Форумни "образи"

• 230 423
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
 Laughing Laughing Това с козите ми хареса. Просто си представих стадо бесни кози как тъчат хотично и вдигат гюрултия до небето Laughing Laughing Laughing Щях да се задавя с кафето

Честит рожден ден  Wink

# 1 771
Честит рожден ден!  bouquet

# 1 772
В края на краищата тук пишем истински хора, с истински истории, проблеми и лабилни нерви, не сме еднорози и елфчета, че да сме силно разграничени интернет-реален живот.

Според мен е вредно неумението да се разграничават хората от образите им във форума. Съгласна съм, че в сериозните подфоруми, където се обсъждат истински проблеми и се помага, е редно и нормално да сме хора, но в клюкарника и подобни, сме си точно еднорози и елфчета. И понеже ви възприемам и вас така, мога да си меня много лесно мнението за всеки, като ме интересува само какво пише и изобщо не ми пука какъв човек е. Не се сприятелявам със съфорумки, точно защото не искам да се чувствам лоялна към никого, много е клоунско, когато някой се насира, как приятелките веднага идват да веят с ветрила, но вместо да се отмирише, то се разнася още по-надалеч. Истинското познанство задължава, форумното - не.

# 1 773
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Антигончето расте, но не старее днес Hug. Честито!

# 1 774
  • София
Истинското познанство задължава, форумното - не.
Абе тука смея да не се съглася. Ако някой си се насере, не ме интересува дали си пием всеки ден кафето заедно, вода на гъза няма да му подливам Simple Smile

# 1 775
  • София
Сприятеляването със съфорумки изобщо не означава автоматично бърсане на насрани форумни задници. Доста хора са споделяли, че тук са намерили добри приятели - някои от старите кучета, момичетата от парфюмната тема, разни майчета с общи интереси, и т.н. Лично за мен е чудесен начин човек да срещне нови приятели.

Антигона, честит рожден ден  Hug

# 1 776
  • постоянно
Антигона,  Честит Рожден Ден  bouquet

# 1 777
Да бе, няма да подливаш, ще подливаш и няма да се усетиш. И тамън нещата поутихнат, темите си вървят, дружката идва за пореден път и дообяснява, защото може да има неразбрали.

# 1 778
  • София
 newsm78 newsm78 Добре, аз явно съм повредена, защото ако не съм съгласна с някой, нямам никакво намерение да му защитавам глупостите newsm78 Имам доста познати и близки приятели от други 2 форума. Доволно съм ги наливала във форумното пространство като преебат положението #Crazy

# 1 779
Сприятеляването със съфорумки изобщо не означава автоматично бърсане на насрани форумни задници. Доста хора са споделяли, че тук са намерили добри приятели - някои от старите кучета, момичетата от парфюмната тема, разни майчета с общи интереси, и т.н. Лично за мен е чудесен начин човек да срещне нови приятели.

Антигона, честит рожден ден  Hug
Ако си на 20, сигурно е интересно да имаш много "приятели" и да имаш още 5000 в фацето, но когато минеш една определена възраст, нямаш време за губене в безперспективни връзки и познанства. За съжаление, ще трябва да се съглася с Янечек.
 И честит рожден ден на Антигона.

# 1 780
  • София
Направо си представям как Атти подлива вода за нечий задник, мхм.
Просто я давам за пример, но има поне още няколко потребители, които имат достатъчно самоуважение, за да не действат по толкова проЗт тертип.

Нямам много приятели, кикамора. Още по-малко във ''фацето''.

# 1 781
Просто я давам за пример, но има поне още няколко потребители, които имат достатъчно самоуважение, за да не действат по толкова проЗт тертип.

Сигурно не си и на 20  Mr. Green .
Във форума има доста клакьорки, които обикновено никога не си ги виждала, но се появяват като ято бели птици, когато някоя от дружките им сгази просото някъде.

# 1 782
  • София

Сигурно не си и на 20  Mr. Green .
Де да бях  Mr. Green Но не, на близо 40 съм  Laughing

# 1 783
  • София
Да, всекички връзки, които можеш да създадеш в един форум за безпреспективни.  Laughing Laughing Има форуми дето семейства събират Whistling Whistling

# 1 784
Зависи кой какво има и какво търси. Имам достатъчно приятели в реалният живот, за това и не търся тук такива. Ако евентуално срещна някой който ми допада и искам да сме приятели, това е бонус към убиването на време и разпускането, но не и самоцел.

Общи условия

Активация на акаунт