Форумни "образи"

• 229 928
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 845
  • Once there was a Hushpuppy...
Янечек, много добре си описала Ша. На мен точно по тези причини тя ми харесва и не ме дразни.
Въобще, направи ми впечатление, че за всеки, за който ти писа беше подобно на моите усещания Peace

# 1 846
  • София
А ти, Ша, си една голяма хитруша.
Истински ядосани потребители съм виждала изключително рядко, може би само Андариел взима твърде сериозно форумните спорове и почва едно преследване с "хич не се измъквай, веднага да отговориш', което е странно. Не знам защо толкова се дразни, при положение че това е форум.
Обикновените нерви, комбинирани с як климактериум, са друго нещо и тези потребителки не ги възприемам като ядосани в спор, а просто като неврастенички, неприятни са за четене абсолютно навсякъде. Обиждането на потребители и честата употреба на думи като идиот, малоумник и тъпотия, ги възприемам като хулиганско поведение и неумение да си сдържиш гнева.
Така или иначе, всеки има право да бъде, какъвто си иска, а също и да е в лошо настроение, но да няма обидени камилчета, когато се окаже, че другите деца вече не искат да си играят с него, защото им е писнало да им хвърлят пясък в очите. Най-смешно е, когато някой се обръща от харпия в жертва и започва да страда колко злоба има в тоя форум.

Това, че е "форум" е най-голямата форумска заблуда.  Другото клише-заблуда е "тук само се лигавя". Дрън-дрън! И то точно тези, които най-упорито твърдят, че се лигавят или "това е просто форум", тях най-много ги тресе  0 я глупостта, я простотията, я надуването, я страхът. Когато някой, особено за сериозни неща, има смелостта да каже А, нека даа бъде така добър да каже и Б, а не да се покрива като шушумига. Жалка работа, те са си такива и в реалния живот, човек не може чак толкова да влезе У роля и да се прави на такъв, какъвто не е, освен ако не гго тресе раздвоение на личността, ама това вече си е психиатричен случай. Не сме пет0годишни, а ужким хора, които са голямата работа "в реала", ама много добре си личи и тук що за стока са. Човек,  който тук може да си позволи да нарича някого с обидни думи, пет пари не струва. Ще ми се да го видя как ще нарече  колегата си така, ама си е шушумига като в Улицата - "шефе, ти си голяммм... човек". Мишоци!

# 1 847
Андариел, за някои е Форумът, а за други просто форум.

# 1 848
  • София

Апф глупости. Всички само се правим Grinning

# 1 849
Ето това не ти разбирам, за какво ти е да се занимаваш точно с тези, които обиждат, при положение че писанията си седят и всеки нормален може да проследи кой какъв е. Стига да не е заметено, де, но си е вярно, че имената на глупците висят по стените.

# 1 850
  • Ямбол
И каква е идеята на шанталените пусканици на бомбички? Нещо не мога да се усетя. Един два пъти е забавление, но да повтаряш едни и същи лигавщини години наред..., аз си мисля, че е просто такова нивото, прикрито зад уж лиготии.

# 1 851
Ма то навън си е  страхотен чик-чирик ден,  пеят птички,  потичах, разкърших знойно тяло,  гледам хората поразсъблекли вече дрехи, хубави мъже по блузки...ухх Heart Eyes
Ян, не е вярно, понякога надминават очакванията ми, дори най-очакваните. Simple Smile Например,  сериозно не очаквах който и да е да  търси  кусур на яйцата ми,  рохките,  вкусни с бекон и картофки. Но.... какво ли не може ника на един човек, какво ли... Laughing

# 1 852
  • София

Надай се да е "просто форум". какво сии мислиш, че си като Йода? Няма нормален човек, който да пребивава на някакво място, дори виртуално такова, и да е просто случчайно попаднал.. Щом се връща, вече е рецидив и нещо го влече. Затова няма как да е просто форум, иначе щяха да са прелетни птици, а не да се заседят и дори загнездят. Смехория голяма е как сума народ, включително ти, се опитва да се дистанцира, чак ми напомнят за "аз не съм алкохолик, просто обичам да си пийвам, виннаги мога да спра, защото пиенето нищо не означава за мен". НЕма, братО, всички сме в кюпа!

Шартал за мен е форумската Николета Лозанова. И тя все си търси повод да се съблече и да си постне селфито и  да пита "харесвате ли ме, кажете ми, че ме харесвате, но дори и да не ме харесвате, забележете ме, аз съм туууууук"!

За съжаление много от обидните писания биват изтрити, та няма как да останат в архивите.

# 1 853
Янечек, мен Шантал за това ме "дразни" как толкова години се прави и се забавлява. Искам и аз такова самообладание.

То това не е самообладание, защото всичко, което се изсипва като коментари върху русата й глава, тя го очаква и точно такива реакции иска да предизвика. Ще пусне някоя снимка, ще пита как може да седим във форума, когато има слънце и накрая ще каже, че за разлика от други, тя прави секс редовно и с удоволствие. Това са й номерата, няма други, но все минават, защото се намира кой да се подразни, докато тя е над нещата, защото получава това, което иска и демонстрира непукизъм. Непукизим в смисъл, че не й пука за потребителите, съответно не й пука какво мислят.

Точно това имах предвид Simple Smile. А и умее и интрижки да спретва, като усети някакво напрежение.

Тонка, да дойда ли да люпя семки с теб на пейката Simple Smile.

В интерес на истината, Джо и Анди мога да ги разбера, защото спорят по някак по-сериозни теми. Под сериозни имам предвид, теми, които очевидно ги интересуват. За съжаление, темите, които ме интересуват, на петата страница се превръщат в логорея от двама-трима и аз спирам да участвам, Нямам времето да споря, а и не виждам смисъл.

# 1 854
Лиляна, ти уж не си злопаметна пък хайде пак на номинациите... 15 минути по-рано беше прекратено гласуването. И сега какво очакваш? Публичен линч от модовете ли?  Laughing

# 1 855
  • Ямбол
Лиляна, ти уж не си злопаметна пък хайде пак на номинациите... 15 минути по-рано беше прекратено гласуването. И сега какво очакваш? Публичен линч от модовете ли?  Laughing
Бела, мила, не аз повдигнах въпроса за номинациите. Та, определението "злопаметна" спокойно можеш да го залепиш на Тонка. Много ще ти се зарадва, че тя го дава над нещата и не влага емоции в това. Нищо не очаквам, само коментирах обяснението на Тонка, а ти подскачаш като ощипана.

# 1 856
В крайна сметка тук се оформят простички правила за форумно поведение:  на рожденния си ден човек в никакъв случай не трябва да припарва до форума. Писане- само след оргазъм. Ясно разделение на потребителите по отношение на критиката- има такива, които могат да критикуват, и такива, които могат да бъдат критикувани.
Ясно и точно  Laughing

# 1 857
Това й е весело, Лили, а защо й е весело, не мога да знам. Забавлява се така и докато произвежда ефект, все ще си се весели на чужд гръб, но все едно на свой. Касита е типичен пример на потребител, който решава да преследва Ша и естествено губи битката, защото на Ш не й дреме за Касита, важното е някой да я погне и хапе, пък на нея да не й пука и това да минава за добронамереност и широкоскроеност, докато Касита започва да изглежда като глупачка.Точно тя е типичен пример за образ без нищо друго зад него, защото от самото си регистриране до сега, все едно и също пише, никаква промяна. Обаче си е доста вървежна.

# 1 858
Аз пък съм наблюдавала образи, които хем се гърбят с номинациите, хем после реват колко много труд били вложили и очакват някакво специално отношение за трудолюбието си. И не само това, а и да се очаква, че те в определено време трябва да се забавляват.

Това не беше ли към мен? Ако не е било, извинявай, но аз лично се припознах, защото помня разговора ни.

# 1 859
  • София
Янeчeк ако има някой, който кълве една и съща кукичка всеки път, защо да си сменяш репертоара?? В крайна сметка ако нещо ти върши работа, не го сменяш, замо защото на 5-10 човека не им харесва.

Общи условия

Активация на акаунт