Форумни "образи"

• 229 923
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Самоцелното търсене на приятели, било тук, или в реала, е ужасно тъжно занимание. Мирише на отчаяние и самота. Обикновено и резултатите са кофти и нетрайни.

# 1 786
  • София
Не говоря за самоцел. Случва се Wink Никой не знае откъде ще изскочи зайчето Laughing

# 1 787
Добре, да кажем, че наистина има хора, които, познавайки истинския човек, не взимат това предвид, когато коментират мнението му във форума. Но дори и в точно тази тема се наблюдава явлението "вие не знаете какъв човек е това...", при това неколкократно.  Разбира се, че не знаем, не ни и интересува, коментира се какви ги ръси, от бисерни, по-бисерни.
По-скоро, ако ти се ще да порежеш приятел от живота или дори само от фейса, ще си затраеш и ще мижиш, когато виждаш, че явно се излага. Това е добрият вариант. Лошият е да дойдеш да лъскаш образа на дружката.

# 1 788
  • София
 Thinking Thinking Абе забелязах го това в стил "Група Хиени" - една алфа женска и няколко , които й се отъркват, но не мислех, че е нещо стандартно. Мислех, че са някакви изключения Wink  newsm78

От моята камбанария нещата седят така, както ги описах по-горе.  Wink

# 1 789
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Стандартно е и в повечето случаи трябва да си се подхлъзнал, за да знаеш колко безполезно е. Грешките учат.

# 1 790
Чек, аз обичам черен чай, да си гледаш работата.
Не някакъв си там равнец, фръцла такава.
Зачетох ви сега за смяната на никове, та се сетих как се бяхме изпоразменили за един 1 април масово. Аватар, ник - абе направо пълно копие на нечий профил и падна голям смях. Пустия му Борис, калпазанинът му с калпазан, се беше пременил като мен и пуснал тема в "ДиС" да се жалва, че много му се протриват коленцата от мокета, като прави секс със съпруга си. Имаше вързали се доста, голям смях беше. Още по-голям - като си върнахме обратно самоличностите.
Добре че мина метлата навсякъде старателно после, че за един ден форумът беше пощурял. Simple Smile))

# 1 791
  • Ямбол
Това не го помня, но е добра идея. Интересно кой би взел моя образ.
Може да се организира нещо такова и да се запишат желаещи. Един на случаен принцип да ги размени и само той да знае кой кой е, а модовете ако може в един ден да забранят отварянето на профили, че да е по-интересно.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 07:54 от Лилянa

# 1 792
Тази тема ми припомни една игра от детската градина - "Казанчето ври, бяла пяна пуска".
Всички клекнали (насядали) в кръг, един (Х) обикаля с кърпичка, пуска я зад някого (У), онзи скача и започва да го гони около насядалите.
 1. Хване ли го, преди да е стигнал празното място, (Х) пак започва да обикаля и пуска кърпичката зад другиго.
 2. Ако не успее да го хване, той (У) започва да обикаля
и така нататък…

# 1 793
Стандартно е и в повечето случаи трябва да си се подхлъзнал, за да знаеш колко безполезно е. Грешките учат.
+1
Не съм съгласна с изказване, че ако се ядосаш във форума, не си наистина ядосан. Ако не си, може леко да си паднал в капана на шизофренията, иначе не знам как се ядосваш ей така, наужким.  Rolling Eyes Mr. Green

# 1 794
  • Once there was a Hushpuppy...
Добро утро, пак сте писали, едвам ви изчетох, но ми беше интересно...

Антигонче, рибко Wink, ЧРД Hug

Да кажа, ако някой го интересува аз, защо си смених ник-а Peace Ако, ми помните стария, с който съм от 4 години е Хъшпъпи, сега станах Кукндрел Crazy Целта ми е не да се представям за някоя друга или да си забърсвам следи, защото нямам какво да крия Mr. Green, а да се забавлявам с новия си ник. Още повече, че пиша в тема в Потребителския, където и името е същото. А, друг е въпроса колко приятелки намерих там Wink
По повод това кой на какъв се прави във форума и дали образа му отговаря на този в живота за себе си мога да кажа, че моя - да, отговаря! Нито имам сили, нито желание да се правя на нещо, което не съм..
Нито имам нужда от възхищение, нито от изкуствена радост, че съм еди що си Crazy
Толкова ми е хубаво да ме знаете/тези, които ме знаят Wink/ такава, каквато съм във същност Peace

Забравих да кажа, че Кикамора ми е любим ник и предполагам зад него се крие много свежо момиче Peace

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 09:06 от Kukundrel de Hush

# 1 795
  • София
Не съм съгласна с изказване, че ако се ядосаш във форума, не си наистина ядосан.
Зависи колко време се ядосваш и колко навътре го взимаш. Нали се сещаш, че няма да си разваля вечерята или да си го изкарам на детето, защото на някой съм докривяла и решил да ме настъпи с някоя простотия. Затворя ли форума, излизам напълно от него. Аз имам една способност, на която си се кефя много - мога напълно да изключа и да се абстрахирам от определено нещо, когато си поискам.

# 1 796
На мен също не ми допада обсъждането на  хора които ги няма тук. Замрази се жената, Касита имам предвид, и  веднага набрахте сили да я дъвчете. Докато беше тук само -ау, оу, прелестна  и припадъци по снимките и в огледалото и в коридора.
Магарчо знам, че е Екс, тя не мисля, че го е и крила. И Трой пише тук , с друг ник, разбира се, но това си е нейна работа.
Тоня, и аз съм така. Simple Smile

# 1 797
  • Ямбол
... И Трой пише тук , с друг ник, разбира се, но това си е нейна работа.
...
Не само с друг ник, а и би трябвало да е с друг профил. Тя има бан по принцип.

# 1 798
Аз пък гледам да игнорирам простотиите и да не навлизам в безсмислени спорове. Така не се ядосвам.
Наистина ме учудва, колко много хора смесват личния и форумния живот.

Уж, гледам да не показвам много от себе си, но като пишеш много, казваш повече отколкото искаш Simple Smile.
Не знам обаче, що за време и амбиция трябва да имаш, за да се представиш за друг. По-скоро много ти се иска да си друг.
1-2 -ма потребители са ми направили впечатление с метаморфозата си в начина на мислене. Да ви кажа, за радост в положителна посока, според мен.

# 1 799
А ти, Ша, си една голяма хитруша.
Истински ядосани потребители съм виждала изключително рядко, може би само Андариел взима твърде сериозно форумните спорове и почва едно преследване с "хич не се измъквай, веднага да отговориш', което е странно. Не знам защо толкова се дразни, при положение че това е форум.
Обикновените нерви, комбинирани с як климактериум, са друго нещо и тези потребителки не ги възприемам като ядосани в спор, а просто като неврастенички, неприятни са за четене абсолютно навсякъде. Обиждането на потребители и честата употреба на думи като идиот, малоумник и тъпотия, ги възприемам като хулиганско поведение и неумение да си сдържиш гнева.
Така или иначе, всеки има право да бъде, какъвто си иска, а също и да е в лошо настроение, но да няма обидени камилчета, когато се окаже, че другите деца вече не искат да си играят с него, защото им е писнало да им хвърлят пясък в очите. Най-смешно е, когато някой се обръща от харпия в жертва и започва да страда колко злоба има в тоя форум.

Общи условия

Активация на акаунт