Форумни "образи"

• 227 742
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 820
Интересното е обаче, че родителките на въпросните създания винаги си мислят, че драгоценното им може да се катери по който крак си реши и притежателят на въпросния крак няма право да гъкне дори Mr. Green.

Тук по немско и фифитата са възпитани. Не се мятат на никой без предварително споразумение и няколко разрешителни - плюс три подписа  Laughing
 Задължително изпълняват по няколко команди, а ако някое дръзне да се облещи на пешеходец стопанинът му веднага го нахоква с "Aus!" "Fuß!"  "Klappe halten, du böser Hund, du!"
Освен това са застраховани и ще ти платят и нанесените щети по чорапогащника, но едва ли ще се стигне вобще до такова невиждано чудо.

Офф, ама то много ОФФ има и без това..

# 2 821
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ето, за пореден път затвърждавам убеждението си, че нещата винаги опират не до фифи, а до фифипритежателка Laughing

# 2 822
Genau, дет' се вика  Wink

# 2 823
Шантал, вярвам че си широко скроена (по душа, не по форми), та ще подминеш Simple Smile.

На кучетата си не позволявам да досаждат. Обикновено гледам големи животни и ако не са възпитани си е опасно. Сегашното ми е доста зло и ако не ме слуша може да направи поразия.

# 2 824
Даун, върни се назад и виж  отново дали наистина аз съм тази, която  връща темата към това. Simple Smile
Няма тема , която да отворя и да не се разтягат ластиците от тук до Зинделфинген. Аз ли ги карам насила, помисли и тогава пиши. Много пъти съм писала, че на мене самата  ми доскучава от толкова елементарна първосигнална реакция и предвидимост.  Wink
Имат право да подминат, да не обръщат внимание , да не говорят за това, нима нямат?. Но не могат. И това е ...

Ша, понякога ми звучиш като истинска Богиня. Simple Smile

# 2 825
Богиня има доста публикации, които не са в клюкарника само Simple Smile.

# 2 826
Богиня има доста публикации, които не са в клюкарника само Simple Smile.

Down, предполагам, че говориш за друга някоя Богиня. Simple Smile

# 2 827
Говоря за потребителката с ник Богиня и със симпатична сова за аватар.

# 2 828
Няма пречка да има няколко Богини. Simple Smile

# 2 829
Само в политеистичните общества Simple Smile.

# 2 830
  • Sofia
От офф, преминахте на оффффффффффффффф.
Смятам, че се разбрахме, че това не е спамочата, нито "покажи се", нито "селските пинизи".
Ако темата е изчерпана, да дърпам завесите.

# 2 831
За мен форумният образ е и образа на реалния човек зад него и ми е трудно да повярвам, че някой може да се представя за меценат на изкуството или сомелиер на редки вина, а реално да слуша Софи Маринова и да пие мастика пред турски сериали.

Не вярвам, че е възможно да се поддържа такава делюзия за дълъг период от време и в даден момент ще се появят пукнатини, които ще издадат реалността.

# 2 832
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Преди да стане това с дърпането на завесата, а и защото сме на кучешка вълна, няколко породи на вашето внимание:
Ша е болонка
Даун е кокер
Аззи- йоркширец
Таис- сетер
Меркантилница- джобен пинчер с гащички "Шанел"
Алена- пудел от онези високите тънки с прическа и много панделки
Богинята- далматитец
Лаб си е избрал порода, аз допълвам цвета- кафяв
Какчето е бигъл
и Лиляна- кавказка овчарка

# 2 833
Ази йорки?