Форумни "образи"

• 227 803
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 805
Аууу, че това си е смъртна обида! Някоя ако се изкаже така за моя фифи, не на рускиня, а на не знам и аз какво ще я направя  Close

# 2 806
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм възпитана рускиня и любезно наричах нещото "куче", нищо че нямаше много общо с вида Laughing. Интересното е обаче, че родителките на въпросните създания винаги си мислят, че драгоценното им може да се катери по който крак си реши и притежателят на въпросния крак няма право да гъкне дори Mr. Green.

# 2 807
Джой, вървя си на разходка с племенницата ми. Тогава да е била на 4. И срещаме една дама с пудел и детето на висок глас:
-Малее, каква рошава стопанка като кучето.  #Crazy
И аз червенея, зеленея, жълтея..онази се изказва:
-Абе, не ги ли възпитавате тези деца?!
И аз докато кажа "извинявайте" и детето ме изпревари:
-Абе, не ги ли решете тези кучета???

# 2 808
Фанатичните любители са почти толкова противни и колкото фанатично мразещите всичко живо, което не е кръвно свързано с тях.

# 2 809
Ден не минава без да ви липсвам значи, поласкана съм Grinning
Акаш, яка е тая снимка, как я помниш,  с на мъжа ми рибарските ботуши  е , лигавим се там и ме е снимал. Никакви  лачени няма, та на риба сме  все пак.  Още гаджета бяхме, ехх,  романтика...
Трябва да я издиря и преснимам за да я видите, на хартия трябва да я имам някъде.
И чорапогащника помните Laughing, аз го бях забравила, не помня и случката толкова добре вече.

# 2 810
  • София
Айде, аман от гащи, че вече взе да намирисва! Пишете си в темата... как беше, срещнах едно заглавие лятото, дали ходите без бельо лятно време!

# 2 811
  • София
Айде сега.
Без бельо се ходи не само лятно време, може по всяко време, ако нещо, евентуално искате от мъжа си, а той не е много склонен да ви го даде.

# 2 812
  • София
Това е баси отчаяната съпруга!

# 2 813
  • София
Викаш, вместо с точилката, с някакви архаични методи  си служи  Simple Smile

# 2 814
Хахаха, в такава ситуация, май и съпругът ще да е отчаян.  Mr. Green

# 2 815
Момичета, с кафето ли прекалихте?
Шанти загуби внимание за около ден-нощ и напомня мило за себе си Simple Smile. Не е нужно да връщаме темата с 50 страници назад.

# 2 816
  • На топло
Само на Лиляна липсваш.
А другите си правят весело на гърба ти.
Пак щяла да рови снимки   Praynig....ако може в подходящата тема, мерси.

# 2 817
Даун, върни се назад и виж  отново дали наистина аз съм тази, която  връща темата към това. Simple Smile
Няма тема , която да отворя и да не се разтягат ластиците от тук до Зинделфинген. Аз ли ги карам насила, помисли и тогава пиши. Много пъти съм писала, че на мене самата  ми доскучава от толкова елементарна първосигнална реакция и предвидимост.  Wink
Имат право да подминат, да не обръщат внимание , да не говорят за това, нима нямат?. Но не могат. И това е ...

# 2 818
  • София
еее, нали си селебрити на гащите, това е дъ грейс ъф глори!

# 2 819
  • На топло
И на рускиня те обидиха, но май кюлотите са ти по-свидни.  Mr. Green пак ще ги разтягаш цял ден в локуми.

Общи условия

Активация на акаунт