Форумни "образи"

• 228 086
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 685
# 2 686
  • волно калдъръмче
Поздрав за форумните звезди
https://www.youtube.com/watch?v=gJLIiF15wjQ

# 2 687
Не заслужава Фреди! За мен е по-скоро някаква пародия, нещо като това Simple Smile

# 2 688
Съгласна съм, но с уточнението, че голямата и хубава сестра е Джейн, а не Елизабет.
Даже още повече ми прилича на тази героиня: https://m.youtube.com/watch?v=dJkATy9qYVI

# 2 689
Елизабет не я ли дадохме вече на Таис?

# 2 690
  • София
Мъжките образи са много странни, някак не достатъчно тежат на мястото си като мъже сред цялото женско царство.
До известна степен е логично. Но от скромният ми опит и от това което съм попрочел в 95% от случаите е предизвикано и/или провокирано.
Ако се избудалка нещо - глупак и чичак. Ако е сериозен - много умува. Освен това и се прави на интересен с повечето неща, които казва. То няма угодия. Laughing
Ако нещата са замислени капсулирани, да се лепне един тлъст банер Забранено за мъже и готово. А тогава, който се навре, рискува. Всеки сам си носи кръста. Simple Smile

# 2 691
  • волно калдъръмче
Онзи, за тъпите шеги им викат чичаци и глупаци. Тяхната метакогнитивна неспособност да осъзнаят тъотията си ги кара да напомнят на бгмамите колко недоклатени са и толкова. Няма да е за първи път във форума.

# 2 692
Достатъчно е да не са тъпи, защото ако само ти се смееш на собствените си шеги, или си прекалено интелигентен и не те разбират, или си селският идиот, на който все му е смешно.

# 2 693
Аз бих посъветвала за по адекватен аватар, има кой да ти помогне относно това тук.
Някак анимирано, зъбато и плезещо същество не ми вдъхва интерес, а аз съм педант по отношение на  оралната хигиена Wink

# 2 694
Лошото е, че не си избираш ти, а решава публиката, а тя отдавна вече е решила.
Ша е сладка и може да си покаже гащите, но някакъв стар грозник да се пуска по вълна, прещипана от слипове, е проява на много, много лош вкус.

# 2 695
Лошото е, че не си избираш ти, а решава публиката, а тя отдавна вече е решила.
Ша е сладка и може да си покаже гащите, но някакъв стар грозник да се пуска по вълна, прещипана от слипове, е проява на много, много лош вкус.

Ша прекрасно играе селския идиот с милата си усмивка. 

# 2 696
Но, понеже е сладка, към нея е логично да има снизхождение, дори симпатия, докато за грозните и тъпите, няма милост. Жестоко е, но това е истината.

# 2 697
Сандо дали не реши да се реинкарнира  Grinning. Чак ми залипсваха Борил и Сребрьо.

# 2 698
Даун, точно това е направил Wink Борил беше симпатичен, макар и досаден, а и Сребрьо. И двата ми влизат в графата "ах, несериозници такива!".

# 2 699
Явно съм друга публика, и двамата гащюрници са ми като чички с шлифери, изскочили от форумския храст.

Общи условия

Активация на акаунт