Професионални серии за коса - тема 99

• 60 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Ауууу  Мамче каква страхотна колекция  bouquet  А така, стимулирай хората да купуват - никога не е достатъчно.  Joy

По повод на твоя пост с описанието на балсам грижата, която не прави пяна на Дисциплин Кърл се подсетих, че мислех да пиша за един измиващ балсам.

Grow gorgeous Cleansing Conditioner

Състав:
Скрит текст:
Water (Aqua), Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Propylene Glycol, Crambe Abyssinica Seed Oil, Glycol Distearate, Jojoba Oil Glycereth-8 Esters, Macadamia Seed Oil Glycereth-8 Esters, Olive Oil PEG-8 Esters, PPG-3 Caprylyl Ether, Ethylhexyl Stearate, Hydroxyethylcellulose, Tremella Fuciformis Sporocarp Extract, Panthenol, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycerin, Betaine, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Caramel, Calcium Sodium Borosilicate, Iron Oxide Red (CI 77491), Tin Oxide (CI 77861), Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamyl Alcohol, Citral, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool

Преди да реша да го купя бях чела доста ревюта и Гугъл преводач добра работа свърши за превода на испански, френски, португалски блогове.  Mr. Green Всъщност Grow gorgeous   има четири вида Cleansing Conditioner - за брюнетки, за блондинки, за защита на цвета и универсален. Аз имам този за брюнетки. Притежава характерния за марката лек и приятен аромат, на цвят е оранжево-кафяв перлен  средногъст балсам с много на брой блестящи перлени частички в него. Те се разпределят умерено по косата при нанасяне.
Този продукт е всичко в едно - шампоан, балсам, финиш, протектор. Дълбоко почистване на косата и скалпа (от типа на ДПШ, но много нежно и в същото време ефективно), хидратиране на косата и скалпа, дълбоко кондициониране на косата, придава гъвкавост и блясък и контролира фризитата, прави косата мека, еластична и придава обем. Това в краткост е описанието на продукта, а сега моя опит Simple Smile

Използвала съм го два пъти - веднъж напълно гол  Mr. Green и веднъж с малко балсам Grow gorgeous като и при двете ползвания резултата беше напълно идентичен.  Както посочих вече балсама е оцветен в тъмно оранжев цвят (такъв е за брюнетки,  за блондинки е жълтеникаво златист, а другите два са млечно бели) с много перлени блестящи частички. Намокрих косата и сложих  първо по скалпа. Масажира се обилно по скалпа, постепенно се добавя още от балсама и се разпределя добре към  връхчетата. Масажира се цялата коса. Няма разпенване, може би в началото съвсем малко, но усещането е странно - това си е балсам и се усеща като балсам. Първоначално реших че няма начин това нещо да измия косата. Умишлено го използвах точно след като бях слагала много финиши по косата, термозащитата за преса с фиксация на Секси, и лак за коса. Доволно силиконово и заплетено положение  Blush
Нанесох само веднъж и след като масажирах доволно хванах косата със шнолата и постоях около 10 минути. Изплакнах и косата я усещах напоена, но и жилава, като след балансирана маска. Разресах  спокойно с четка. Като излязох от банята реших да не слагам нищо (останах си гола по балсама  hahaha)  за да мога правилно да преценя продукта. Какво му е толкова специфичното. Подсуших с кърпа и косата продължаваш е да се усеща жилава и плътна, но в същото време гладка. Хванах леко косата високо с шнолата докато се оправям за лягане - някъде 20 минути. Като отпуснах косата я усетих доста изсъхнала, но все още влажна. Не чаках да изсъхне напълно и си легнах. Резултата го видях на сутринта  Heart Eyes
Начупена, обемна, мека и гъвкава коса. Напълно чиста.  Mr. Green Корените гладки като след ДПШ,  дължините жилави и плътни, връхчетата сравнително прибрани и меки. Косата беше малко фризи,  но това го отдавам на спането с мокра коса. И това с един единствен продукт.  Heart Eyes Предполагам, че на къдрокоските ще се хареса, защото и моята коса беше по-начупена от обикновено, а и от една красива къдрокоска, която за мое съжаление не пише вече в темата разбрах, че много си харесва къдриците след този измиващ балсам.
Втория път бях сложила преди измиване в корените от Серума за стимулиране на скалпа от Grow gorgeous и след измиване с почистващия балсам сложих малко и от балсама с хиалуронова киселина от същата марка. На подсушена с кърпа коса серума с червена детелина на Grow gorgeous и серума против цъфтежи пак на Grow gorgeous.
По същия начин оставих косата влажна и си легнах без да я суша. На другата сутрин напълно идентичен резултат. Едно към едно. Значи продукта си е добър и сам по себе си.
За мен този почистващ балсам е перфектен при пътуване. Взимаш го и ти е достатъчен. Най-много една термозащита,  ако ще ползваш горещ уред.

Това от мен. Надявам се, че ви е било интересно да прочетете ревюто ми. bouquet

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 01:34 от Мagnollia

# 331
  • София
Ей, червенокосо Мамче Направо убийствен цвят.  Hug
Татусите  са уникални. Много те харектизират. Аз не бих посмята,  но на теб ти отиват. bouquet
И направо трябва да красят темата - напълно в унисон с цвета и Валентинското настроение.

________
А сега разбирам, че кодче има от Арлен  hahaha Да видим дали ще устискам  Mr. Green

________

Линде  #Crazy едно лешниче  слагаш? А аз сигурно 3 ореха  hahaha Е след малко ще го пробвам като си измия косата с минимално количество.  Да видим какво ще ми е мнението.

Пролет за да имаш обем от Максимайзера трябва да повдигнеш корените с четка и да поизсушиш със  сешоар или с четката Ровента. Да навиеш с голямата четка от Ровента корена само и да по изсушиш малко само там. Аз ползвам първата степен.

Епонче Ама така мераклийско си направила бутилчиците.  bouquet

# 332
Жестока, червенокоса Мама, събра ми очите! Страхотни татуировки и коса. Heart Eyes Hug bouquet
И мъжа, и колата, и ботушките, и крачетата в тях, и колекцията супер ти е всичко!

# 333
  • Бургас / София
Страхотна огнена мама и косата и татуировките са супер и не само те bouquet . Това намаление в арлен много ме изкушава скоро нищо ново не съм взимала хвърлила съм око на новият крем и пяна на Керастаз на бустерите  и концентратите, а и чантата подарък ми харесва  Mr. Green . Първите пъти с про файбър червените косата е мека и лека, след това следва голямо уплътняване  Peace

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 08:08 от cityofangels

# 334
  • Велико Търново
Мамче, огнена, страхотна червенокоска си bouquet Hug

Магнолия, страхотно ревю отново, много интересен продукт е това. Аз все още се каня на марката , хвърлих око на серума, ш-на и маската, но ще видим кога ще ги взема - опасявам се да не стане така да не ми паснат, и ще престояват само в шкафа, а не са малко пари... Thinking.
Снощи, след измиването с червените Про файбър, съм със смесени чувства на сутринта - косата ми е гладка, мека/а аз търся повече плътност и обем, знаете Wink/, същевременно е подвижна, витална...не знам, пробите ми стигнаха за един път и не мога да преценя дали си струва да взема цялата серия.
Илли, ще чакам да кажеш как ти се отразява след 3-ия път Simple Smile bouquet
Аз имам и мостра на бялата ампула, следващият път ще я пробвам заедно с протеинов ш-н.

# 335
Inked Mom ,страхотна коса, ау  Heart Eyesпродукти бижу Heart Eyesсега се сещам, че лятото на състезание с коли  /около паметника майка България което беше в Търново/ те видях  е,и бях първо  много впечатлена от цветните рисунки татуировки:hug:

# 336
  • Някъде по Дунава
Момичета, къде се въвежда кода за намаление в Арлен, за да е валиден  newsm78

# 337
Inked mom страхотна си  Heart Eyes
Коя семи перманентна боя използваш?

# 338
  • София
Мастилено мамче, потресаваща комбинация - хубава жена, хубава коса, цвят и цветни татуировки! Получило се  е страхотно! И аз не бих имала смелостта да се татуирам така, даже една малка татуировчица не бих си сложила, но на други хора, респективно на теб, съм фенка на татуировките. Ту кпо-интересно е как поддържаш косата си в този цвят. Доколкото знам, за да с еполучи, трябва първоначално косата драстично да се изсветли, направо да се избели. После самият цвят много лесно се бил отмивал и избледнявал, губел блясък...Косъмът се изтощавал... а при теб няма такива индикации.
Днес в асансьора, като се зяпах в огледалото, стигнах до извода, че всяка грижа за скалпа, било то и най-простата и минимална, има осезаем ефект. От 2-3 месеца горе-долу през 1 измиване си масажирам скалпа и косата обилно с арганово или кокосово масло. ПРестоявам 10-тина минути, понякога часове. И косата започна да не се замърсява толкова. То не е точно омазняване. Едно като влага излиза по скалпа, когато е изтормозен (същото става и с лицето, ако се сещате, сле дмиене със силни гелове и после, ако се пропусне крема)... Така че и аз гласувам "за" маслата преди миене. И друго - успявам да си ги отмия само с еднократна апликация на шампоан, даже с количество колкото 2 монети от 50 ст.

# 339
  • На ръба..
Inked mom  Heart Eyes страхотна коса, цвят, татуси...как го поддържаш този цвят?

# 340
Еха, каква гледка! Инк, невероятно красива си!  Flutter
Знаех си, че моята колекция е малка  Mr. Green

Аз вчера си подарих течна коса+шампоан  Mr. Green исках да си взема подарък, нищо друго не можах да си избера офлайн и те така си реших проблема  Joy. Тя беше единственото ми нещо в уиш листа напоследък. Ще споделям!

Арлен няма да отварям ,нищо не ме влече в момента. Много си харесвам косата днес и вчера  Mr. Green дали е заради терапията Наши, или нещо друго направих, но е много бляскава, плътна, не е мека, но не е и пресушена, точно каквато я харесвам  Crazy

# 341
Мамчее, умопомрачителна си!!! Убийствено яка мацка!!

# 342
Inked mom, много благодаря за състава. За съжаление така и подозирах, че е накрая. Та даже и след консервантите е.  ooooh! Разколебах се, ще търся пробички преди да купувам. А ти си просто убийствено яка. Поздравления!  bouquet

Аз се обзаведох и с масло от Ему. Да, грижите за скалпа оказват голямо влияние и аз се убеждавам. Имам супер много новоизраснала коса.

Вчера довърших пробичките на аргановите Чи-та и ми се затвърди мнението, че ще се купуват. Обаче ще гледам да свърша някоя налична серия и тогава.

И една молба към имащите ретро пресата на Iso, че много й се чудя. Моля, някой ако има възможност и желание да ми пусне (може и ЛС) снимка на косата, направена с нея. Аз ще ходя да я пробвам, но ми е интересно да събера повече впечатления. Ще съм много благодарна!

И хубав ден на всички!

# 343
Inked mom, страшна мацка си, стила ти много ти отива, супер готина си!  Heart Eyes

Магнолийка, нали се сещаш все пак, че моята коса е до раменете, нормално "лешник" да ми стига за дължини и връхчета. Със сигурност за твоята дължина ще отиде повече, ама пък три ореха за мен си е огромно количество за каквато и да е дължина от който и да е финиш. Crazy

# 344
Inked Mom,ЗВЕРСКИ СЕКСИ,УБИЙСТВЕНА МАЦКА СИ  Shocked Peace Направо ми събра очите  Crazy
Скрит текст:
Мъжа ти да не е състезател?Моя е голяям фен на автомобилните спортове
  Косата ти,татусите,визия,тяло...Като от списание си  Hug

Сега се връщам назад да чета,после ще допълвам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт