Форумни "образи"

• 227 637
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 985
Даааа, REd Velvet неуморно предлагаше услугите си да прегледа нечие CV, да даде насоки. Половината търсещи работа в съответните теми са ѝ давали автобиографии за преглед. Включително и аз.

То хубаво предлагаше, обаче се е случвало после да показва въпросните пратени СВ-та, с личните им данни, зад гърба на нищо неподозиращите им собственици, и да се подиграва.

п.п. Доколкото разбрах, но наистина не знам подробности, и в случая на Ред велвет има замесени пари. А ако всеки път си прави нови самоличности, без да се знае, че е същият човек, трудно ще махнеш с ръка и ще кажеш - забавлява си се жената да помята, има нужда да си го преживее във форума. Не знам дали Заяц е отново същата потребителка, но като нищо може да е, както и съвсем други акаунти, които като ги четеш, не ги четеш с едно наум, че са Ред велвет и обичат да се "забавляват" по този начин, за да не им се връзваш.

# 2 986
  • Ямбол
На съм имала някакви особени впечатления, нито съм я засичала тази Ред Велвет често, та и на мен не ми е драма какво и кого е лъгала. Още повече, че ми се струва неразумно да си пращаш личните данни на непознат, колкото и мил да ти се струва.

Има образи, които търсят или предлагат контакти на други места, уж да си говорим повече. Някои търсят просто клюкарски истории, които предполагат, че знам, а други просто наистина се чудят как да вържат разговор и говорят празни приказки. Абсурд е да давам някаква лична, че и друга информация на такива.

Имаше една друга Ред, нея не я засичам вече май.

# 2 987
  • България-Швейцария
Другата Red e архитект, напълно реална.
И май наистина не пише вече.

п.п. Доколкото разбрах, но наистина не знам подробности, и в случая на Ред велвет има замесени пари.
И аз нямам представа какво е ставало, миналата година с малки изключения почти нямах време и да пиша, и да следя форума. В другия също не бях влизала много отдавна.
Разбрах обаче, че тя е Happy days и ме учуди това, че живеела отскоро в Люлин, доколкото знам преди плащаше ипотека за къща в Божурище.

Последна редакция: вт, 01 мар 2016, 14:35 от CTramell

# 2 988
  • Ямбол
Е, аз не съм казала, че не е реална. Напротив, доста по-реален и приятен образ беше.

# 2 989
  • София
 Hug

Аууу, как ме подсети за тази мома.
Това е къде, къде по-опасно и си гравитира директно към измама.
Та, значи, тази потребителка буболина ли, беше, буболета ли, беше, която се вихреше по едно време и беше направила куп поразии.
Демек, завлачи бол пара.

Даааа, REd Velvet неуморно предлагаше услугите си да прегледа нечие CV, да даде насоки. Половината търсещи работа в съответните теми са ѝ давали автобиографии за преглед. Включително и аз.

То хубаво предлагаше, обаче се е случвало после да показва въпросните пратени СВ-та, с личните им данни, зад гърба на нищо неподозиращите им собственици, и да се подиграва.

п.п. Доколкото разбрах, но наистина не знам подробности, и в случая на Ред велвет има замесени пари.
О, нима?
Как? Плащали са и за какво?
И ако си е позволила да изнася данни, камо ли да се подиграва, как не съм я засекла да я отнеса през девет гори в десета.
Но не се учудвам, нали споменах вече защо.

Последна редакция: пн, 29 фев 2016, 20:17 от Azzy

# 2 990
  • На топло
За какво може да се иска пари в този форум?  newsm78
Освен за разни болести, които се доказват с документи.

# 2 991
  • Ямбол
Или за помощи.

# 2 992
  • Другата България

Разбрах обаче, че тя е Happy days и ме учуди това, че живеела отскоро в Люлин, доколкото знам преди плащаше ипотека за къща в Божурище.

Тая къща е била измислена. Peace
Това го разкриха в другия форум.
И на мен ми се въртят в главата едни пари, ама хич не помня за какво ставаше въпрос.

# 2 993
  • Куциндрел
Сетих се коя е Ред валвет. Аватарът й беше с някаква жена със синя рокля. Спомням си как обясняваше в една тема колко й е охолен живота, щото е HR и работи в IT фирма. newsm78
Явно е брисала яко в темата за работа.

# 2 994
  • София

Тая къща е била измислена. Peace
Това го разкриха в другия форум.
И на мен ми се въртят в главата едни пари, ама хич не помня за какво ставаше въпрос.

Бреее, таз мома слага Остап Бендер в малкия джоб. Joy

# 2 995
Имаше някаква драма преди време, но сега не мога да се сетя за подробности.Става дума за една дама, която трябваше някакъв проект да прави и беше споделяла откъслечно и някой я е издирил в реала и беше прецакал нещата.Лиляна, имаш ли спомен?Питам те, защото имам спомен, че всичко се разви в темата Искам да кажа...

# 2 996
  • София
О, точно къщата в Божурище я помня.

Да, Мирама.
Беше много грозно.

# 2 997
За какво може да се иска пари в този форум?  newsm78
Освен за разни болести, които се доказват с документи.

Доколкото разбрах, ставало е дума за някаква поръчка (или поръчки), която не е платила, някаква съфорумка ѝ пратила нещо, което ѝ поръчала да закупи.

Не е измислена къщата, по-скоро обстоятелства около къщата са измислени.

# 2 998
  • Куциндрел
Ъъъ, как ги е прецакал?

# 2 999
Като има доверчиви хора, ще има и измамници. На мен непрекъснато ми пращат някакви спамове в мейла, уж някой се опитвал да ми хакне пейпала и подобни - пък я влезте си потвърдете паролата - директно ги трия; по домашния телефон поне 3 пъти са се обаждали - или с директен рев, че някой е в болница, или с "Извинете госпожо, притеснява ви едикой си от криминална полиция". Така че не се учудвам, че и тук се въдят. Няма да се учудя, ако и тези велвети са някоя група за измами.

Общи условия

Активация на акаунт