Форумни "образи"

• 228 206
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 460
  • София
Трещерица е на Хиподил - Бабата hahaha

# 2 461
  • София
Имаше един съфорумец, който живееше с подозрението, че съфорумките са обсебени от "пакета" му.
Плаши куче с кокал или сам вика, ела кривак по гърба ми? Laughing

# 2 462
И Сандокан- мале, само не ми говори за оръжия

Сандокан - мале, с двата ножа!
https://www.youtube.com/watch?v=VcbRlPB_nN4

Последна редакция: пт, 26 фев 2016, 07:07 от Анонимен

# 2 463
  • София - Рим и обратно
Нофелет е интересен персонаж.

# 2 464
  • София
Нофелет е интересен персонаж.

Да, де, ззтова питам.

# 2 465
Имаше един съфорумец, който живееше с подозрението, че съфорумките са обсебени от "пакета" му.
Плаши куче с кокал или сам вика, ела кривак по гърба ми? Laughing

За Нофелет говорех и аз. Скачаше като ощипана мома и си въобразяваше, че потребителките са умрели за неговия кокал. Поне в темата, в която съм го засичала. Като се добави и ремарката за старите дами и техните катерички в градската баня, може просто да е имал генитална фиксакция.

# 2 466
# 2 467
Ако нофелет е тоя, дето все повтаря, че размерът няма значение и повече от 12 см е лакомия, а жените, които не се кефят на нещо като химикалка, са кофи, значи да, има фиксация. Но имаше един друг, който пращаше снимки в близък план на лс и определено не беше същия с 12-те сантиментра. Също не може да сравнява и с педалските гащета на сандоканчев, който ми е изключително неприятен, налази ли някоя тема, е като мухъл значи, няма махане, рядко неприятен потребител. За мен, де, на друг може да му допадат селските шегички и лигавият спам.

# 2 468
  • София
Жива да си, Янечек. Мислех, че само на мен сандоканчев ми е изключително неприятен. Потребител с поведение на чичак в женска баня, пфу.

# 2 469
Именно, чак ми ще отщя да пиша в една тема заради честото му включване, то и игнор не помага, като вилико в мъжки вариант.

# 2 470
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И аз не съм във възхита, но игнорът при мен сработва.

# 2 471
Именно, чак ми ще отщя да пиша в една тема заради честото му включване, то и игнор не помага, като вилико в мъжки вариант.

Аз нали по-назад споменах, че ти като изчезна за известно време (не много дълго), никой не пита за теб, освен мен? Аз от любопитсвто само. Сигурна съм, че знаеш, но да го повторя все пак. Не че не мога да ти кажа в прав текст, това което ти казвам, защото ти нали и без това възприемаш нещата само като пиксели и байти, но другите ще вземат да се възмутят, че е станало грозно.

# 2 472
  • Tам през Атлантическия океан
Жива да си, Янечек. Мислех, че само на мен сандоканчев ми е изключително неприятен. Потребител с поведение на чичак в женска баня, пфу.
+ 1
бях го споменала веднъж  Laughing и услужливо ме изтриха  Blush

# 2 473
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде филмово:
"Гордост и предразсъдъци"- Краси и нейният идеален мистър Дарси Party
"Закуска в Тифани" или Холи Голайтли на форума- Аззи
"Любовите на русокосата"- Ша
"Моята прекрасна лейди"- Лиляна, възпитаваща Ша и всички останали
"Котка върху горещ ламаринен покрив"- Касита
"Коса"- Акаша
"Да изчезнеш за 60 секунди"- Борил и реинкарнации
"Бъч Касиди и Сънданс Кид"- Сийка и Трещи в дует
"Апокалипсис сега"- Пламен и кристалната му топка за околомосковските региони
"Ана Каренина"- Вишната ще е това Laughing
"Зорба Гъркът" за Таис и вечната и любов към елинските плажове

Утре повече.

# 2 474
За пореден път да напиша, че се чувствам по същия начин.

Рядко някой ми е бил по-антипатичен като изключим Вилико. Дори го и номинирах  за досадно неприятен потребител, но игнор помага в такива случаи.

Общи условия

Активация на акаунт