Форумни "образи"

• 229 818
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 935
Янечек, бъркаш. Има хора с обсесивно-компулсивни разстройства и с разни натрапчивости. Аз имам нещо подобно. 

Как ще бъркам, като още в началото казах, че това втоето не е съвсем нормално  Laughing

# 1 936
Добре, глупава е, но поне не се налага да се замразява през равни интервали.

Не това имах предвид, а това, че човек с твоя потенциал зацикля за глупости.

# 1 937
  • Куциндрел
Пускала съм се по бански, с лице, с дете, и с мъж. Тази година направо ще дойда на форумния купон, ако пак има..още ме е яд, че изпуснах предишния.
Ох, аз се подхлъзнах в "Покажи се" и се показах на камила и не помня още къде. Май и с детето. Но на фона на другите мадами, моето не се брои. Mr. Green

Обаче... някои съфорумки са ми колежки. Mr. Green Те ме знаят коя съм, обаче аз тях не. hahaha hahaha hahaha

# 1 938
  • София
Тонка ще си спомни-100 % съм сигурна.
Тцъ. Абсолютно никакъв спомен нямам. Не знам защо си убедена, че и на 100 %? Да не би да съм се изявявала в темата.  Grinning Със сигурност мога да кажа, че не съм я пускала аз.  Mr. Green

# 1 939
Тони, не знам защо си мисля, че и ти пишеше там.  Peace Не, не си я пуснала ти темата. Във всеки случай падаше голям майтап, нищо, че се оказа балон в крайна сметка.

# 1 940
  • постоянно
Едно правило има, което е добре да се спазва- щом си си показала лицето, гащите и сутиенът трябва да стоят скрити.
Joy Джой, ами ако и трите са ти хубави?  Flutter
Няма значение. Форумът е кафене, а в кефенето ходим облечени Wink.
Хъш, за пет минути шансът някой да те е видял поне е малък Wink.

Освен ако не  е кафенето на плажа  Crazy

# 1 941
  • София
Фроузън, за 8 години във форума толкова малко неща помня от това, което съм писала, както и темите, в които съм се изявявала. Аз и филм като гледам го забравям след седмица.
Дай я тази тема, ако можеш да я изровиш.  Grinning

# 1 942
Тони, едва ли ще я изровя.... Rolling Eyes Може би те  свързвам с това, че имаш чувство за хумор, а там падаше смях. Peace

# 1 943
  • София
 Hug
Преди години във форума имаше от всичко по много - и смях, и скендъли, и яки пързалки в ДиС.

# 1 944
Напълно съгласна съм с наблюченията на Янечек за Шантал, а и за Касита.

Ша, не беше ли пускала твоя снимка с мъжът ти на плажа - без глави? Имам някакъв спомен, но може и да не си била ти.

# 1 945
Знам ли,  Down there Laughing  Blush
Но със сигурност не съм пускала и контур от  лицето на мъжа ми, така че кукумицинка ми стана смешна с  твърдението си за плешив мъж, чичка ли беше Joy

# 1 946
  • Варна
Знам ли,  Down there Laughing  Blush
Но със сигурност не съм пускала и контур от  лицето на мъжа ми, така че кукумицинка ми стана смешна с  твърдението си за плешив мъж, чичка ли беше Joy
Може Кукумицинка да е видяла задника на мъжа ти на въпросната снимка от плажа и да го е помислила за фейс. Mr. Green

Не се ли усещате колко изпростявате? Ще информирам Модератор.

# 1 947

Не това имах предвид, а това, че човек с твоя потенциал зацикля за глупости.

Глупости, глупости, ама четеш. Ми хайде напиши ти нещо интересно, разкажи за холандеца, защото никой не го помни.
Ако Ша не беше вметнала невинно "какво толкова пък е станало, замразила се е жената", при положение, че жената й хапеше гъза доста време, нямаше да я поставям в центъра на клюкарника.
Пп: Кукумицинка е нашият форумен Монк, прецизна до последната буква, няма как да замажеш минали случки ако в този ден и тя е чела същата тема. Ще си спомни и плешивото петно на главата на мъжа ти, пък ти разправяй, че нямаш мъж.

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 16:39 от Янeчeк

# 1 948
  • Ямбол
Кукумицинка, може би е виждала мъжа на Екс, който наистина е плешив и със сигурност го е показвала във форума и даже не веднъж.
Но в едно съм съгласна с нея, че ако следваме линията на това, което Шанталова описва и после показва, заключенията за вида ѝ не следва да са ласкави.

Някой каза, че бъркал Шантала и Катрала. И двете са до някаква степен привърженички на изтъкването колко много обичат секса, но Катрала е сто пъти по-вулгарна и груба, за разлика от пихтиестата Ша.

# 1 949
Чета ли, чета Янечек-последователна съм кВо да правя......  Mr. Green
Това с холандеца започна достоверно, накрая нещо историята взе да издиша.Авторката обаче явно страдаше от биполярно разстройство, по писания от други теми-веднъж имаше бебе, в друга тема -28 годишна дъщеря, веднъж и завиждали на успешните пластики, в следващия момент питаше болезнена ли е ринопластиката и други въпроси за лаици.

Общи условия

Активация на акаунт