Форумни "образи"

• 229 872
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Другата България
Е как, преди няколко дни Шашавата показа едно зъбато селфи и цял ден нямаше почти никаква реакция.
Янечек съвсем подценява форума.
Умна е, не отричам  Joy
Не знам дали схващаш, но явно не колко много се излагаш и олекваш с постоянните обиди и всякакви определения на Ша.

# 1 921
Кукумицинке, и ти си един странен агент. Всичко знаеш, помниш и си видяла, никнеш винаги, когато дойде време за кирливите ризи, отваряш куфара и вадиш наред. Ти пък беше погнала Мамасита с нейни стари постове и я заковаваше на всяка крачка, не й остави полезен ход, направо шах с пешката. Пък ние си я знаем мамасита, няма нужда да я изобличаваш каква е непоследователна. А уж не следиш форума редовно. Твоето и то не е съвсем нормално, да знаеш.

Не съм казвала, че не следя форума. Просто невинаги успявам да вляза на момента, но пък в темите това, което не е изтрито или редактирано, си стои. Впрочем, ако прочетеш последователни постове в някоя тема наведнъж, хващаш повече неща, отколкото всеки ден да четеш по един пост в темата. Вероятно на 20-ия пост ще си забравил първите постове. За съжаление помня страшно много подробности. Особено, ако ми се набие нещо несъответстващо.

# 1 922
Янечек днес е строга, но справедлива!  Wink
Скрит текст:

# 1 923
Ох, не мога hahaha Joy

# 1 924
Темата май се изчерпа откъм интересни потребители....... Rolling Eyes Щом вече и IQ- то на някои показали се по гащи скочи до небесата, нямам думи.
Сещам се за една потребителка-беше пуснала тема за това, че нейна приятелка иска да се омъжва за холандец.Много хора се вързаха, беше забавна тема, не отричам.След това обаче се натъкнах на писания от същата авторка, които еднозначно показваха, че всичко е било измишльотина, много противоречия и откровени лъжи. Тонка ще си спомни-100 % съм сигурна.

# 1 925
Е как, преди няколко дни Шашавата показа едно зъбато селфи и цял ден нямаше почти никаква реакция.
Янечек съвсем подценява форума.
Умна е, не отричам  Joy
Не знам дали схващаш, но явно не колко много се излагаш и олекваш с постоянните обиди и всякакви определения на Ша.

+ 1

Ша, забавляваш ли се? Laughing

# 1 926
  • София
В големи грешки сте, но  нямам против Mr. Green
Мъжа ми не съм и няма да покажа . Wink
Е па ще гопреживеем някак Simple Smile

# 1 927
За съжаление помня страшно много подробности. Особено, ако ми се набие нещо несъответстващо.

Това е повече от очевидно и наистина се възхитих на логическата последователност, с която подгони мамасита, никак не ти се изплъзна, а тя тези работи ги умее, но и нямаше как да не се зачудя за какво го правиш това, ползата ти каква е. Като на Анди да доказва нещо очевидно и да чака някоя Кунка да се строи и да отговори на въпросите й. То всичко е видно и знайно за редовните потребители.
Ша поне се весели и то доста, а вие си хабите нервите.

# 1 928
Янечек, учудваш ме колко ресурс вложи за да правиш PR на Ша. Joy

# 1 929
Просто сте уникални. Joy Laughing

# 1 930
Янечек, бъркаш. Има хора с обсесивно-компулсивни разстройства и с разни натрапчивости. Аз имам нещо подобно. Повече нерви ще похабя, ако замълча, при условие, че съм го видяла, отколкото ако го кажа.

# 1 931
  • На топло
Янечек, учудваш ме колко ресурс вложи за да правиш PR на Ша. Joy
Най-важното е всички да запомнят, че е умна. Другото бла-бла е пълнеж.

# 1 932
Добре, глупава е, но поне не се налага да се замразява през равни интервали.

# 1 933
Не съм умна бе, глупости.  Ето, оставям ви великодушно да продължите, имам нещо по-важно сега. Heart Eyes Hug

# 1 934
  • На топло
Добре, глупава е, но поне не се налага да се замразява през равни интервали.
Някакво сравнение ли тече в момента?
Между Касита и Ша?  newsm78
Съвсем изгубих нишката...или имаме ново изтрещяване?

Общи условия

Активация на акаунт