Форумни "образи"

• 228 116
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 565
  • Куциндрел
Сирена, така е. А представи си какво щеше да е, ако всички си снимаме гъ$а и напишем какво мислим.  Laughing
Ауу, да не следва - опиши съфорумка с гъЧ?

# 2 566
  • Once there was a Hushpuppy...
Ша, дай едни нови гащи  Wink

# 2 567
Джони, толкова много писаници можеш да намериш, които все едно не с главата, а с г...за са измислени!

# 2 568
  • Куциндрел
Ми взела е мерки жената, поправила се е - замразила се е, айде не й хапете вече кльоща...такова, стегнатия задник. Мен повече ме дразнеше с претенциите си, че е капацитет по всички въпроси и ставаше агресивна, ако си позволиш да си на друго мнение. А по всяко друго време - уж, отегчено надменна. Скандалните мисли и снимки не ме дразнят.
Да де, ама като размахаш с/у нея рогИ бягаше и повече не се показваше.

# 2 569
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Вижте сега, Кас може да не ми е първа дружка, да ми щипе дупето и да  мрънка все, че нейното е по-хубаво Laughing , но в интерес на истината, не съм я виждала да показва каквито и да е разчепотени и   чак толкова  скандални фотоси.  По бански да, но хайде. Wink
Селфи на гърдите в едър план по сутиен аз не бих пуснала.

# 2 570
  • Куциндрел
Вижте сега, Кас може да не ми е първа дружка, да ми щипе дупето и да  мрънка все, че нейното е по-хубаво Laughing , но в интерес на истината, не съм я виждала да показва каквито и да е разчепотени и   чак толкова  скандални фотоси.  По бански да, но хайде. Wink
Селфи на гърдите в едър план по сутиен аз не бих пуснала.
Де го това селфи?

# 2 571
Това да не е поредната "легенда"?  newsm78

# 2 572
Джой, еми естествено. В женски форум не е логично. Виж, ако беше сред беге татковци да показваш квото имаш, ами то. Може ли да си опериш тука гъза пред стотици жени? Едната ще ти каже грозна си, друга - дебела си, третата ще се направи на приятно-разсеяна и ще каже "ауууу, ама това какво е?". Четвъртата ще цъка с език пред монитора и ще вика "ц-ц-ц, каква уруспия 'начи". После иди обяснявай, че бгмамма било сайт за памперси и кърмене.  Mr. Green

# 2 573
  • София
Ми взела е мерки жената, поправила се е - замразила се е, айде не й хапете вече кльоща...такова, стегнатия задник. Мен повече ме дразнеше с претенциите си, че е капацитет по всички въпроси и ставаше агресивна, ако си позволиш да си на друго мнение. А по всяко друго време - уж, отегчено надменна. Скандалните мисли и снимки не ме дразнят.
И мен с това ме дразнеше. Снимките бяха последния проблем.

Полуселфи на цици по бански и аз съм пускала, изяжте се  Crossing Arms  Laughing Но пък не съм детска учителка, ако има значение.

# 2 574
Според мен не им е място на голите снимки в женски форум... Я да си покажа краката, задника, циците - от зрели жени с професии, със семейства, а сами се свеждат до нивото на някоя несигурна 15-годишна, откриваща себе си... Недостойно ми се вижда някак, ниска класа.

# 2 575
  • Куциндрел
Таис, попаднах в тубата това:
https://www.youtube.com/watch?v=BqGTb4ZFAS8
Поздрав. Hug

Касита явно съм й изтървала цицуните, но пък редовно я четох в из темите за градините. Mr. Green
Ха някой е казал другарка и лелка, веднага Касита минаваше да размахва пръст, че са госпожа и помощен персонал. Naughty

# 2 576
И мен с това ме дразнеше. Снимките бяха последния проблем.

Полуселфи на цици по бански и аз съм пускала, изяжте се  Crossing Arms  Laughing Но пък не съм детска учителка, ако има значение.

Уф, не искам да пиша. Каквото и да прави, надявам се да е добре.

# 2 577
Пропуснала съм  тея по сутиен, само някалви в огледало размацотени и пресата където си беше разголила с хлътнал корем.

# 2 578
  • София
Предлагам да спрем, става грозно някак  Peace Така е решила, снимала се е.

Цеце,  Hug Чудесна песен и филмче  Simple Smile

# 2 579
Нямам спомен Касита да се е показвала неприлично. Просто се е показвала по-често.

Общи условия

Активация на акаунт