Форумни "образи"

• 229 828
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 890
Много дълго време мислех, че Ша и Катрала са един и същи човек? newsm78 Толкова много си приличат двата образа, че са се слели в един.

# 1 891
  • Once there was a Hushpuppy...
И аз мисля, че не го е показвала PeaceТогава закачих в някаква тема тия бъзици с душенето на пакета..ама снимки не помня да е имало Rolling Eyes

# 1 892
Да не е луда, ще покаже мъжа си на куков ден, най-много да е показала някакъв мъж, за да ви подкокороса да покажете и вие нещичко. Нищо не е разкрила за себе си и няма как да се изложи, умничка е тя, макар да се прави, че не е особено.

# 1 893
Докато чета и се смея, опуснах водата на крем карамела да заври. Сега ще стане на шупли. После трябва да кажа на мъжът ми: ами във форума се коментираше пакета на мъжа на една.... Mr. Green ooooh!

# 1 894
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това й е весело, Лили, а защо й е весело, не мога да знам. Забавлява се така и докато произвежда ефект, все ще си се весели на чужд гръб, но все едно на свой. Касита е типичен пример на потребител, който решава да преследва Ша и естествено губи битката, защото на Ш не й дреме за Касита, важното е някой да я погне и хапе, пък на нея да не й пука и това да минава за добронамереност и широкоскроеност, докато Касита започва да изглежда като глупачка.Точно тя е типичен пример за образ без нищо друго зад него, защото от самото си регистриране до сега, все едно и също пише, никаква промяна. Обаче си е доста вървежна.
Това между тях двете беше наистина голяма излагация за уж по-сериозната потребителка. Под давлението на Ша видяхме и крака, и сутиен, и фитнес-корем, само и само да се докаже и аз не знам какво. И понеже снимките не стигат, се добавиха и вметки в десет теми "а моето тяло е по-хубаво от това на Шантал, която след  десет години ще е тлъста" Laughing

(бях си казала, че няма да правя коментари на Касита, щом не може да отговори, но в случая ми е трудно да се въздържа)

# 1 895
Ша е казвала неведнъж, че никога няма да покаже нито мъжа си, нито детето си. Може да е качвала изрязана снимка на мъжа си, но лице не е показвала.

# 1 896
  • София
И аз мисля, че не го е показвала PeaceТогава закачих в някаква тема тия бъзици с душенето на пакета..ама снимки не помня да е имало Rolling Eyes
Хъшче, извинявай, коригирах си поста. Цитатът е бил на Кукумицинка, но ти сега като си Кукундрел и ви обърках.  Crazy

Топките на шанталовия мъж ще останат в златния фонд на форума.

# 1 897
Да не е луда, ще покаже мъжа си на куков ден, най-много да е показала някакъв мъж, за да ви подкокороса да покажете и вие нещичко. Нищо не е разкрила за себе си и няма как да се изложи, умничка е тя, макар да се прави, че не е особено.

Умен човек да се забавлява по този начин?

# 1 898
Докато чета и се смея, опуснах водата на крем карамела да заври. Сега ще стане на шупли. После трябва да кажа на мъжът ми: ами във форума се коментираше пакета на мъжа на една.... Mr. Green ooooh!

Във форума не се пише докато се готви, само може да се показва готов резултат, аранжиран фотогенично. Всичко трябва да ви се сдъвква и изплюва значи  Grinning

За Ша съм съгласна, много я бива да играе сладичка блондинка, като същевременно подхлъзва интелектуалки с  претенции в калната локва. Умна, умна, колко да е умна? След като ССФ не може масово да разбере умножението на многоцифрени, понятието си плаче за предефиниране.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 14:49 от Рокси

# 1 899
Именно, Джой, именно. За Ша знаем, че е блондинка с лек нрав и много мъжко внимание, виждали сме малко коса, бедро и гащи, но не знаем къде живее, какво работи и в коя градина си води детето, така че може и нещо друго да ни покаже, и пак няма да се изложи. Но друго си е една учителка, каквато нямаме съмнение, че е Касита, да се изтипоса по бански, по гащи и сутиен в жалки опити да надцака Ша. Просто й свири по гайдата бая време, а ние гледахме шоу. Така си е, Тонка, никой не го може като нея  Simple Smile

# 1 900
  • Другата България
Ша е казвала неведнъж, че никога няма да покаже нито мъжа си, нито детето си. Може да е качвала изрязана снимка на мъжа си, но лице не е показвала.
Изрязана на мъж, който може да е всеки. Peace
Но гледам има народ, който се връзва.

# 1 901
  • Варна
 Laughing Ама изобщо не е заслуга на Шантал, че нЕкои съфорумки се връзват на плоските и провокации.

# 1 902
Добре де, и двете имат хубави тела и ги показват. Какво толкова?

# 1 903

Във форума не се пише докато се готви, само може да се показва готов резултат, аранжиран фотогенично. Всичко трябва да ви се сдъвква и изплюва значи  Grinning

За Ша съм съгласна, много я бива да играе сладичка блондинка, като съвременно подхлъзва интелектуалки с  претенции в калната локва. Умна, умна, колко да е умна? След като ССФ не може масово да разбере умножението на многоцифрени, понятието си плаче за предефиниране.

Крем-карамела го обичам с шупли.

За Ша защо е важно дали е умна? По-интересното е, че (не мога да намеря удареното и в този лейаут и това си е) се получава. Особено след като прочетох последния пост в тази тема, който е трите ежкови хитрости, съм още по-озадачена.

# 1 904
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Едно правило има, което е добре да се спазва- щом си си показала лицето, гащите и сутиенът трябва да стоят скрити.

Общи условия

Активация на акаунт