Форумни "образи"

• 230 061
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Ямбол
"Искам да кажа", или нещо подобно.
Да, тук си е, но ти ме обърка с това "мразя да готвя".
Заповядай там.

# 2 236
  • София
Сори ама аз обичам да слушам музика и не ми е проблем да си отворя някакви музикални клипове и да чуя песните към тях, особено ако ги харесвам. В последните няколко страници за пръв път в тая страница няма дране, колене и съскане, но разбира се, това е доста идиотско. Защо да е по-приятно? Да, може да не се говори за гащите на Ша , ама надали. 2 дни я бистрихте нея #2gunfire #2gunfire

# 2 237
  • На топло
Някой май ме накисна лошо с песен на Мадона, но ще се направя, че не съм видяла.
Чек, не си ли на някакъв остров, където тече купон  Mr. Green
Не съм си и представяла, че слушаш такава музика.

# 2 238
Със сигурност темата не е за произволни музикални поздрави.
По-скоро се придържайте към към асоциацията "потребител-песен".

# 2 239
  • На топло
Ще е хубаво да има една тема " Искам да ти кажа".

Всеки, който има да казва на някой нещо под формата на клип, текст на песен и така нат....
То е ясно, че тази тема беше за друго, но последните драки, бяха дошли до гуша и нямаше друго какво да се каже, освен да се повтаря до откат едно и също.

# 2 240
  • Ямбол
Сори ама аз обичам да слушам музика и не ми е проблем да си отворя някакви музикални клипове и да чуя песните към тях, особено ако ги харесвам. ...
Мисля, че тази тема не е подходяща за тези, които искат някой друг да им пуска клипове.
Как точно се описва един форумен образ с нечии предпочитания за музика?
Никак. Почти никой не ги отваря, само някои, които ги отварят не заради образа, а заради музиката. Дискусия няма, а само инфантилното - на ти клипче и благодаря ти много, любимата ми група, песен, стил, ах, ще припадна. Каква е идеята на това?

# 2 241
  • вятър в маслините, вятър над хребета
О, Лиляна, аз с песента, която съм ти подбрала, съм описала теб Grinning. Хич не съм виновна, че тъпи клипове не отваряш.

# 2 242
  • София
Добре, де, да дискутираме форумните образи.
Темата е неизчерпаема.
Такива образи съм наблюдавала тук, че мога роман да напиша.
И още ги наблюдавам, разбира се.

Клиповете не ми пречат, но не мога да поствам, понеже пиша през таблет и не знам как става.
Мен, лично, ме асоцираха с прекрасна музика и какво ли още не и ми беше приятно.

# 2 243
Чек, да ти нагризе някой всички бонбони дано!
/ люта клетва от теле на теле, смятай колко ми хареса поздравът /
РозАвото ми е такава омраз, че чак се чудя какво още да ти прокълна.

# 2 244
  • София
Мисля, че тази тема не е подходяща за тези, които искат някой друг да им пуска клипове.
Как точно се описва един форумен образ с нечии предпочитания за музика?
Никак. Почти никой не ги отваря, само някои, които ги отварят не заради образа, а заради музиката. Дискусия няма, а само инфантилното - на ти клипче и благодаря ти много, любимата ми група, песен, стил, ах, ще припадна. Каква е идеята на това?

Аз го разбирам като музикална асоциация. Както можеш да свържеш някой с дума, цитат, книга, филма, така можеш да го свържеш с песен, напълно първосигнално. Не става дума да ти пусна любимата песен, а коя песен свързвам с даден форумец. Как тоя дето ги отваря ги възприема не е мой проблем. Самата идея е да опишеш някой с музика. На мен ми харесва дотолкова, че да няма "пък тоя е такъв" , пък оня е онакъв"

# 2 245
  • Ямбол
О, Лиляна, аз с песента, която съм ти подбрала, съм описала теб Grinning. Хич не съм виновна, че тъпи клипове не отваряш.
А това как се връзва с описанието на образи?
...
Някой да пусне едни червени домати няма ли Mr. Green?
А това: ?
Да не поствам и останалите, в които други си благодарят за поздравите.

# 2 246
Със сигурност темата не е за произволни музикални поздрави.
По-скоро се придържайте към към асоциацията "потребител-песен".
   Бубе,  https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … 5nl3KMxgQXr91wTIQ

# 2 247
  • София
Бианко  Joy Joy Joy

Неповторима форумна категория са телетата, неповторима  Simple Smile

# 2 248
Сандо, за теб може вместо тигър: https://www.youtube.com/watch?v=ZlE8jvXMdug

# 2 249
Бианко  Joy Joy Joy

Неповторима форумна категория са телетата, неповторима  Simple Smile

Значи само радостта от това да те засека я спасява Чек от лютата клетва да и мухлясат суджуците.
Е, и защото ми е слабост.
 Ама сега съм и сърдита. / няма такъв емотикон - свел глава, гледа изпод вежди и сумти зло /

Общи условия

Активация на акаунт