Форумни "образи"

• 229 847
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 860
Само да ми кажете моя график...кога да влизам, в болнични съм, бременна и доки не ми дава да ставам от леглото. Добре ли е следобяд или може само на четно число рано сутрин?  Crazy

# 1 861
  • Ямбол
Аз пък съм наблюдавала образи, които хем се гърбят с номинациите, хем после реват колко много труд били вложили и очакват някакво специално отношение за трудолюбието си. И не само това, а и да се очаква, че те в определено време трябва да се забавляват.

Това не беше ли към мен? Ако не е било, извинявай, но аз лично се припознах, защото помня разговора ни.
Само последното изречение е свързоно с теб, но доколкото знам решението не е било само твое, та пак може да се брои, че е общо. За останалото не съм имала предвид теб и пак е във връзка с коментара на Тонка, където тя намира многострадалната, аз не я виждам, а виждам някой, който иска да го потупат и похвалят, колко много труд хвърля, ценно време, пот и още какво ли не в жертва на потребителите от форума. Едно време имаше значки - герой на социалистическия труд - е тъкмо е за такъв образ при нас.

# 1 862
Андариел, за някои е Форумът, а за други просто форум.

Надай се да е "просто форум". какво сии мислиш, че си като Йода? Няма нормален човек, който да пребивава на някакво място, дори виртуално такова, и да е просто случчайно попаднал.. Щом се връща, вече е рецидив и нещо го влече. Затова няма как да е просто форум, иначе щяха да са прелетни птици, а не да се заседят и дори загнездят. Смехория голяма е как сума народ, включително ти, се опитва да се дистанцира, чак ми напомнят за "аз не съм алкохолик, просто обичам да си пийвам, виннаги мога да спра, защото пиенето нищо не означава за мен". НЕма, братО, всички сме в кюпа!

Шартал за мен е форумската Николета Лозанова.

За съжаление много от обидните писания биват изтрити, та няма как да останат в архивите.
Аз пък се радвам, че модераторите си вършат добре работата.
Съгласна съм, че си губя времето повече отколкото трябва, но все пак си остава просто форум.
Влече, защото тайничко разполагаме с прекалено много свободно време. Много потребители без да искам съм забелязала, че ги влече между 9 и 17:30 часа.

# 1 863
  • Варна
Това й е весело, Лили, а защо й е весело, не мога да знам. Забавлява се така и докато произвежда ефект, все ще си се весели на чужд гръб, но все едно на свой. Касита е типичен пример на потребител, който решава да преследва Ша и естествено губи битката, защото на Ш не й дреме за Касита, важното е някой да я погне и хапе, пък на нея да не й пука и това да минава за добронамереност и широкоскроеност, докато Касита започва да изглежда като глупачка.Точно тя е типичен пример за образ без нищо друго зад него, защото от самото си регистриране до сега, все едно и също пише, никаква промяна. Обаче си е доста вървежна.

Струва ми се, че малко надценяваш Шанталова. Laughing
Сигурна съм, че би искала отношението към нея тук да бъде друго, но след като вече и е отредено определено "място", на нея не и остава нищо друго освен да го заеме под маската на "забавлението". Което само по себе си е доста мъдро решение, не може да и се отрече.

# 1 864
Кика, точно заради този "съвет" е и промяната..))
И смятам да продължавам с развитието си, така че не съдете преждевременно..Wink)
Чети внимателно! Никой не те съди.

Кика, да ти изглеждам засегната или разтревожена?))
Съденето се отнася за съдещите, има ги в изобилие наоколо.
Peace
 Wink

# 1 865
На Ша нещо не ѝ се връзват много нещата.

Пише, че е естествено руса, никога неизрусявана и след малко цопва снимка на перхидролена коса.
Пише с пренебрежение за бг-мамите, които можели да си позволят да пазаруват стоки от мола за 50 лева на промоция и след малко, хоп, я гледаш с някакви парцалки, дето са по 3 лева на дребно от пазарчето на Графа,  и някакви гащи и сутиени от магазините по левче.
Пише за бачкаторите, за които били омъжени бг-мамите, плющящи кебапчета и след малко дава снимка на нейния оплешивяващ чичак с доста неинтелектуално излъчване.

Направо ме е страх какво ще видя, ако наистина си покаже лицето.

# 1 866
Аз лично не разбирам драмата за това, че номинациите са затворени 15 минути по рано. Ако си искал да номинираш, защо не си го направил през целия ден, а си чакал последните минути? А и ако не си успял, толкова ли е важно да номинираш, че да настане такъв смут и такава драма?

# 1 867
  • София
Ша, та Ша.
Ша е изключителна лисичка, уникална при това.
И точно онези, които не я харесват, най-много й се връзват като едни кокошчици.  Joy И ходят залудо след нея кудкудякайки в напразен опит да я клъвнат. Да им завиди човек на борбеността и стоицизма (няма да кажа глупостта, споко).
Евалата Ша, само ти го можеш! ГоУема си  Heart Eyes

# 1 868
Шантал като форумен образ ще я запомня с това, че тичала всеки път, когато мъж й се прибере от работа да вдъхне аромата от пакета му и заравяла нос между краката му.По спомен пиша Laughing не бъркам, нали?

# 1 869
Шантал като форумен образ ще я запомня с това, че тичала всеки път, когато мъж й се прибере от работа да вдъхне аромата от пакета му и заравяла нос между краката му.По спомен пиша Laughing не бъркам, нали?
Стига бе!  Joy Joy Joy

# 1 870
  • Once there was a Hushpuppy...
Някои обядваме Mr. Green ама, нищо и аз това го помня Rolling Eyes...за Ша и мъжа й.

# 1 871
Изобщо не я надценявам, Северина, тя си е истински форумен манипулатор и винаги става, както иска тя. Много добре умее да си премери съвсем точно и приказките, и частите от гащи, които ще покаже, за да можем всички ние да гледаме шоуто, което следва, защото все се намира глупава рибка, която ще клъвне. Интересно е, че преследването води до увличане и грозно излагане, например когато й поставиха диагноза хашимото по краищата на косата. Но не може да уязвиш човек, който си влиза с напълно несериозно отношение, може само да падаш все по-ниско и по-ниско, докато накрая сам не се усетиш, че докато Ша нищо не е разкрила за себе си, те е накарала да си покажеш и гащите, и сутиените, въобще да й играеш по свирката, докато тя реши.

# 1 872
  • София
Е тука вече започнах да се превивам от смях. Нямате милост към хората с по-богата въображение Grinning

# 1 873
  • Куциндрел
Пак Ща..... Mr. Green
Събудихте ми интереса да ровя къде Касита е година Ща и къде Ща е показала плешивия чича. Joy

# 1 874
От всичко написано някога за Ша, човек може да реши, че работи за КГБ или ЦРУ!  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт