Професионални серии за коса - тема 99

• 60 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • Бургас / София
Честит двоен празник, Джей живи и здрави много щастие и любов и още много продукти и ревюта от теб в темата  Hug

Никои не ми беше отговорил на въпроса, чудя се кои шампоани да взема на майка ми за боядисана коса същевременно да подхранва и да дава блясък . Колебая се между Хрома Каптив, Хрома Рич и шампоаните на Алтерна също така и бустера на Керастаз за боядисана коса ? Моля за мнение  bouquet

# 271
  • София
JLo, честит двоен празник! Голям ден е за вас. Да сте живи и здрави и двете!!!  bouquet
И у нас е горе-долу такова положението, и дъщеря ми е сестра ми са на един ден и много се забавляваме.

И аз се впечатлих от шишенцата на Епона! С голям мерак са направени отливките.

# 272
Не знам дали знаете  Mr. Green но в HQ има код за допълнителни 15% на КЕРАСТАЗ KER15  Whistling
Аз естествено съм пас  Mr. Green, добре, че не съм от отявлените фенове на марката  Mr. Green но някой може да му се израдва-тестван е, работи. Шампоан излиза 12 лири и стотинки, маска 19 и нещо.

# 273
  • София

Имам предложение, нещо като предизвикателство за нас.  Hug Когато решим коя марка да нищим, докато темата е все още неизписана, да направим измиване с продукти от марката и да споделим актуално мнение, като посочим дали в момента косата ни има нужда от протеин или от хидратация, дали е балансирана и т.н.

Магнолийка, забравих да пиша, че това предложение е много добро!
Аз ще се включа с мнение за Интенз хидратора, балсама Мойсчър Риковъри, които още не съм пробвала.

# 274
Джей Честит Рожден Ден на теб и твоята принцеса bouquet
Да сте живи и здрави, с прекрасни и лъскави коси.

Искам да попитам за ампулата Phyto Repair Подходяща ли е преди боядисване.  newsm78

# 275
  • Sofia, Bulgaria
1.Какви топлинни уреди използвате за да оформите косата си? Какво мислите да си купите за в бъдеще?
Ограничавам се в ползването на сешоар-в месеца 1-2 пъти,пресата ми е Remington Silk доволна съм,използвам я рядко 2-3 пъти в месеца.Обмислям покупка на преса за терапии newsm78
3.Кои продукти/серии на Joico сте ползвали и как се отразяват на косата ви?
Ползвала съм серията К-PAK(за изтощена коса),шампоан и балсам,не са нищо особено на моята коса и пресата в тубичка,но тъй като моята е права я пуснах за размяна
Имам един въпрос:ще ходиме на спа,за няколко дни и да ви попитам,за басейна какво мога да ползвам за защита? newsm78

# 276
Искам да благодаря за линковете в You Tube - Как да се подстрижем сами. bouquet Имам дълга и гъста коса, бавно цъфти, но ми се искаше сама да си подрязвам краищата; знам, че е полезно. Peace

# 277
  • Чукарландия
Искам да благодаря за линковете в You Tube - Как да се подстрижем сами. bouquet Имам дълга и гъста коса, бавно цъфти, но ми се искаше сама да си подрязвам краищата; знам, че е полезно. Peace

Аз къде ли съм спала, че съм ги пропуснала?!? Rolling Eyes
Може ли отново да ги постнеш, ако трябва - на лични.  Hug

# 278
Докъто се начудя дали да си взема четката Ровента и в Емага станала 119 лева  Crossing Arms
Каква е разликата всъщност между лилавата и бялата ? Бялата си е на старата цена .

# 279
BBeLLa, линкът беше постнат на първата страница от авторката на темата.: )
Заповядай: https://m.youtube.com/results?search_query=cut+layer+own+hair

# 280
Честит двоен празник, Джей живи и здрави много щастие и любов и още много продукти и ревюта от теб в темата  Hug

Никои не ми беше отговорил на въпроса, чудя се кои шампоани да взема на майка ми за боядисана коса същевременно да подхранва и да дава блясък . Колебая се между Хрома Каптив, Хрома Рич и шампоаните на Алтерна също така и бустера на Керастаз за боядисана коса ? Моля за мнение  bouquet

Cityofangels, ползвала съм преди време Chroma Riche заедно с маската от серията и косата имаше видим блясък, но сякаш откъм хидратация имаше какво още да се желае. Спомням си, че правеше косата мека (което обаче при мен не беше търсен ефект, защото я харесвам по-жилава) и гладка. За справка съм с гъста коса, плътен косъм, боядисвам веднъж в месеца.
Сравнение с другите, които си посочила, не мога да направя, тъй като съм ползвала само балсама и маската на Алтерна от бамбуковата серия, без шампоана.

# 281
  • Бургас / София
Благодаря за отговора на майка не и трябва много хидратация, на нея добре и влияе и Рипейър на Алтерна, а той е протеинов ще чакам и други включвания  bouquet . Нейната коса е суха с нормален косъм не се омазнява мие я на 5 6 дена  Peace

# 282
# 283
Момичета, ползвали ли сте тези продукти на Биосилк?
http://www.arlen.bg/product/1483/hidratirasht-shampoan-bez-sulfa … herapy-355ml.html
http://www.arlen.bg/product/2910/ultra-hidratirashta-maska-biosi … e-mask-266ml.html
Какъв ефект имат на тънка коса?

# 284

Имам един въпрос:ще ходиме на спа,за няколко дни и да ви попитам,за басейна какво мога да ползвам за защита? newsm78

За басейн ползвам Swimcap Philip Kingsley
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashtit … ley-swimcap-75-ml

На мен много ми допада, ефекта след това е подобен на Elasticizer.  Косата е защитена и подхранена в същото време.

Общи условия

Активация на акаунт