Форумни "образи"

• 229 841
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 905
  • Once there was a Hushpuppy...
Джой по бански брои ли се Blush че веднъж се подлъгах за 5 минути да се покажа по бански Laughing

# 1 906
Едно правило има, което е добре да се спазва- щом си си показала лицето, гащите и сутиенът трябва да стоят скрити.
Joy Джой, ами ако и трите са ти хубави?  Flutter

# 1 907
Ахам, а ако си показваш гащите, не трябва да показваш лицето. Много въздействащ филм има по въпроса, препоръчвам да се гледа от всеки тийн или родител на тийн.

# 1 908
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Едно правило има, което е добре да се спазва- щом си си показала лицето, гащите и сутиенът трябва да стоят скрити.
Joy Джой, ами ако и трите са ти хубави?  Flutter
Няма значение. Форумът е кафене, а в кефенето ходим облечени Wink.
Хъш, за пет минути шансът някой да те е видял поне е малък Wink.

# 1 909
Като под лицето, аз лично разбирам човека, който седи зад съответния ник. Колкото повече даваш като информация за себе си и семейството си, толкова повече трябва да внимаваш да не се изложиш и да се държиш на положение. Не си представям Лиляна да се представи с професията си, а после да ни засипе със селфита на телесните си предимства, просто защото е срамота един учител да се държи по този начин. Ша може и да не знае как се умножават трицифрени числа, но много добре знае колко да покаже, така че да не стане кепазе.

# 1 910
Аз мисля, че никога Ша не си е показвала мъжа тук.
Малко /да не кажа много/ се преиграва като че ли с нея.

В Покажи се веднъж показа някакъв як батка, уж за свой мъж. Беше без лице, разбира се! Laughing

Наистина не помня къде е било. Може и да е било в "Покажи се", но малко вероятно, предвид, че не следя темата, може и да е било в някаква друга тема или пък да е било, когато съм надникнала някой път. Помня само, че на главата имаше като издадено полуостровче коса над челото, а към слепоочията косата явно беше започнала да губи битката с челото. И го помня, защото се е изказвала с пренебрежение и за плешивите мъже.

# 1 911
Понякога забравям защо обичам толкова Клюто!  Crazy

# 1 912
 Laughing Вроятно си видяла на Кас мъжа и. Моят нито има вероятност, нито какъвто и да е шанс да видиш. Wink

# 1 913
  • На топло
 Е как, преди няколко дни Шашавата показа едно зъбато селфи и цял ден нямаше почти никаква реакция.
Янечек съвсем подценява форума.
Умна е, не отричам  Joy

# 1 914
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Май в началото на форумното си пребиваване бях показвала снимка от морето във водата докъм гърдите. Сега не бих я показала.

# 1 915
Е, колко да е умна, аз например знам името на дъщеря й. Mr. Green

# 1 916
Laughing Вроятно си видяла на Кас мъжа и. Моят нито има вероятност, нито какъвто и да е шанс да видиш. Wink

Снимката бе показана от теб и мъжът беше представен като твой. Ако имаш някаква по-специална причина да показваш чужди мъже, ок.

п.п. В някаква тема бях видяла наистина много хубав мъж с много хубаво дете на някоя от съфорумките.

# 1 917
Кукумицинке, и ти си един странен агент. Всичко знаеш, помниш и си видяла, никнеш винаги, когато дойде време за кирливите ризи, отваряш куфара и вадиш наред. Ти пък беше погнала Мамасита с нейни стари постове и я заковаваше на всяка крачка, не й остави полезен ход, направо шах с пешката. Пък ние си я знаем мамасита, няма нужда да я изобличаваш каква е непоследователна. А уж не следиш форума редовно. Твоето и то не е съвсем нормално, да знаеш.

# 1 918
В големи грешки сте, но  нямам против Mr. Green
Мъжа ми не съм и няма да покажа . Wink

# 1 919
  • София
Е, колко да е умна, аз например знам името на дъщеря й. Mr. Green
Много инфо, много нещо  Laughing

Пускала съм се по бански, с лице, с дете, и с мъж. Тази година направо ще дойда на форумния купон, ако пак има..още ме е яд, че изпуснах предишния.

Общи условия

Активация на акаунт