Форумни "образи"

• 229 944
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 830
Кика, точно заради този "съвет" е и промяната..))
И смятам да продължавам с развитието си, така че не съдете преждевременно..Wink)
Чети внимателно! Никой не те съди.

Кика, да ти изглеждам засегната или разтревожена?))
Съденето се отнася за съдещите, има ги в изобилие наоколо.

# 1 831
Джой от Зелените покриви, няма как да определиш, че някой е слаб от форума. Може просто да не му се занимава с глупостите на еди кой си, може като цяло да не обича да влиза в безсмислени спорове, а може и просто да обича да пуска бомбата и после да седи и да гледа сеир от някоя простакела, решила, че ще коли, беси и забива пирони в нечии череп. Относно ритането до край, това обикновено е садизъм, характерен за слаб психически човек!  Wink

# 1 832
Като цяло, за да пиша в тоя форум, наистина имам отклонения. Тонка нека си каже за нея си. Но, ти си учителка, какво разбираш от психични отклонения? Пак се обаждаш неподготвена.  Wink

# 1 833
  • София
Лиляна, викаш да се отклоня до пейката пред офиса ми.  Joy Ах, че си майтапчийка. И защо казваш, че съскам. Ще те замоля таквиз квалификацийки да не ми даваш, при положение, че не съм давала основания за тях. Или по инерция си плювкаш.

# 1 834
  • Once there was a Hushpuppy...
А колко да са били? Четири?
Имал си време няколко дни да гласуваш и си седнал да оревеш света заради няколко минути. И то за какво - щото не си успял да гласуваш в някакъв си форум за някакви си глупости, ще кажеш, че са от световна важност за човечеството. Това ако е нормална реакция, здраве му кажи. Толкова пък да няма човек проблеми и емоции, че зорлем да си ги създава.

Охх,Тониии Joy Joy Joy Joy Joy
Голяма мъка ще да е било Cry

# 1 835
  • Другата България
Беше, беше, ама беше и доста смешно и жалко.

# 1 836
  • Ямбол
... Но, ти си учителка, какво разбираш от психични отклонения? Пак се обаждаш неподготвена.  Wink
Неподготвената си ти. Заключението ти, че щом съм учителка не мога да разбирам какво е психично отклонение, е глупаво. Ти не можеш да знаеш аз какво разбирам. От такива заключения обаче мога да разбера много за теб и какво ти разбираш.

Тонка, този отговор:
А колко да са били? Четири?
Имал си време няколко дни да гласуваш и си седнал да оревеш света заради няколко минути. И то за какво - щото не си успял да гласуваш в някакъв си форум за някакви си глупости, ще кажеш, че са от световна важност за човечеството. Това ако е нормална реакция, здраве му кажи. Толкова пък да няма човек проблеми и емоции, че зорлем да си ги създава.
бих определила като съскане. Аз ти казвам, че не са били три минути, ти пак гледаш да оплюеш този, който е протестирал.

# 1 837
Лиляна, не ми се обяснявай. Казвала съм ти вече, че не си ми приятна и пет пари не давам за твоите заключения. Нито ме интересува каква си, нито ми е дерт какво ще си помислиш.

# 1 838
  • София
Лиляна, не ми остава друго, освен отново да те попитам колко минути са били? Не усещаш ли абсурдността на емоциите, вложени заради нещо толкова дребно, нищожно и смехотворно.
И странно защо смяташ, че оплювам. Бях изумена тогава. Темата е за форумни образи и аз изтипосах един от тях.

# 1 839
Джой, извинявай, но тая кървава каша ме разсмя  Simple Smile И на улицата, и тук, си има правила на поведение, които минимизират вероятността някой да стане на кървава каша. В реалността си имаме 112, тук - информирай модератор. Ако имаме рецидивисти, имаме и усмирителни ризи, никой няма да търпи наглост до безкрай, има си достатъчно наглеци, изпратени в принудителна почивка. Ето, да вземем Трой, за която казвате, че е с постоянен бан. Никак не се учудвам, защото се държеше като бесна селянка с речник на каруцар. Сигурна съм, че ако понечи да се върне, вече ще знае как не трябва да се държи.
А Ша как може да ви дразни, просто не знам. Тя е от ясна, по-ясна, влиза тук да си прави ташак и успява, защото е хитра, но не като лисицата, а като таралежа - има си три хитринки, ма добринки, които й вършат работа всеки път, много добре знае къде да сипе олио и после да брои колко са се хлъзнали.
Джой, и да си изтрещявала форумно, не съм била там, само Анди съм виждала да беснее и да си брани правотата, все едно някакво си изказване от Кунка85 може да й я отнеме.

# 1 840
Дори не си спомням вече за драмата с номинациите. Сега ми я припомнихте. Аз не им обръщам много внимание, защото всяка година има жалващи се и всяка година организаторите се проклинат, че са се захванали, ама на следващата пак се намират доброволци.

Янечек, мен Шантал за това ме "дразни" как толкова години се прави и се забавлява. Искам и аз такова самообладание.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 13:22 от Down Under

# 1 841
  • Ямбол
...Нито ме интересува каква си, нито ми е дерт какво ще си помислиш.
Хем не те интересувам, хем ми казваш какво разбирам и какво не. Последно?
А иначе изложението на глупави мисли не ги чета само аз, нито пък коментарите по тях. Така че не се ласкай, че нещо специално заради теб отговарям.

Лиляна, не ми остава друго, освен отново да те попитам колко минути са били? Не усещаш ли абсурдността на емоциите, вложени заради нещо толкова дребно, нищожно и смехотворно.
И странно защо смяташ, че оплювам. Бях изумена тогава. Темата е за форумни образи и аз изтипосах един от тях.
Не знам колко точно по-рано прекратиха гласуването, но беше няколко часа, не минути. Не разбирам ситуацията така както ти я неглижираш. Когато е отстрани го даваш много ехидно, но когато нещо теб засяга като образ имам предвид, тогава емоциите, които ти влагаш също не са малко. Случаят с настояването сега да ти обясня защо съскаш и молбата да не правя квалификации всъщност го потвърждава.

# 1 842
  • София
Ох, както кажеш, отивам на пейката.  Laughing

# 1 843
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой, извинявай, но тая кървава каша ме разсмя  Simple Smile И на улицата, и тук, си има правила на поведение, които минимизират вероятността някой да стане на кървава каша. В реалността си имаме 112, тук - информирай модератор. Ако имаме рецидивисти, имаме и усмирителни ризи, никой няма да търпи наглост до безкрай, има си достатъчно наглеци, изпратени в принудителна почивка. Ето, да вземем Трой, за която казвате, че е с постоянен бан. Никак не се учудвам, защото се държеше като бесна селянка с речник на каруцар. Сигурна съм, че ако понечи да се върне, вече ще знае как не трябва да се държи.
А Ша как може да ви дразни, просто не знам. Тя е от ясна, по-ясна, влиза тук да си прави ташак и успява, защото е хитра, но не като лисицата, а като таралежа - има си три хитринки, ма добринки, които й вършат работа всеки път, много добре знае къде да сипе олио и после да брои колко са се хлъзнали.
Джой, и да си изтрещявала форумно, не съм била там, само Анди съм виждала да беснее и да си брани правотата, все едно някакво си изказване от Кунка85 може да й я отнеме.
Е, аз се изразявам леко хиперболизирано, но основното мисля се схваща Peace. Имало е случаи докато дойдат модераторите и да е замирисало на мърша в темата.

Иначе за изтрещяване не съм изтрещявала, понеже много отдавна съм се научила да казвам лоши неща с не толкова лоши думи Laughing, пък и нямам нервите да се браня в продължение на стотици постове като Анди. Но пък и отдавна се отказах да стъпвам на пръсти. Моите скандали са в до 5 поста и някои си седят още даже неизтрити, явно не са чак толкова нецензурни.

# 1 844
Янечек, мен Шантал за това ме "дразни" как толкова години се прави и се забавлява. Искам и аз такова самообладание.

То това не е самообладание, защото всичко, което се изсипва като коментари върху русата й глава, тя го очаква и точно такива реакции иска да предизвика. Ще пусне някоя снимка, ще пита как може да седим във форума, когато има слънце и накрая ще каже, че за разлика от други, тя прави секс редовно и с удоволствие. Това са й номерата, няма други, но все минават, защото се намира кой да се подразни, докато тя е над нещата, защото получава това, което иска и демонстрира непукизъм. Непукизим в смисъл, че не й пука за потребителите, съответно не й пука какво мислят.

Общи условия

Активация на акаунт