Форумни "образи"

• 230 430
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 755
Нямам нищо против лова, просто тогава в тази тема звучеше много десперадо, един вид дали ще и върже, ама какво ще кажат другите и т.н. Сега гледам, че семейният живот и се е отразил добре и отчаяната нотка липсва Wink. То и по ника и си личи...от магарчо минахме на exquisite  Sunglasses Laughing.

Да, много отчаяна беше по едно време, сега с германеца влезе в пътя, че и той в правия път. Тъй де, в България го доведе.  Mr. Green

Какво му е толкова интересното някой като се смени ника? Голям праз, хората цели имена сменят и пак са си те.

# 1 756
Не мога да кажа от утре ще съм Катеричка Рунтавелка и хоп изведнъж да пропиша коренно различно от днес.

Ако катеричка Рунтавелка пробва да ни продава стари лешници, ще я хванем и много бързо ще й отеснее пак гората. Ако повечето време си седи в хралупата, може и да мине номерът.
Наистина е странно защо потребител с ясно подчертан стил си прави нова регистрация. Примерно Мамасита. Възможно ли е изобщо някой да не я познае, ако ще да се преименува не на Сирен, а на Хасан?
Бих познала и Андариел.
Но истината е, че повечето пъти е достатгъчно потребителката да си смени екранното име и завинаги й губя следите. Ето, четох, че Имелда пишела, а аз дори не подозирам коя е. Харесваше ми.

# 1 757
Андариел беше Радостина преди и на мен някак ми е доста по-симпатична, откакто е с това екранно име.

Имелда не пише.

# 1 758
Наистина ли чак толкова насериозно се възприема форумната личност?  Crazy На диагноза отива това.

# 1 759
Нямам нищо против лова, просто тогава в тази тема звучеше много десперадо, един вид дали ще и върже, ама какво ще кажат другите и т.н. Сега гледам, че семейният живот и се е отразил добре и отчаяната нотка липсва Wink. То и по ника и си личи...от магарчо минахме на exquisite  Sunglasses Laughing.

Да, много отчаяна беше по едно време, сега с германеца влезе в пътя, че и той в правия път. Тъй де, в България го доведе.  Mr. Green

Какво му е толкова интересното някой като се смени ника? Голям праз, хората цели имена сменят и пак са си те.

За мен няма значение, кой си е сменил ника и без това помня само 2-3, но виж интересни са ми метаморфозите Wink.

# 1 760
  • Другата България
Като магарчо сякаш наистина витаеше някаква тъга около нея, сега звучи щастливо и спокойно.
Е то си има много логично обяснение на това.   Grinning Сега като заговорихте се сещам за някаква драма с нея и един от синовете на Бижу. ..ако не бъркам, разбира се.

# 1 761
Боже, боже. Какви работи ставали из форума.... А аз колко съм назад с материала.  Laughing

# 1 762
Наистина ли чак толкова насериозно се възприема форумната личност?  Crazy На диагноза отива това.

О, моля те, недей и ти.
Избива ме на саркастичен кикот всеки път когато прочета как някого изобщо не го интересува форума и в момента, в който затвори браузъра е забравил за съществуването му.
Ако верно някой не се вълнува от ставащото и околните тук нямаше Сульо и Пульо да си замразяват профилите за да си "починат" ( от какъв вдървен си почиваш като си толкова лежарен и нищо във форума не те трогва? ), да се сменят никнейм-ове за да "започнем начисто", да се правят повторни регистрации или със зъби и нокти да се поддържа определен образ за пред хората.
Да не споменавам и колко пъти сме виждали такива люти спорове, че чак съм усещала плюнките на ядящите се един друг върху собствения ми монитор. И накрая някой да пита "Верно ли се вживявате баш толкоз?".
А, не ве. Хич.  Crazy

# 1 763
Като стана дума за назадване в матрияла, държа да ви кажа, че Касита е имала два профила във форума. Не един, не три или пет, а точно два. Първият е katrin2004 и после Касита, а това че си е сменяла екранното име, което може да правя и по сто пъти на ден, не значи нови профили. Нов профил от замразяването на профила Касита няма, така че спете спокойно. Или куфейте, ваша си работа.

# 1 764
Боже, боже. Какви работи ставали из форума.... А аз колко съм назад с материала.  Laughing
 Така е като имаш басейн с транплин, разсейват те, хохо

# 1 765
Наистина ли чак толкова насериозно се възприема форумната личност?  Crazy На диагноза отива това.

О, моля те, недей и ти.
Избива ме на саркастичен кикот всеки път когато прочета как някого изобщо не го интересува форума и в момента, в който затвори браузъра е забравил за съществуването му.
Ако верно някой не се вълнува от ставащото и околните тук нямаше Сульо и Пульо да си замразяват профилите за да си "починат" ( от какъв вдървен си почиваш като си толкова лежарен и нищо във форума не те трогва? ), да се сменят никнейм-ове за да "започнем начисто", да се правят повторни регистрации или със зъби и нокти да се поддържа определен образ за пред хората.
Да не споменавам и колко пъти сме виждали такива люти спорове, че чак съм усещала плюнките на ядящите се един друг върху собствения ми монитор. И накрая някой да пита "Верно ли се вживявате баш толкоз?".
А, не ве. Хич.  Crazy

Това всичкото нищо не значи, защото е само писана реч във форум, която е на 100% следствие от скука в малка или по-голяма степен, също и навик. Можеш да си изплюеш ченето върху клавиатурата, но всъщност не е сериозна емоция, да не говорим за проблем. Обратното би било вярно само ако наистина имаш проблем.
Това със сменените никове защо трябва изобщо да значи нещо? Аз сега мога ли да се кръстя Бял равнец в (полу)унисон на характеристиката, която ми даде Бианка? Тя пък поне Earl Grey да ме беше кръстила, а не някакъв ферментирал зелен чай, т.е. черен.  Crossing Arms

# 1 766
Като стана дума за назадване в матрияла, държа да ви кажа, че Касита е имала два профила във форума. Не един, не три или пет, а точно два. Първият е katrin2004 и после Касита, а това че си е сменяла екранното име, което може да правя и по сто пъти на ден, не значи нови профили. Нов профил от замразяването на профила Касита няма, така че спете спокойно. Или куфейте, ваша си работа.

Слава Богу! Бях се притеснила сериозно. Лиляна нищо не каза по въпроса със съмнителния ник, трябваше за всичко сама да правя дедукция. Сега наистина нищо няма да ми притеснява съня, благодаря.

п.п. И на мен са ми по-интересни метаморфозите на личността с различните профили, отколкото смяната на екранните имена.

# 1 767
И сега последно зелен или черен?  Laughing
Не вярвам, че списващ тук не влага емоция в пребиваването си, комуникацията и отношения, които развива тук. Не виждам защо "тук" е по-маловажно от "там", разбирай "навън". Средата тук е огледална на тази отвън, проблемите отвън рефлектират тук, пораждайки дискусии и спорове или бидейки повод за по-силна обществена реакция и взаимопомощ. Не малко дарителски кампании са тръгвали от тук или от тук са придобивали по-голям отзвук, както и не малко интриги и лични проблеми от форума са се пренасяли и рефлектирали силно "навън".
В края на краищата тук пишем истински хора, с истински истории, проблеми и лабилни нерви, не сме еднорози и елфчета, че да сме силно разграничени интернет-реален живот. Особено в този форум.

# 1 768
И сега последно зелен или черен?  Laughing

Черният чай е ферментирал зелен. Друг чай няма. Освен Мате, но то е друга бира.   Laughing

По останалото, което си написала мога да отговоря само по един начин, а имено че няма такова нещо. Това е място за убиване на време и безплатно кошче за душевни отпадъци. Ако някой го възприема сериозно, а още повече пък да си мисли, че има такова нещо като форумна личност (че чак се дискутира смяната ѝ  Crazy), значи съвсем е изтървал козите.
Огледален образ е форумът на реалния свят, ама друг път. И слава Богу!

п.п. Дарителските кампании нямат нищо общо с разговора ни, а и това далеч не е единственото място за дарителски кампании.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 00:00 от Анонимен

# 1 769
Да, но на черния чай не пише "Ферментирал зелен", пише си черен. Едно се получава като е зелен за зелен чай и друго като ферментирал зелен за черен  Laughing
Та...часът е 00:01, официално одъртях с още една година и смятам да се отдам на кратък beauty sleep, че поне на рождения си ден да съм красиВна  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт