Форумни "образи"

• 227 623
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 3 015
  • София
О, категорично Шанел е реална.
Просто е ревнива към личния си живот, никога не е показвала публично снимки, но уверявам те, е абсолютно реална.

Шанел първоначално си беше качила снимка за аватар - Симпатично девойче, с розов пуловер и с две миши опашки.

# 3 016
  • София

Я не ме меси в разни интриги.
Ехо.
Сори, оффф или спам, се тая. Записвам, че нали с човека...сме били едно, та затова.  Joy Joy

# 3 017

Я не ме меси в разни интриги.
Ехо.
Сори, оффф или спам, се тая. Записвам, че нали с човека...сме били едно, та затова.  Joy Joy
  Здрасти, братле. Как ли пиша от два адреса едновременно newsm78 Някои, по- добре да си ядат пачата, вместо да ми развалят вкуса на сутрешното кафе.

# 3 018
О, категорично Шанел е реална.
Просто е ревнива към личния си живот, никога не е показвала публично снимки, но уверявам те, е абсолютно реална.

Шанел първоначално си беше качила снимка за аватар - Симпатично девойче, с розов пуловер и с две миши опашки.
Мисля, че първоначално имаше снимка на дъщеря си за аватар, но после се случиха разни истории... Получаваше ЛС с излияния от рода на: "На каква се правиш, знаем те коя си, що си..." Имаше и една Ягодка ... Simple Smile  Спомени...
Скрит текст:
Усещам се, че помня много повече случки и факти от първите ми две години във форума, отколкото от последните. Очевидно навлизам в форумска старческа и май е време за пенсиониране.

# 3 019
  • София
На мен ми е подозрителен всеки новорегистриран, който смело се впуска да пише в клюкарника, познава съфорумците и се обръща към тях като към стари дружки, вместо да си мине по реда отчетни, нашите деца и т.н.
Например за Онзи съм сигурна, че е сандоканчев, едни и същи тъпотии и спам, същата досада, а това, че пише от различни адреси, нищо не доказва. Малоумие пълно, влиза и сам си се цитира и отговаря.
Съжалявам, слаб и на теб. Sunglasses
Не познавам абсолютно никой или поне съответните никове не ми говорят нищо. До сега съм писал от един-единствен адрес, което е и проверимо, предполагам. На кого ли е нужно, но ако е, моля. А това, че си мислиш, че гледаш някакъв филм си е лично твой проблем.
До сега не съм засегнал никой, не съм обидил никой, не съм се държал непристойно, грубо или цинично. А, мога. Трябва ли? Това ли е целта? Нямам такива мераци, а и не ми се слиза на нечие ниво.
Кои са тъпотиите, които съм написал, моля? Е да, в тази и подобни теми, ясно, че надали се плесва нещо дълбокомислено.

После, мъжете били незнам какви.. Ако продължително време щипеш някой и то непровокирано, очаквай да те оскубе. Tired

П.П. Закъснях, но кат мернах "сериозните" заключения, нямаше начин да не се обадя. Mr. Green

# 3 020
Може да се дефинира и категория "плевел". В нея попадат тези образи, които задушават всяка тема, до която се докопат. Пишат по много и начесто, ти го скубеш, то пак избуява, че и се размножава. И игнор не действа  Tired

# 3 021
На мен ми е подозрителен всеки новорегистриран, който смело се впуска да пише в клюкарника, познава съфорумците и се обръща към тях като към стари дружки, вместо да си мине по реда отчетни, нашите деца и т.н.
Например за Онзи съм сигурна, че е сандоканчев, едни и същи тъпотии и спам, същата досада, а това, че пише от различни адреси, нищо не доказва. Малоумие пълно, влиза и сам си се цитира и отговаря.
Съжалявам, слаб и на теб. Sunglasses
Не познавам абсолютно никой или поне съответните никове не ми говорят нищо. До сега съм писал от един-единствен адрес, което е и проверимо, предполагам. На кого ли е нужно, но ако е, моля. А това, че си мислиш, че гледаш някакъв филм си е лично твой проблем.
До сега не съм засегнал никой, не съм обидил никой, не съм се държал непристойно, грубо или цинично. А, мога. Трябва ли? Това ли е целта? Нямам такива мераци, а и не ми се слиза на нечие ниво.
Кои са тъпотиите, които съм написал, моля? Е да, в тази и подобни теми, ясно, че надали се плесва нещо дълбокомислено.

После, мъжете били незнам какви.. Ако продължително време щипеш някой и то непровокирано, очаквай да те оскубе. Tired

П.П. Закъснях, но кат мернах "сериозните" заключения, нямаше начин да не се обадя. Mr. Green
newsm10  И аз пиша само от един адрес. Бубето, като го извади, ще провери и ще каже. Честита баба Марта, дами. И да сте усмихнати  smile3525

# 3 022
  • София
Честита Баба Марта и на вас, Пижо и Пендо.  Hug

# 3 023
Аз едно не мога да разбера,  регистрираш се в женски форум, но защо трябва да се държиш пасивно агресивно,  не мястото да се правите на много мъже тук, сред 90% женско присъствие.   Tired

# 3 024
  • София
Помня я снимката първата на аватара на Шанел
Не беше с две опашки, а една. И беше размазана, виждаха се неясни очертания.
Но не мисля, че беше тя,  на снимката беше кестеняво момичето, а тя е брюнетка.
После по някое време качи друга снимка, на брюнетка с дълга коса, но не зная дали е била тя.
И не съм я питала.

Честита баба Марта, момичета и момчета.
Да сте бели и червени, усмихнати и засмяни.

# 3 025
  • София
Аз явно съм единственият потребител, който харесва Шанел, и то много. Пак е прописала, мернах я случайно някъде из темите.

Честита Баба Марта, бъдете здрави  Hug

# 3 026
О, сандоканчев и Онзи са доста различни. Онзи е по-премерен и сдържан, говори по-скоро лаконично и повече по темата. Канчев е откровено прост и мнението на женска от форума му действа като клечка кибрит - веднага му пламват комплексите и започва с дежурните "пача" и "непоръбена слива". А почне ли да се мазни на някоя и потича олио от монитора.

# 3 027
  • на село
Убедена съм в съществуването на форумен образ - жена, пишеща от мъжки профил  Wink
В тази връзка, разликата между Сандоканчев И Онзи е доста забележима.

# 3 028
  • София
Винаги са витаели някакви конспирации около мъжете във Форума. Mr. Green

# 3 029
Какви конспирации? То е много трудно да си направиш два профила от два адреса и да пишеш и от двата  Tired
Антигона, остави обидите, лесно е да се сдържаш от единия профил, когато плюеш през другия, но стилът не може лесно да се смени, особено склонността да се обясняваш по хиляда пъти, без да те питат и да задаваш въпросчета от типа на "не може ли?", "забранено ли е" и т.н. Някои и по запетайките ще ги позная, стига да понечат да се върнат.

Общи условия

Активация на акаунт