Форумни "образи"

• 229 800
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Темата отдавна погрозня.

# 2 011
  • Ямбол
Още някой ще констатира ли, че дъвчем Шантала?
Мисля, че се досещам какво има предвид Чек. Беше направила една вметка след последното показване и тогава и аз го забелязах.

Значи, когато дъвчат мен и ме обсъждат, включително Шантала, никой не протестира, а сега била погрозняла.

# 2 012
И какво не успя да скрие това кръгче!Лице на Франкещайн?!
Много грозно се развива темата. Sick

Говорех за мъжа. Кръгчето не беше скрило линията на косата например. За Шантал нямам спомен да съм ѝ виждала лицето.

# 2 013
Добре, глупава е, но поне не се налага да се замразява през равни интервали.

Това изказване заби в земята даже Ша. Чак такъв бисер и тя май не е изръсвала.

Не е глупав(а) дотолкова, че умее да поддържа създадения образ, макар и на моменти да ѝ избиват нервите ненужно. Доколко всичко това е умно е съвсем друга работа.

Славка 70, какво неясно казах, че ме питаш за още пояснения?  Laughing

# 2 014
Шанталчето е толкова стабилен образ, че се чудех в началото на коя отегчена вече да бъде себе си "форумска легенда" е дело.
Богиня, Клонка, Дона например чудесно биха стояли зад това - хич не им липсва форумски опит, знаят къде да натиснат, достатъчно умни са да откъснат мръвка от нечия нежна душа, докато уж невинно и по блондински си бръщолевят.
А може и да си е съвсем реална дамата, тогава обаче картинката е много тъжна.

# 2 015
  • София
Мъжът с малко коса и шкембе е Каситиния.
Очаквам размразяване. Тутакси
Както съм недоспала вече 48 часа, с болно дете и адски труден проект от днес, ми е точно през да не казвам какво. Яхнала съм метлата на хиперскорост, одеве вече сръфах един съсед  Twisted Evil

Кой е глупав? Ша не е глупава, напротив. Просто умее да се представя за такава..а някои даже й се връзват.

# 2 016
Спомена ли се образа на форумната Шехерезада. Дават по малко,  на лъжичка почти и тъкмо ти стане интересно и  си отиват.  И някак ги дебнеш  форумно за още...и винаги има още, но когато  Те, Шехерезадите си  решат. В този смисъл Янечек и Ша си приличат. Само дето аз дебна повече  хора като Янечек, което съвсем не омаловажава факта, че Ша  си е единствена и неповторима  във визуалното шехеразадене.  

# 2 017
  • Куциндрел
А някой да е показвал мъж без шкембе, със зъби и коса? Crazy
Или само въпросните се запомнят.

# 2 018
Дотук май има само опровержения, че Ша не е глупава. Кой спомена, че е глупава, та да се налагат подобни опровержения? Какво беше онова за раздухването на неприятния мирис от физиологични дейности?

Цеца, аз бях видяла такъв мъж - беше на някоя от съфорумките, в тема, в която си показват мъжете и децата.

# 2 019
А някой да е показвал мъж без шкембе, със зъби и коса? Crazy
Или само въпросните се запомнят.

Цеца, изкажи се по-ясно, моля те.

Цеца, аз бях видяла такъв мъж - беше на някоя от съфорумките, в тема, в която си показват мъжете и децата.

Моят. Е имаше и още няколко там.  Mr. Green

# 2 020
  • София
Янечек наистина е форумната Шехерезада - умее сладкодумно да разказва, и точно когато си потънал до уши в историята й, тя мистериозно се оттегля. До следващата нощ  Wink

Чек, всеки с мнението си. И наздраве  Hug

Аз, Цеце. Моят има коса и хубави зъби. Има обаче и наченки на шкембе, въпреки че той самият отрича. Аз обаче ясно го виждам  Twisted Evil

# 2 021
  • на брега на морето
Цеца, аз бях видяла такъв мъж - беше на някоя от съфорумките...
С бяла рокля, в нов апартамент?

# 2 022
Хехе, верно ли дотам стигнахме  да търсим под вола теле?

Та да обобщим за не-разбралите . Търси се Мъж на съфорумка ,без шкембе, с хубава коса, с хубави зъби, не-прошарен, млад  и какво още се иска в задачата?

Мъжът на Ша тя самата си го е пускала на снимка - по мускули, двамата прегърнати на плажа и без глави и крака..

# 2 023

Търси се Мъж на съфорумка ,без шкембе, с хубава коса, с хубави зъби, не-прошарен, млад  и какво още се иска в задачата?

За какво го търсите?

Не, мъжът беше в профил или полупрофил, с плътни устни, светъл и беше с дъщеря си.

Казах ти, че е моят мъж, стига пита и ти. Crossing Arms

# 2 024
За забава , как за какво.

Виж как започнаха да се прокрадват снимки?!

Тази тема ми е като дежа вю, но се оказа, че имало няколко десетки такива из форума. Тези дни добре си почетох.

Общи условия

Активация на акаунт