Форумни "образи"

• 227 683
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Другата България
Според мен не е невъзможно един човек да е добър професионалист, а в същото време да е тотално изперкал в личния си живот.
За мен такъв си е изперкал перманентно отвсякъде, лошото е, че видът му си е нормален и лесно въвежда останалите в заблуждение.
А като го разкриеш, веднага като хамелеон приема следващ образ и се въплащава в него.
Тотално, няма как да е частично.
По принцип говоря, и линка, който постна попрегледах.
Стига глупости де! Ред Велвет ми е в контактите в Линкедин, реална личност си е, ЧР. Сигурно е заета в работата си и затова вече не пише тук.
Сигурно, щом казваш.
Не ми се навлиза в подробности за Ред, от оня форум знам неща, които няма да ги разисквам тук, но по-скоро за Хепи Дейс - вторият ѝ образ се изумих как е вкарала същият сценарий, ако е така.

# 2 971
  • София

Не съм и искала да се обясняваш.

Аз и не държа.  Simple Smile Споменах го, защото 1-2 пъти по подобни поводи драсвах по някой ред. Съвсем добронамерено.  Simple Smile

# 2 972
Само защото има профил в Линкедин е реална личност? Сериозно?

# 2 973
Чудя се, има ли доказателства за всичко или мълвата е такава?
Как се разбра, конкретно за Ред, че е лъгала?

Конкретно аз разбрах от другия форум, имало доказателства - писала, трила после, станало е ясно, че лъже.  Имало е и доста големи съмнения за лъжи за бременността още докато е писала в отчетните теми за бременни по месеци, но накрая твърдо е станало ясно, че лъже.

# 2 974
  • В Космоса
Тя е реална, но фантазията ѝ е в повече явно. Аз знам, че в другия форум я разкриха. Имаше някакъв скандал, но не съм наясно точно какво, що...

# 2 975
  • София
Говорила съм си с Ред по работа, убедена съм, че е реална.

Обаче Хепи Дейс е съвсем друг случай - тя наистина е странна, да не би тя да се е регистрирала с ник Ред в другия форум и да е натворила глупости там?

# 2 976
Говорила съм си с Ред по работа, убедена съм, че е реална.

Обаче Хепи Дейс е съвсем друг случай - тя наистина е странна, да не би тя да се е регистрирала с ник Ред в другия форум и да е натворила глупости там?

В този форум е признавала от акаунта Хепи дейс, че е Ред велвет.

# 2 977
  • София
 #Crazy Обърках се. Или аз се бъркам с една друга Хепи. Crazy

# 2 978

За Хепи куин а.к.а Екзит хюманити и т.н. сигурно си мислиш?

# 2 979
  • София
Още преди няколко години съфорумка ми беше споделила, че се среща с Ред Велвет да и търси работа. Снимки нейни помня, незнайно къде съм ги виждала, нормално, обикновено момиче.
Помня също, че веднъж изригна в една тема, изплесвайки лична информация за мен, която беше получила от съфорумката, упомената по-горе и имах спонтанното желание да я удуша.
От съфорумката по горе, защото няма откъде другаде да се информира, просто.
Очевидно, двете като са се видели и са коментирали форума и форумките, което е повече от нормално и не се случва само на тях, това, което ме изненада е фактът, че си позволи да го изплеска в обща тема.
Все едно, очевидно не е удушвачът от Бостън, но има някаква драма с бременностите, ражданията и децата, която само тя си знае и си компенсира по подобен начин.
На мен, лично, тя ми е графа "безопасна игла".

# 2 980
Даааа, REd Velvet неуморно предлагаше услугите си да прегледа нечие CV, да даде насоки. Половината търсещи работа в съответните теми са ѝ давали автобиографии за преглед. Включително и аз.

Аз пък съм се присетила за една потребителка Smartie...

# 2 981
Смарти наминава от време на време.

# 2 982
  • България-Швейцария
Ред Велвет... На мен, лично, тя ми е графа "безопасна игла".
А, точно.
Щото има(ше) и едни други, покрай които ти олеква портфейлът съвсем реално.
Радвам се да те 'видя' пак, Azzy, усеща се липсата ти тук Hug

# 2 983
Почнаха тръпки да ме побиват. Ред Велвет е наистина странен случай.
Меко казано.

Сигурни ли сте наистина? По времето, когато пишеше по-активно из форума, Линкдин ми беше предложил запознанство с профил (познат на познат на познат), за който в началото се зачудих кой може да бъде, но после реших, че е Ред Велвет, от БГмама, защото много от нещата съвпадаха. Последно за нея си спомням, че искаше да ходи в Шотландия. За бременност не зная.

# 2 984
  • Другата България
Е аз и одеве се опитах да ти кажа, ти ми излизаш с профила в Линкедин....все едно, че не може всеки да си направи профил не само там, ами и на безброй други места....за същата става въпрос, от темата за СВ - тата и ЕйчАри, същата Хепи е Ред Велвет, с нов ник и профил....май, след като с оня я хванаха и в оня форум, и в тоя, че си измисля кво ли не.
Даааа, REd Velvet неуморно предлагаше услугите си да прегледа нечие CV, да даде насоки. Половината търсещи работа в съответните теми са ѝ давали автобиографии за преглед. Включително и аз.

Аз пък съм се присетила за една потребителка Smartie...
Аз се опитах веднъж да ви кажа, но никой не ме чу, решихте, че се заяждам с нея, а аз знаех вече, че е Ред и издънките ѝ.
Почнаха тръпки да ме побиват. Ред Велвет е наистина странен случай.
Меко казано.

Сигурни ли сте наистина? По времето, когато пишеше по-активно из форума, Линкдин ми беше предложил запознанство с профил (познат на познат на познат), за който в началото се зачудих кой може да бъде, но после реших, че е Ред Велвет, от БГмама, защото много от нещата съвпадаха. Последно за нея си спомням, че искаше да ходи в Шотландия. За бременност не зная.
1000% съм сигурна в това, което поне аз казвам - че Ред Велвет е Хепи Дейс.
Оттук насетне кое в историите ѝ е истина и има ли такова изобщо, за мен е мистерия и леко плашещо същевременно, шизофренно поведение.

Общи условия

Активация на акаунт