Професионални серии за коса - тема 99

• 59 937
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
 Бихте ли дали линк за Минимайзъра на Ф.Кингсли

# 436
  • Велико Търново
Бихте ли дали линк за Минимайзъра на Ф.Кингсли
http://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley/stilizirane-i-zashtit … -minimizer-100-ml  bouquet

# 437
И аз от бамбуците, тези за блясък усетих най-добре и бих ги купила(ако ми е скука или са на супер оферта, иначе не ме привличат особено  Mr. Green).
 Като цяло не съм впечатлена от сериите с бамбук. Бетонираха ми косата, заплитат....супер неприятно чувство. Само тези за блясък се представиха по-добре, анти фриз ми бяха най-зле от всичко тествано от много време насам  ooooh!
И кенди олиото (спрей) ми е кофти покупка  Crossing Arms бих го заменила за нещо друго.

# 438
  • Пловдив
Бисквитка,ако слагаш със 7-та 20 vol -взимаш 18 vol,ако слагаш 30 vol,взимаш 25 vol Peace

# 439
Аз исках да попитам чували ли сте за т.нар. метод-полиране на косата.Някакъв уред уж премахвал само цъфналите крайчета без да скъсява дължината на косата..Дали е така?Звучи много добре, ако е истина, но нещо не ми се вярва .. Grinning
Аз си направих въпросното полиране и съм доволна.Определям го като по-бърз вариант на ръчното обиране на цъфтежа.Около 95%от цъфналите връхчета се обраха.Доволна съм и бих повторила
В софия ли се предлага тази услуга и каква е цената?

Аз разбрах за въпросната услуга разглеждайки Грабо.Там намалената цена е към 12-лв за Пловдив, предполагам, че едва ли реалната цена ще е повече от 30 лв за София, тъй като преглеждайки обявите горе-долу в този ценови диапазон вървяха.
Много се чудя дали да не си закупя ваучер, но не съм сигурна че като ида на намаление ще ми обърнат нужното внимание, а никак не искам да ми пипат от дължината и да експериментират с нея .

# 440
  • Велико Търново
Бисквитка,ако слагаш със 7-та 20 vol -взимаш 18 vol,ако слагаш 30 vol,взимаш 25 vol Peace
Ох, ами аз досега съм се боядисвала с на Фито боите, те са с 2 % амоняк и затова понятие си нямам какъв оксидант трябва да ползвам Thinking

# 441
  • USA
Чували/ползвали ли сте марката Drybar? Ето част от асортимента им,ценово са на нивото на Алтерна/Лореал Про. http://shop.nordstrom.com/c/all-drybar?origin=leftnav
Тук,в Щатите,голяма реклама им правят последно време и съм силно заинтригувана.

# 442
Чували/ползвали ли сте марката Drybar? Ето част от асортимента им,ценово са на нивото на Алтерна/Лореал Про.Тук,в Щатите,голяма реклама им правят последно време и съм силно заинтригувана.
и тук ги рекламираха,някакъв салон има,но не съм чула лични впечатления.

# 443
Да споделя и аз ефекта от Течната коса : измих косата с алтерна за боядисана коса , нанесох повечко от нея , изсуших , отмих , след това Л2 и хидратиращия на марокан . Косата ми е много мекичка , без фризита,  отне ми обема в корените и леко се поизправи косата, но пък за сметка на това лесно се разресва косата без проблемно за първи път и съм доволна , огромни благодарности към Фрея  Hug bouquet

# 444
  • София
Забавно изглеждат, при нас ги няма drybar Grinning
Ако ги пробваш, може да разкажеш bouquet

Струва ми се, че олиото на Наши след 5-6 последователни ползвания не подхранва добре косата и тя има нужда от все повече. Като го използвам на другия ден краищата ми започват да стават по-сухи, а с Мороканийл, Лакме, Керастаз не ми е така косата. Иначе ми харвсва, дава добър блясък и не ми изправя косата, а и съхне по-бързо.
Спрей маската след две ползвания имам по скоро отрицателно впечатление- косата ми беше пършива някак, по-нататък ще я мъча пак.

Бамбуците на Алтерна на мен не са ми любими. На мен балсама анти фриз ми пасна най-добре заедно с шампоана за блясък.

# 445
Veli977 в Пловдив направих полирането,но според салона и цените варират,аз се и боядисвах и терапия правих,та общо взето не разбрах колко струва полирането.

# 446
Илли, и при мен се получи така с олиото Наши...и преди месеци когато го имах и сега пак-уникален ефект първите няколко пъти и после косата като изсъхне стои остра и суха. Със спрей маската същия "пършив" ефект както казваш.

Денси, при моята коса след няколко упорити проби всички бамбукови серии идват недостатъчни за сухите ми дължини, само първоначалния ефект ми допадна, като при анти фриз серията усещах що-годе подобие на хидратация. Алтерна всъщност с тези хайвер и бамбук нямат чисто хидратираща серия, освен май тази последната с олиото.

Аз вече си заръчах валентинска промоция и утре чакам от Арлен Ш, Б и "магическия" серум на 3 more inches. От 2-3 дена впрочем съм с техните четка и гребен и най-отговорно казвам, че биха всичките ми класации досега, дано и с продуктите е същата любов.  Crazy

# 447
И в новата на Алтерна има хайвер, а в при-уоша дори има няколко вида протеин.
Мен нещо тези промоции хич не мога да ме изкушат. Не са нещо уау, а и съм си казала, че преди да купя нещо ново за косата, ще приключа с поне една серия.
И все се надявам за 8ми март да направят някакво стабилно намаление. Но ще видим.

# 448
Много ви благодаря, разубедихте ме!
Нищо няма да купя отново явно. Оставам при Шанел. Heart Eyes

# 449
  • * Under the stars *
Здравейте! Може ли да ми препоръчате термозащита за коса. Предпочитам да е под формата на спрей , около 20-30 лева . Изправям си косата редовно . До сега ползвах термозащита , която си купувах от фризьорката ми , уникална ми става косата - с блясък , мека , но имам за още едно ползване , а и ми се иска да разнообразя малко . Ще чакам предложения  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт