Песен за огън и лед 23 - Never give the enemy his wish

• 45 143
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Има интересна теория, че Миранда знае за Санса.
https://www.youtube.com/watch?v=_jmjShTTjqw има някаква логика.

# 31
  • София
Благодаря за темата  bouquet

# 32
  • Варна
Има интересна теория, че Миранда знае за Санса.
https://www.youtube.com/watch?v=_jmjShTTjqw има някаква логика.

По принцип мразя да гледам видеотеории, но тази я изгледах.
 Добра е наистина, не се бях замисляла за третата обувка. Някак останах с впечатление, че тялото на Лиза е паднало на недостъпно място и дори не са го открили. Thinking
Въпросите на Миранда наистина са стратегически, а грешката на Санса да спомене Джон Сняг и с двете му имена много голяма.

# 33
Ако е така, Санса може много лесно да отстрани Кутрето както предсказа бабата джудже.

# 34
Ако е така, Санса може много лесно да отстрани Кутрето както предсказа бабата джудже.
Как?

# 35
  • Варна
Изобщо не го виждам лесно. Thinking
Освен ако отстраняването на Кутрето е самоцел. Какво ще прави след като го отстрани? Няма ли да е в много по-лошо положение?

# 36
Санса изобщо не предполага за Ройс все още , както и кутрето но като дойде момента, а той ще дойде, трябва само да го изобличи.
Относно позицията й грешите, тя вече е сгодена за Хари а с времето този ще хлътне по нея още повече, това дори вече става.

Последна редакция: пт, 05 фев 2016, 23:25 от Starkk

# 37
Санса изобщо не предполага за Ройс, както и кутрето но като дойде момента, а той ще дойде, трябва само да го изобличи.
Относно позицията й грешите, тя вече е сгодена за Хари а с времето този ще хлътне по нея още повече, това дори вече става.
— Рано или късно ще трябва да се срещнеш с Миранда Ройс — беше я предупредил Петир. — Внимавай с нея. Обича да се прави на весела глупачка, но е по-проницателна и от баща си. Дръж си езика в нейно присъствие. ...

— Мила? — Миранда се засмя. — Колко досадно би било. Стремя се да съм лукава. Трябва да ми разкажеш всичките си тайнички, докато яздим надолу. Може ли да те наричам Алайн?
— Както пожелаете, милейди. — „Но никакви тайни няма да измъкнеш от мен.“

# 38
  • Варна
Санса изобщо не предполага за Ройс все още , както и кутрето но като дойде момента, а той ще дойде, трябва само да го изобличи.

Защо да го изобличава? Тя му е съучастничка. Защо Ройс да са на нейна страна? Защо да се поставя в тяхна власт е по-добре? newsm78
Не мисля.
Нестор Ройс иска да омъжи Миранда за Хари, а Санса ще го получи.. Т.е. те вече негодуват заради нея.

Отделно смятам, че Хари няма да хлътне по Санса. т.е. ако хлътне няма да го държи дълго. Просто си е такъв тип... като крал Боб.

# 39
Относно това, предупреждението е да внимава какво говори,Санса трабва да остане Алайн до сватбата си.
Но тя вече се издаде, Нестор вече е започнал да събира улики срещу лорд-протектора!!!
Докато кутрето си мисли, че го е спечелил на негова страна, дори ще си позволя да  цитирам „кое е по-опасно - размаханата кама от враг пред очите ти или скритата и опряна в гърба ти от някого, когото никога не си виждал„

# 40
Дали Хари е крал Боб или не, това е друга тема след като се оженят няма да има значение.
Колкото до Санса тя вече има мотив, лично мое мнение долното разклонение Ройс няма как да спечелят Хари колкото и да се надяват именно Миранда каза на Алайн, че е по-красива от нея но е  копеле  , Санса може само да се възползва от тях както кутрето се възползва от Тирел. Но нека да не задълбаваме.

# 41
АКО се оженят. ОСев това има голямо значение, защо дори да се оженят  Хари може пак да си ходи по курви, след като му се роди наследник, и да се държи отвратително със Санса. нико не го задължава да е мил, ако Кутрето умре. Засега  все пак има някакъв респект от Кутрето, но ако Санса стане изцяло зависима от дома Ройс може да му отпусне края.
Пък и Санса за да се признае като Санса, трябва да признае че е излъгала за убийството на Лиза, т.е. става съучастница в убийство. Като се има предвид че я търсят и за друго убийство - на краля, трябва да е голяма тъпачка да елиминира единствения човек, който в момента й осигурява някакви протекции.

П.С. Каквото и да казва миранда не трябва да й се доверяваме безрезервно, тя е играч.
П.П.С. Много лесно си представяте едно "хлътване" . Видял Хари едно хубаво момиче, поискал да му обърне внимание и хайдееее - хлътна. Ще я изпраска един-два пъти и ще мине на следващото момиче.  Крал Боб колко жени е изредил, или пък ЕГон Недостойния.

# 42
Щом сме тръгнали да се записваме с картинки, хубу'у  Sunglasses

Скрит текст:

# 43
АКО се оженят. ОСев това има голямо значение, защо дори да се оженят  Хари може пак да си ходи по курви, след като му се роди наследник, и да се държи отвратително със Санса. нико не го задължава да е мил, ако Кутрето умре. Засега  все пак има някакъв респект от Кутрето, но ако Санса стане изцяло зависима от дома Ройс може да му отпусне края.
Пък и Санса за да се признае като Санса, трябва да признае че е излъгала за убийството на Лиза, т.е. става съучастница в убийство. Като се има предвид че я търсят и за друго убийство - на краля, трябва да е голяма тъпачка да елиминира единствения човек, който в момента й осигурява някакви протекции.

П.С. Каквото и да казва миранда не трябва да й се доверяваме безрезервно, тя е играч.
П.П.С. Много лесно си представяте едно "хлътване" . Видял Хари едно хубаво момиче, поискал да му обърне внимание и хайдееее - хлътна. Ще я изпраска един-два пъти и ще мине на следващото момиче.  Крал Боб колко жени е изредил, или пък ЕГон Недостойния.

Да е някое леко момиче може но не е , като иска да преспи с нея ще трябва да се ожени не виждам защо се правите на слепи.

- Ако някога се оженим, ще трябва да изпратите Шафран обратно при баща ѝ. Аз съм всички подправки, от които ще имате нужда.

- Ще запомня това обещание, милейди. - ухили се той. - А дотогава ще ме удостоите ли със знака на своето благоволение, който да нося на турнира?

- Не. Вече съм го обещала... на друг.

Много малко е описано за него, че да му се дава определение и то точно с недостойния и крал боб долколкото знам не е спал с Миранда за мен тово е достатъчно за да не го сравнявам с тези двамата.
Да държа се лошо с нея, но това се очакваше се пак Алайн е копелдачка както и изтъкна Петир.
- Той е ужасен.

- Светът е пълен с ужасии, миличко. Досега вече би трябвало да си го разбрала. Видяла си достатъчно от тях.

- Да, - отвърна тя, - но защо трябва да е толкова жесток? Нарече ме ваше копеле. В двора, направо пред очите на всички.

- Доколкото има представа, ти наистина си копеле. Годежът ви никога не е бил негова идея, а и Бронзовия Йон със сигурност го е предупредил да внимава с мен. Ти си моя дъщеря. Той не ти вярва, а и смята, че си по-низша от него.

# 44
За мен лично сватба ще има, а кутрето ще умре, въпроса е само КОГА ?

Общи условия

Активация на акаунт