спиш вече, тропни с метлата по парното, че да се изкажа и аз по темата. И да излязат изпод креватите, че ги стресирА. Simple Smile)))

Тонка е като праз лук. Хрупкав и леко лют, докато е суров. Реши ли да се прави на яхния, обикновено се забравя, разварява и започва да се влачи на конци - което си е кофти за консумация.
Джой е шалот. Задължително маринован, във винтидж буркан, лустросан по последна мода.
/ това от тази тема /

# 1 595
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Бианка  Party
Мен със сигурност ме разсъни, защото не знам какво е шалот и трябва да ходя да проверявам.

# 1 596
Лук:
Шалотът прибавя дълбочина във вкуса на супи, сосове, яхнии - и особено пилешки и рибни ястия. За разлика от обикновения кромид лук, шалотът има много по-деликатни вкус и аромат".

Чек е като черен чай - бие те право в мозъка. Разбира се, ако имаш такъв.

# 1 597
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, щом е лук съм доволна, лукът е хубаво нещо Grinning
Това за Чек е много точно!

А теб все те свързвам с елегантната бяла котка на Бижу, и тя е Бианка Wink

# 1 598
Че тя на мен е кръстена. Simple Smile

Форумски ексхибиционист - изненада: не е Ша!
Толкова без да осъзнават дават безкрайно много информация за себе си, ежедневието си и това на близките си, че им идва като шок, когато някой им каже, че знае твърде много за тях
С най-добри чувства - мислете, преди да споделяте невинни делнични неща. Неусетно се натрупва информация, пост след пост, сякаш наистина сте част от риалити формат.

Мамасита е като мононатриев глутамат - хем знаеш, че не е за теб, хем се изкушаваш да го употребяваш. Simple Smile

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 02:56 от Бианkа

# 1 599
Много ароматна станала темата Simple Smile, но смесването на толкова много подправки, понякога разваля яденето.

Аз обожавам всякакви животни, но не съм фанатизирана, в смисъл мога да разбера, хора, които се страхуват или не са им приятни. Две от приятелките ми не понасят животни, а са страхотни.

Сийка се измайтапи, но не съвсем. Има нещо вярно в думите и. Котките са много своеволни, казавам го като отглеждала и котки и кучета. Така че, ако приличате на любимците си си е комплимент. Котките "не падат по гръб", могат да оцелеят и без стопани, няма да се молят за лакомство и дават да ги мачкаш, само когато те искат. Мъркането, за секунда може да се превърне във фучене, драскане и хапане Simple Smile.

Искам да съм котка!

В КМ не пиша редовно, т.е. почти не пиша, но съм ползвала доста информация, а и винаги са ми отговаряли. Сумите, които се размятат са ....., но да си ги харчат със здраве. Добре, че не всички се връзват Simple Smile.

Лиляна, не знам каква роля си ми определила та да я поема Стейси. Малко скромност няма да ти навреди  Peace.

# 1 600
Лиляна е като китайска подправка добавена на българско ядене ... Добавя се където и падне и в повечето случаи, просто колкото да развали вкуса на яденето.
 Stop Mr. Green

# 1 601
Kika, не съм съгласна, по-скоро е като семка от лимон - много е гадно да я сдъвчеш и най-добрия начин е да прецедиш преди да ядеш Simple Smile

# 1 602
  • волно калдъръмче
Лиляна е като китайска подправка добавена на българско ядене ... Добавя се където и падне и в повечето случаи, просто колкото да развали вкуса на яденето.
 Stop Mr. Green
Това си е чиста проба фюжън и се брои за висш пилотаж. Вместо да избодеш очи, изписа вежди  Laughing

# 1 603
В Готварският ли сме? Wink)

Отивам да изчета, много страници сте навъртели от снощи.. Shocked

# 1 604
  • волно калдъръмче
Смесват се аромати на маНЖа и парфюм  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт