Форумни "образи"

• 227 690
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 910
На мен са ми плашещи тия с фалшивите бременности и бебета. По-често се оказва, че загубват бебето, отколкото, че раждат безметежно, кърмят и т.н. Може би иска доста повече проучвания и упоритост при второто. Представям си някоя наистина бременна със същите симптоми и особености на бременността как чете, че нещо лошо се е случило с несъществуващата бременност и бебе на такива лъжкини. Че то само от притеснението и страха може да ѝ се случи нещо лошо и на нея. Аз съм откачала, когато съм чела и чула за някой със същите, уж безобидни симптоми като моите, който (едва не) се е гътнал и едвам съм дочаквала да дойде сутринта, че да отида на лекар. Последно Ред велвет беше от тия "интересните" с фалшивите бременности и се надявам администраторите да следят по-обстойно такива драматични потребители, че наистина има реална вероятност да навредят на други потребители.
Ред велвет? Какво имаш предвид? Или пак хвърляш едни имена на лъвовете без да се обясниш за какво става дума?

# 2 911
Напълно съм съгласна, кукумицинка, на мен са ми интересни от професионална гледна точка, а не от житейска. Че са плашещи и вредни спор няма. Успях да "хвана" една такава и писах на модератор, баннаха я, но тя лесно се разпознава по многоплодната си "бременност" - близнаци, тризнаци...

# 2 912
Ред велвет? Какво имаш предвид? Или пак хвърляш едни имена на лъвовете без да се обясниш за какво става дума?

Ред велвет с другия си ник - Happy days. Имам предвид това, което казах - фалшива бременност, фалшиво помятане или смърт при раждане и т.н. Със сигурност потребителите от отчетните теми са по-добре запознати с подробностите, отколкото аз.

# 2 913
  • Другата България

Ред велвет с другия си ник - Happy days. Имам предвид това, което казах - фалшива бременност, фалшиво помятане или смърт при раждане и т.н. Със сигурност потребителите от отчетните теми са по-добре запознати с подробностите, отколкото аз.
Shocked
Пак ли?
Имаше едно такова помятане преди като Ред Велвет, после като Хепи Дейс имаше пак бременност, сега има пак помятане ли?
Напарво не е за вярване, ако е фалшиво всичко, това е диагноза, за освидетелстване...
И като се сетя как вв темата за СВ - та хора ѝ пращаха техните за консултация, щото била ЕЙЧ Ар..... Sunglasses Tired

# 2 914
Не знам пак ли - кога е било предишното. Събитията с това, което аз знам, бяха към декември месец миналата година.

# 2 915
Преди да изчезне Заяц я обвиниха, че е Ред Велвет. Ред Велвет не съм я срещала обаче. Много заплетена история.

# 2 916
  • Другата България
Значи това е втория път.
Леле......
Как са я хванали, че лъже?
То терминът ѝ беше декември като че ли.
Преди да изчезне Заяц я обвиниха, че е Ред Велвет. Ред Велвет не съм я срещала обаче. Много заплетена история.
Shocked doh #Shocked
Егати, Мълдър ряпа да яде, а Скъли цвекло!

# 2 917

Аз не разбирам какво означава другия си ник в случая. Има си потребителка Happy days с регистрация от 30.01.2010 г. и последно влизане на 10.02.2016 и потребителка Red Velvet с регистрация на 04.06.2010 и последно влизане на 26.06.2015 г. Всъщност те си съществуват паралелно през цялото време. Един човек ли е това? newsm78

# 2 918
Един човек е. Даже тя си го призна това.

# 2 919
Е как не са я хванали модераторите с тази двойна регистрация?

# 2 920
  • Другата България
Не само, че е един човек, но ето че и Заяц е възможно да е трети профил на същата.
Ако са прави хората.
Нищо чудно да има и още и в момента да пише, вече нищо не би ме учудило.
Това си е за страх направо, чиста шизофрения.

# 2 921
  • Пловдив
Е как не са я хванали модераторите с тази двойна регистрация?
Ако не шава много-много не е чак толкова трудно да се промуши. Те да не са всевиждащи.

# 2 922
  • София
А стига де! Не мога чак да го повярвам това! И как се разбра, че са фалшиви бременностите и помятанията?

# 2 923
Мисълта ми беше, че едно е да се лъже за обувки, чанти, къщи и яхти, друго е за смърт, болести и помятания. С първото може и да се забавляват потребителите, докато второто си е за психото.

# 2 924
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Почнаха тръпки да ме побиват. Ред Велвет е наистина странен случай.

Общи условия

Активация на акаунт