Форумни "образи"

• 227 640
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 895
  • София
Мохини, знаеш ли кое е 'интересното' в случая.. че ако си кажеш ясно какво не одобряваш, много по-голяма е вероятността да ти втълпят, че едва ли не си аутсайдер, с назадничаво мислене, защото, видиш ли, в днешно време простотията се толерира..
Интересното вече можеш да го прочетеш след твоя пост, който цитирам сега.  Grinning
Щом мнението ти е по-различно, значи си се припознал някъде или пък не си разбрал играта с обидни думи, които се използват щедро.

Ох, къде го прочете това за "различното" ти мнение и какво значело? Mr. Green

# 2 896
Елица, няма защо да се припознаваш. Писах в контекста и на други постове.  Wink

# 2 897
Първият пост, който цитирах на Мохини, в който обсъжда конкретен човек... донякъде припознах един 'форумен образ', който е оставил у мен същото впечатление. От там нататък продължих да говоря за този човек; за този т.нар. "онзи".: )
Не целя да насочвам "светлините" към мен само защото съм 'нова', нито пък целя да те засегна. Peace bouquet

# 2 898
  • Другата България

Факт е(за мен), че много хора тук си позволят да обиждат в прав текст и съм убедена, че не го правят навън.
Абсолютно сигурна съм, че каквито са тук, са и навън. Peace

# 2 899
  • София
Мдам, пълно е с такива "Някой ме е настъпил по опашчицата" и "Много злоба в тоя форум, много " Sunglasses

Аха да изкажеш мнение по някой фундаментален въпрос и те емва една сюрия възмутени и огорчени потребители.

# 2 900
Не мога да понасям тия, които все се обясняват, ама не по един, а по много пъти. Това не мога да го понасям и в реалното общуване. Примерно не ме харесва, добре, приемам, но после следват два поста, мейл или лс защо точно. Досадно. Обикновено такива хора са и силно обидчиви, друга човешка черта, която ненавиждам от все сърце. Според мен тънкообидните следва да избягват форуми, защото освен да се разстройват и да пишат обяснения, които никой не чете, друго не се случва.

# 2 901
На по-късен етап се преминава към критики колко ужасни са форумците, какви са злобни и т.н. Една сутрин щях да се задавя с кафето си, като прочетох подобно излияние за злобните форумци от една госпожа, която иначе се гордее с "остротата" на изказа си.  Laughing Та вчера попаднах на цитат, който идеално описва този казус: "Срещнал си един Гадняр днес - значи просто си срещнал Гадняр. Всички, които си срещнал днес, са Гадняри - Гаднярът всъщност си ти".

Новак във форума:

Скрит текст:

# 2 902
  • Пловдив
Е стига де, сякаш все Ханибал Лектър сме се събрали тук.

# 2 903
Не, има и други образи:) малко са тия, дето са за последната клетка. Обаче тия от последната клетка от време на време се кефят да изострят кризите на някои от по-буйните и тъповати:) признайте си, че го правите от време на време. Има една конгломерация от потребителки, която си е все едно форумен Ханибал. Мисля, че имаме и някой и друг Miggs...

Важното е санитарят да е сериозен...

# 2 904
пълно е с такива "Някой ме е настъпил по опашчицата"

За това се налага  превенция при нованците - купирането на опашката ще им/ни свърши работа... Mr. Green Laughing

# 2 905
Различни характери, различни душевни състояния и терзания. Wink
Според мен отношенията ни с някои хора (абстрахирам се 'форумните образи') наподобяват "нахалните шофьори", които карат зад нас и ни притискат.. Ами ти или трябва да им 'угодиш', натискайки повече педала на газта, въпреки че 'си караш' в рамките на допустимото, или... мислено да им теглиш една, тъй като "пътят е за всеки". Wink
Истината е, че всички сме 'под ножа'; всеки би могъл да бъде окачествен като "форумен образ". А и да не забравяме, че темата е за това; няма кой за какво да се сърди. Wink

# 2 906
Сирена Wink

Нищо им няма на новаците, не гледам брой мнения, но винаги гледам грамотност и смисленост на текста. Ако някой пише с краката си, не слага препинателни знаци, не оставя интервал след точки, запетайки, страда от синдром на Немога Ной-Стрий, не може да формулира последователен разказ с начало и край - прескачам. Особено ако някой друг им направи забележка и се почне с "тук не сме в училище, ду-ду-ду". Това с училището ми звучи като "мия си зъбите само ако ще излизам от вкъщи днес".

За мен интересни образи са тези хора с фалшивите бременности и фалшивите бебета, които с месеци драскат вълненията си в отчетните теми. С удоволствие бих интервюирала такъв човек. Останалите фалшименти, които пускат "шеги" и "експерименти" са ми скучни. Иска се много сбърканост с месеци да разказваш за несъществуващата си бременност, после за колики, първо зъбче... Crazy

Друго, което ми е интересно като образ, е "Хората не ме обичат, а аз съм егати и пича". Имаме човек, при който има пропаст между различните Аз-ове: как той се възприема; как си мисли, че го възприемат другите; и накрая - как другите наистина го възприемат. Предполагам, че и навън в истинския му живот не му е лесно, но онлайн има по-малко задръжки и повече хора, склонни да са искрени. И циркът почва. Тя цял живот си е мислела, че е красива, умна или аристократка, обаче удря на камък... Започва още повече да показва качеството, с което се гордее, но нещата се влошават. И тук се стига до кръстопът - или трябва да приеме, че нещо с възприятието ѝ не е съвсем наред, или да изкара хората лоши и злобни. Тъй си го представям някак.

Сори, че се разфилософствах.

# 2 907
На мен са ми плашещи тия с фалшивите бременности и бебета. По-често се оказва, че загубват бебето, отколкото, че раждат безметежно, кърмят и т.н. Може би иска доста повече проучвания и упоритост при второто. Представям си някоя наистина бременна със същите симптоми и особености на бременността как чете, че нещо лошо се е случило с несъществуващата бременност и бебе на такива лъжкини. Че то само от притеснението и страха може да ѝ се случи нещо лошо и на нея. Аз съм откачала, когато съм чела и чула за някой със същите, уж безобидни симптоми като моите, който (едва не) се е гътнал и едвам съм дочаквала да дойде сутринта, че да отида на лекар. Последно Ред велвет беше от тия "интересните" с фалшивите бременности и се надявам администраторите да следят по-обстойно такива драматични потребители, че наистина има реална вероятност да навредят на други потребители.

# 2 908
  • София
Е, понякога хората са едни и същи, но в различни състояния.
Животът е динамичен и извън форума съществува свят, в който има всевъзможни обстоятекстаа, проблеми за решаване, кофти дни и прочие.
Както и в реалиите. Има дни, в които колегата Хикс, примерно, е по-добре да не го доближав никой, понеже и добър ден да му кажеш, ще изригне като Везувий, а иначе е любезен, спокоен и услужлив човек.
И всички сме така, без значение доколко даваме израз на състоянията си.

# 2 909
Да, бе, верно ли Ред е била с фалшива?
Мислех, че вече е родила!?

Общи условия

Активация на акаунт