Форумни "образи"

• 229 755
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 025
А някой да е показвал мъж без шкембе, със зъби и коса? Crazy
Или само въпросните се запомнят.

Да. Преди доста време (тогава нямаше "Покажи се") по темите вървяха офтопик снимки и къде на майтап, къде - за канализиране на енергията - пуснах тема за снимки на половинки. Само че не прецених нещата и я пуснах в момент, в който нямах много-много възможност да влизам.  Laughing Когато най-накрая цопнах във форума и темата наново, тя вече беше навъртяла доста страници, повечето - с редактирани постове (изтрити снимки), а някой беше пуснал бомбата, че сейвва снимки и всички потребители се бяха потресли и изнесли. Все пак имаше седящи си тук-таме снимки, а там, където бяха изтрити, по коментарите можеше да се съди достатъчно.

Та да отговоря на въпроса ти - най-много единодушни овации и завистливи въздишки бяха обрали синовете на Бижу и мъжът на Чек. Аз не ги видях, но коментарите ми направиха впечатление.

# 2 026
Хихи Софи, не може всички да са като онзи татко, който и да е той.  hahaha

Осмичка като каза слипче и си припомних едно мое наблюдение, че в англо-говорящите западни страни много рядко би могло да се види такава гледка.

Повечето англичани, ирландци и канадци са с едни дълги до коленете сърфистки плажни шорти. Ако са с такива Спийдо слипове ще са или французи  Mr. Green или източно-европейци  Flutter

Убих да се смея с  отказа на мм да се облича 'прилично' по плажове и курорти.

# 2 027
ΠΟΣΤ ΝΑ         
 Изобщо не я надценявам, Северина, тя си е истински форумен манипулатор и винаги става, както иска тя. Много добре умее да си премери съвсем точно и приказките, и частите от гащи, които ще покаже, за да можем всички ние да гледаме шоуто, което следва, защото все се намира глупава рибка, която ще клъвне. Интересно е, че преследването води до увличане и грозно излагане, например когато й поставиха диагноза хашимото по краищата на косата. Но не може да уязвиш човек, който си влиза с напълно несериозно отношение, може само да падаш все по-ниско и по-ниско, докато накрая сам не се усетиш, че докато Ша нищо не е разкрила за себе си, те е накарала да си покажеш и гащите, и сутиените, въобще да й играеш по свирката, докато тя реши.

# 2 028
Е, вие пък - как ще има шкембе, има си просто   малко коремче , което се  вталява оптически от космената обвивка...други за това ползват фотошоп - истинският мъж обаче си държи на космошоп и така трябва да бъде...всъщност, както и при фотошопа - не е добре да е прекалено.
П.П.  sandokanchev, ако  плуваше и в Калиев перманганат, щеше направо да заковеш темата Sunglasses

# 2 029

Та да отговоря на въпроса ти - най-много единодушни овации и завистливи въздишки бяха обрали синовете на Бижу и мъжът на Чек. Аз не ги видях, но коментарите ми направиха впечатление.

Аз си спомням във въпросната тема, но за съжаление, и аз не успях да ги видя синовете на Бижу и мъжът на Чек. Някакъв друг, доста симпатичен половин с дъщеря му беше, явно по описанието отговаря и на мъжа на Чек. Макар че грубо на това описание (има коса и зъби, няма шкембе) отговаря и приятелят ми.

# 2 030
  • София
Контеса, и французите са с шорти, особено 25-35 годишните. Нагледах им се две лета поред. Но пък за източно европейците си права  Laughing

Ненавиждам слип за мъжки бански  Sick

# 2 031
НЕ Съм ви чела всичките.до този пост стигнах.Ша е много готиноистинско лудо дете за мен.А аз съм ЛЕЛЯ.И  тя,предполагам,че ще се кефи като стане ЛЕЛКА.

# 2 032
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ненавиждам слип за мъжки бански  Sick
При хубаво тяло аз харесвам.

# 2 033
Може Таис, аз все на опаки екземпляри попадам със слипове, окосмени, обрадени  и т.н.

Големи образи са те и италианците като се заръкомахат, заобясняват на високи октави, загледат и възгордеят какви са великолепни мъжки екземпляри.  Heart Eyes

Имам пропуск с тази тема и с мъжа на Чек.

Ненавиждам слип за мъжки бански  Sick
При хубаво тяло аз харесвам.
И аз така .  baby_neutral

# 2 034
  • София
Грънциставало, каквото иска тя! Айде, молим, още малко и корона на главата ще й сложите! Държите се като кокошки! Съвсем посредствена си е, както и едни 99 процента от форумското население. Никакъв манипулатор не е, а вие правите всичко, водите се по клишетата. Баси, това ли са ви критериите!

# 2 035
Аз пък запомнила само мъжа на Жаки.
Вие къде ги виждате тея плешовци с кореми, не знам.  newsm78

# 2 036
  • Куциндрел
А някой да е показвал мъж без шкембе, със зъби и коса? Crazy
Или само въпросните се запомнят.

Цеца, изкажи се по-ясно, моля те.

Понеже започнаха да се обсъждат разни мъже по шкембе и по без коса, та реших да питам дали са показвани и други, все пак трябва да има някакъв баланс, даже и в обсъжданията.
Рядко следя дълги отчетно-клюкарски теми, та не съм зяпала много форумни снимки.
Радвам се, че има и от другите мъже - без шкембе, със зъби и коса. И най-вече, че жените им ги харесват все още. Wink Hug

Вещица, това със сейфването не е невъзможно. Щом има разни "фенки", които следят мнения и се появяват като зоната на здрача, защо да няма и такива, които колекционират чужди снимки?

# 2 037
  • София

Вещица, това със сейфването не е невъзможно. Щом има разни "фенки", които следят мнения и се появяват като зоната на здрача, защо да няма и такива, които колекционират чужди снимки?

Мхъм, за Вилико се носеха слухове, че си събира и картотекира пусканите във форума снимки. дясната цица на Х, децата на У, шкембето на мъжа на Z Crazy

# 2 038
  • София
Ха, яко са трили снощи.

Аз почти не съм виждала форумски снимки на съпрузи и мъже - само 5-ма май, поне толкова съм запомнила.

Защо се пазят чужди снимки  Shocked

# 2 039
  • София - Рим и обратно
Грънциставало, каквото иска тя! Айде, молим, още малко и корона на главата ще й сложите! Държите се като кокошки! Съвсем посредствена си е, както и едни 99 процента от форумското население. Никакъв манипулатор не е, а вие правите всичко, водите се по клишетата. Баси, това ли са ви критериите!
Явно.

Общи условия

Активация на акаунт