Форумни "образи"

• 229 852
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 875
Шантал като форумен образ ще я запомня с това, че тичала всеки път, когато мъж й се прибере от работа да вдъхне аромата от пакета му и заравяла нос между краката му.По спомен пиша Laughing не бъркам, нали?

Не бъркаш. Баси как съм изтървала чичака?!? Crazy

Кукумицинка, ясно и точно bouquet

# 1 876
  • Once there was a Hushpuppy...
От всичко написано някога за Ша, човек може да реши, че работи за КГБ или ЦРУ!  hahaha hahaha

особено от душенето на пакета на мъжа й след работа Crazy
 Joy Joy Joy

# 1 877
Доколкото знам Ша не е показвала мъжа си и съответно не може да се каже дали е имал неинтелектуално излъчване.

Тази история с душенето каква дискусия предизвика само. Laughing

Сещам се за друго нейно изказване, още по-хард от това. Но ми е неудобно да го напиша...

# 1 878
Пак Ща..... Mr. Green
 къде Ща е показала плешивия чича. Joy

Това не ми се вярва да е истина, може пак някой от нейните майтапи да е.

# 1 879
  • София
Плешив чичко ли е показала? В какъв контекст, че ми стана любопитно.

# 1 880
Доколкото знам Ша не е показвала мъжа си и съответно не може да се каже дали е имал неинтелектуално излъчване.

Тази история с душенето каква дискусия предизвика само. Laughing

И аз мисля, че не беше показвала тогава никакви снимки Rolling Eyes освен, ако не съм спала Laughing

Нали, Цвети, ама винаги е забавно, като се намесят я гащите, я някое друго притежание или възможност на Ша Peace

# 1 881
Бела, за тебе беше разбира се Simple Smile. А и ще го помни дълго и ще го вади от нафталина.

Янечек, права си за Шантал, аз наистина не мога да повярвам как това и е забавно толкова години, а и не прекарва малко време във форума. Но, разни хора, разни забавления.

# 1 882
Аз пък съм наблюдавала образи, които хем се гърбят с номинациите, хем после реват колко много труд били вложили и очакват някакво специално отношение за трудолюбието си. И не само това, а и да се очаква, че те в определено време трябва да се забавляват.

Това не беше ли към мен? Ако не е било, извинявай, но аз лично се припознах, защото помня разговора ни.
Само последното изречение е свързоно с теб, но доколкото знам решението не е било само твое, та пак може да се брои, че е общо. За останалото не съм имала предвид теб и пак е във връзка с коментара на Тонка, където тя намира многострадалната, аз не я виждам, а виждам някой, който иска да го потупат и похвалят, колко много труд хвърля, ценно време, пот и още какво ли не в жертва на потребителите от форума. Едно време имаше значки - герой на социалистическия труд - е тъкмо е за такъв образ при нас.
Разбрах те. Само добавям, че не съм очаквала потупване по рамото. Доста момичета ме предупредиха какво да очаквам на номинациите, та бях подготвена.

# 1 883
  • Куциндрел
Тонка, не знам какво е показвала Ша, защото рядко я чета, но сега вече ще започна да я следя редовно. Но ей тук пише за чичкото. hahaha
На Ша нещо не ѝ се връзват много нещата.

Пише, че е естествено руса, никога неизрусявана и след малко цопва снимка на перхидролена коса.
Пише с пренебрежение за бг-мамите, които можели да си позволят да пазаруват стоки от мола за 50 лева на промоция и след малко, хоп, я гледаш с някакви парцалки, дето са по 3 лева на дребно от пазарчето на Графа,  и някакви гащи и сутиени от магазините по левче.
Пише за бачкаторите, за които били омъжени бг-мамите, плющящи кебапчета и след малко дава снимка на нейния оплешивяващ чичак с доста неинтелектуално излъчване.

Направо ме е страх какво ще видя, ако наистина си покаже лицето.

# 1 884
Бела, не се връзвай Peace
То, пък ще кажеш с тия номинации започва и се свършва света Crazy, толкова много се изтормозихте да си пишете и обяснявате Peace

# 1 885
Защо да не й е забавно, доста хора обичат да гледат реалити формати, точно защото се кефят как участниците се излагат един по един. И докато реалитито е любим формат за веселба, Ша ще е царицата.

# 1 886
  • Другата България
Аз мисля, че никога Ша не си е показвала мъжа тук.
Малко /да не кажа много/ се преиграва като че ли с нея.

# 1 887
Защо да не й е забавно, доста хора обичат да гледат реалити формати, точно защото се кефят как участниците се излагат един по един. И докато реалитито е любим формат за веселба, Ша ще е царицата.

Не е тя царицата, според мен Wink
Други са царици, ама Ша нещо им се пречка с гащите си Mr. Green

# 1 888
Аз мисля, че никога Ша не си е показвала мъжа тук.
Малко /да не кажа много/ се преиграва като че ли с нея.

В Покажи се веднъж показа някакъв як батка, уж за свой мъж. Беше без лице, разбира се! Laughing

# 1 889
  • София
Цеце, мерси!
Кукумицинка, моля те, не бъди наивна. Ша никога няма да си покаже мъжа, освен ако не е в типично нейния стил "Конникът без глава".

Общи условия

Активация на акаунт