Форумни "образи"

• 228 341
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 370
Така и не я дочетох. Парадоксално, но не харесвам Бийтовете. Като цяло литературният ми вкус е еклектично-традиционен: Харди и Остин са ми любимците, също Пруст, Фокнър, Хемингуей, Чехов и Гогол...

Е, чак с автори не мога да сравня. А и не съм искала да изчеткам нечий вкус Peace Просто съм запомнила определени цитати точно от тази книга, които с други думи съм намирала в твои постинги...  Както и да е. Хемингуей не съм открила още по звучене във форума, няма да си кривя душата Simple Smile

ПП Но пък Куркума понякога ми напомня на части от "Война и Мир" . И даже още повече на Левин от "Анна Каренина"

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 22:13 от Ли Лу

# 2 371
Честно, никак не ми достига въображение да сравня която и да е съфорумка с   чимен, Ния/Талев/, One Way Ticket, или с плод и зеленчук.

Интересно, как ли би звучало, Х ми прилича на тиква,  newsm78, примерно само Peace

пс. прочетох назад - значи ако някоя ми прилича на крем брюле или на спрайт е нормално Mr. Green

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 22:26 от Salt on Our Skin

# 2 372
  • София
Съгласна за Хемингуей, сякаш не мога да свържа никого тук с някой негов герой.

# 2 373
Честно, никак не ми достига въображение да сравня която и да е съфорумка с   чимен, Ния/Талев/, One Way Ticket, или с плод и зеленчук.

Интересно, как ли би звучало, Х ми прилича на тиква,  newsm78, примерно само Peace

Ооо, това е жестоко! Започвам веднага:

Тайс - лавандула.
Лиляна - див лук.
Dess - магданоз.
Ша - морков.
Аззи - мащерка.
Богиня - рукола.
sophiemmaspencer - райска ябълка.
Мамасита - цвекло.
Like_Smoke - аспержи.
Check Please - пресно картофче.
Янтра - чушка ( Hug).
Тайна - домат.
Екс - ананас.

Ще допълвам  Joy

# 2 374
  • в морето до колене
ПП Но пък Куркума понякога ми напомня .... на Левин от "Анна Каренина"
Под това мога и аз да се подпиша.

# 2 375
Като стана дума за книжки ще ви налазя и аз Wink Лиляна- Уве!!! Мрънка но пък съм убедена, че не е лош човек Wink

Последна редакция: ср, 24 фев 2016, 23:45 от Kristinnnnn

# 2 376
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Добре де, хич ли пък няма с истински клип от филма.  Crossing Arms Да не си помислиш сега, че не ти благодаря.
Да ти кажа ли, колко пъти съм се канила да го търся, докато ти се разхождаше Лимонадена.  hahaha

П.П. Сигурно публикацията ми ще цопне тотално неадекватно ... ама имам да ви чета още единайсе страници  Crazy
Искаш ли го? Не си казала, не си го получила Wink http://ulozto.cz/xhPNr1JA/limonadovy-joe-aneb-konska-opera-western-cs-1964-avi
Има още десетина рилийза на същия сайт.
Иначе в тубето няма тази сцена точно, но ето друга известна https://www.youtube.com/watch?v=kDOEm_lGmR0 (тази нямаше как да тия определя за песенно описание, че тия захарногласи чехкинчета освен на Ша не знам на кого биха отивали Laughing)

И да не съм спам, да разгадая още една съфорумка- Камъчка и терзанията на любовницата със саундтрак от любимата Пи Джей https://www.youtube.com/watch?v=mg3ZHDDqZew

# 2 377
Джой - зелена салата.  Hug

# 2 378
  • Ямбол
Джой е пинчерът, който си мисли, че е доберман.

# 2 379
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джой - зелена салата.  Hug
Heart Eyes

# 2 380
Джой е пинчерът, който си мисли, че е доберман.

Животните ги бях пропуснала  Wink

Има ли  кръстоска между питбул и пчела? Да ръфа и каца периодично в зависимост  Mr. Green

# 2 381
  • Бургас
Салт ъф скин и т.н. ти коя си?! newsm78

# 2 382
Разбира се, Куркума напомня на Левин  Simple Smile А аз още отдавна го оприличих на войника Иван Чонкин на Войнович. Ако трябва да го сравня с песен, нещо на Демис Русос ще е.
За нашата гореща Ша мисля, че много пасва Хертрудис - средната сестра на Тита от "Като гореща вода за шоколад". Тита е влюбена до уши в Педро и мислейки си за невъзможната им любов, приготвя ястие от пъдпъдък с розови листенца. Щом Хертрудис вкусва, мигом я заливат горещи вълни на страст, които не може да сдържи, побягва навън чисто гола и още по път се нахендря на един конник, с когото прави необуздан секс, но това не я задоволява и се отдава на продължителен курвалък, мъчейки се да потуши този огън.
Като цяло ми е трудно да давам герои на съфорумки, защото на съфорумките не им се случват толкова интересни неща.
Да кажем, Софи може да е Сифера89 от Падането на нощта (романа, не разказа), защото работи като учен в университета в Саро.
На Аззи щях да дам Лора от "Нататък билетът не важи", защото е умопомрачителна и изискана жена, но не ми се ще да е любовница на 52-годишен с мек пишок.
Пп: много сте несериозни. Казвате книги, а се връщате на зарзавата, дето го минахме преди сто страници, а животните още по-отдавна.

# 2 383

Check Please - пресно картофче.

Въх, уби мъ! Картофче кусвам веднъж на високосна година, ако ще и бейби пресно да е.  Tired
Аз съм теле, объркАла си се с асоцияцията. Crossing Arms

# 2 384
  • Ямбол
Салт ъф скин и т.н. ти коя си?! newsm78
Зимната соната, Golden apple, Good Luck, Charlie, April snow, Grace* и сигурно има още, но не ми се търсят повече.

Общи условия

Активация на акаунт