Форумни "образи"

• 230 445
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 740
За Екскюзит русата с големите устни ли става на въпрос? Ако е за нея, чак ми е трудно да повярвам... Shocked

# 1 741
  • София - Рим и обратно
За Екскюзит русата с големите устни ли става на въпрос? Ако е за нея, чак ми е трудно да повярвам... Shocked
Кое?

# 1 742
Сега разбирам защо съм назад с матрЯла с форумните никове, като чета през телефона и не ми дава опция да видя профила на потребителя и евентуално старият му ник.

В повечето случаи не става въпрос за стар и нов ник, а за нова регистрация. Забавно е, когато някой се представя като току-що дошъл, а всъщност не е така.Но е и леко инфантилно.

# 1 743
  • В Космоса
Хм, интересно как се приемат различно новите профили от старите. А човекът - един и същ. Аз си мисля, че не бих могла да се покажа по-различна от Акаша.

# 1 744
  • София - Рим и обратно
Леко налудничаво, бих казала.

# 1 745
вие що не ми чете мислите?!  Crossing Arms

Щото такива джедайски умения не притежаваме.  Laughing Възможно е сега да имаш повече време за четене, щом си ме чела толкова осезаемо за теб. Аз също забелязвам най-вече публикациите на хората, които са ми харесали с нещо. С много напън се сетих коя може да е третата тема (със сигурност през последната половин година, ако не и повече, съм пускала само една тема), но въпросната трета е толкова моя, колкото „Селските номера” е тема на Касита.  Laughing

# 1 746
Хм, интересно как се приемат различно новите профили от старите. А човекът - един и същ. Аз си мисля, че не бих могла да се покажа по-различна от Акаша.
Човек едва ли може да скрие истинската си същност зад нов ник, по- скоро незнаейки, че това е същата личност да нямаме толкова предубеждения.  Peace

# 1 747
  • постоянно
Екс, ми е много симпатична.  Постовете и са интересни, позитивни, информативни.  Тя самата излъчва стил и финес.  bouquet

# 1 748
На мен също ми е интересна, просто отбелязах промяната.  Peace

# 1 749
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Наистина между Екс и Магарчо има разлика, но не е драматична.

# 1 750
Ще е много жалко, ако не намираме разлика дори в самите нас за толкова години.

# 1 751
Да, явно за нея става на въпрос, просто някои не следят Покажи се, та не разбраха за русото...

# 1 752
  • София
Екс, ми е много симпатична.  Постовете и са интересни, позитивни, информативни.  Тя самата излъчва стил и финес.  bouquet

+1
И умее да се владее. Уважавам такива хора. Като магарчо сякаш наистина витаеше някаква тъга около нея, сега звучи щастливо и спокойно.

Акаша, и аз си мисля, че никога не бих могла да бъда различна от Таис. Не виждам просто как ще стане..вероятно мога за пост-два, като майтап, но целенасочено и ежедневно, няма начин.

# 1 753
  • В Космоса
Ще е много жалко, ако не намираме разлика дори в самите нас за толкова години.

О, аз намирам огромна разлика в мен от началото и сега, но тя не е станала изведнъж, а постепенно. Не мога да кажа от утре ще съм Катеричка Рунтавелка и хоп изведнъж да пропиша коренно различно от днес.

# 1 754
Липсват повече свежи мъжки образи в Клюкарника. Оживяват го като нищо друго. Един Тони Сопрано правеше фурор и около него се носеше женски кикот на талази. Марадоната пък пускаше едни такива откачени теми - ту маскиран като заблудена ученичка, ту като възвишен интелектуалец. Дейв Ломбардо пък го играеше ебати пича и сочно псуваше форумското женско войнство, а на войнството му червенееха бузите. 

Общи условия

Активация на акаунт