Форумни "образи"

• 229 783
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 980
Никакви грижи, свободни сте да си представяте мъжа ми както ще ви е  нужно,  както и мен самата. Hug

# 1 981
За Ша съм съгласна, много я бива да играе сладичка блондинка, като същевременно подхлъзва интелектуалки с  претенции в калната локва.

дайте пример за това подхлузване, никога не съм го срещала, а някои все го споменавате ....

# 1 982
  • София - Рим и обратно
Не че някой ме пита  Laughing
ама на мен би ми било скучно да не се занимавам с нищо  Simple Smile
при условие че детето/децата са големи и примерно ходят на ДГ , училище  Grinning
т.е. не би ми било достатъчно да се занимавам само със себе си  Wink и домакинството през времето без дете/деца  Simple Smile

Хората сме различни Wink тъй че само констатирам и споделям , не осъждам  Wink

То няма нищо за осъждане. Просто за това, за което говориш, трябва да има някакви интереси индивидът. Да не му е достатъчно да обиколи фризьора, козметика и градинката, а после да чака мъжа без гащи вкъщи. Винаги най-много са ме отегчавали хора без интереси. И това набивам и в главата на дъщеря си - красотата е отвън, ама ако е куха, нЕма по-голяма скука и мъка Confused.

# 1 983
От последните страници схванах образа на Ша. Симпатяга си е. Значи тя идва, показва онази забранената дума с четири букви и "фенките" скачат да й обясняват каква е, що е и как можело така, започват да я обиждат и да се показват какви са кукувици, а Ша мре от смях и гледа кротичко сеир. Като онази Людмила Захажаева в Биг Брадър. "Виновния" за смута излиза най-читав.  Joy
Чета форума от четири години, но клюкарника от по-малко, пиша от по-малко от една. Касита винаги ми е изглеждала много самовлюбена.

# 1 984
  • Другата България
От последните страници схванах образа на Ша. Симпатяга си е. Значи тя идва, показва онази забранената дума с четири букви и "фенките" скачат да й обясняват каква е, що е и как можело така, започват да я обиждат и да се показват какви са кукувици, а Ша мре от смях и гледа кротичко сеир. Като онази Людмила Захажаева в Биг Брадър. "Виновния" за смута излиза най-читав.  Joy
Чета форума от четири години, но клюкарника от по-малко, пиша от по-малко от една. Касита винаги ми е изглеждала много самовлюбена.
Най-интересното /за мен/ е, че фенките са неминуемо едни и същи, без отклонения, и си грачат едно и също, дори и обидите са едни и същи, вече толкова изтъркани и безинтересни, че и на самите тях са си омръзнали сигурно. Tired
Но си продължават с кукувичия рефрен и те така.
Скука, напълно предвидима.

# 1 985
Само не разбрах как решихте, че Ша не се занимава снищо или че няма интереси? newsm78

# 1 986
Като се спомена Захажаева се присетих, че винаги съм си представяла  Ша като Албена Вулева, знаете рускинче, изрусена коса и там каквито имаше още характеристики.

# 1 987
  • Ямбол
Само не разбрах как решихте, че Ша не се занимава снищо или че няма интереси? newsm78

Нали говорим за образ - нейният ни представя занимание с нищо. Чуди се всеки ден какво да прави - бягане, разходка, фризьор, фитнес.

Допълвам с друг вид образ - този който си мре да характеризира онези, които са се вързали на уж безобидните подхвърляния на Шантала. Те били я обиждали, а образът, който се занимава с тези, които я обиждат, също се стреми да обиди, като подчертае, че са глупави, жалки, смешни и още не знам какви. И уж им е скучно, но го повтарят точно толкова пъти, колко някои се връзват да я коментират. За мен са същите каквито се описват.

# 1 988
  • Tам през Атлантическия океан
Като се спомена Захажаева се присетих, че винаги съм си представяла  Ша като Албена Вулева, знаете рускинче, изрусена коса и там каквито имаше още характеристики.

Вулева не е рускиня  Sunglasses
не 100%

# 1 989

Нали говорим за образ - нейният ни представя занимание с нищо. Чуди се всеки ден какво да прави - бягане, разходка, фризьор, фитнес.

Все дейности, които отнемат по 1 час, а не запълват деня..))

# 1 990

Вулева не е рускиня  Sunglasses
не 100%

Тя и Шантал е така , казвала е, че е наполовина рускиня Grinning

# 1 991
  • Tам през Атлантическия океан
Адвокадската колегия излезна  Grinning

Има си и такива форумни образи  Wink

# 1 992
  • Другата България
Нали? hahaha
И не само, като че ли на някой му дреме за някоЙ друг кой какъв е.

# 1 993
# 1 994
Аз ли съм от колегията не разбрах, само пояснявам  Sad

Общи условия

Активация на акаунт