Професионални серии за коса - тема 99

• 59 945
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
И аз ..... за снимка се нареждам, отдавна й се чудя на четката Ровента Simple Smile

# 526
cityofangels, страхотна е косата ти, много нежни са вълните, а и на мен много повече ми харесва в естествения й вид  bouquet.
Така ме гложди и мен да поръчам Профайбър, но не мога да преценя червената или зелената серия  Thinking Първата се опасявам да не би да ми е лека, а втората тежка, з-то по описание е за нормална към гъста коса. Моята е фина и тънка, правя кичури 2-3 пъти годишно, 2 пъти седмично суша и изправям с преса и затова е склонна към цъфтеж и експлозии тук-там. Някоя от вас с подобна коса да е ползвала сериите? Съвет? Hug Praynig
Аз също разресвам косата в банята, докато съм с маската - с пръсти или с широк гребен  Peace.

# 527
Моята коса е тънка и ме притеснява да не с четката да се залиже и съвсем да се сплеска. Тогава ще изглежда глава+3 косъма хах

# 528
И аз съм много доволна от лилавата Про Файбър. Ползвам си я с кеф. Между другото аз не харесвам меко казано продуктите на Лореал, но тази серия ще се окаже много сполучлива. Не съм чела/чувала почти лоши мнения за нея. Хората около мен я ползват различните цветове и са доволни. Тук мненията също са доста положителни, което е голяма рядкост. В интерес на истината лилавата серия ми харесва повече на този етап за състоянието на косата ми, от Тераписта на Керастаз.
А бялата ампула ми е най-предпочитаната терапия за момента. Heart Eyes Просто преобразява косата ми.

# 529
  • Бургас / София
Loving... мисля, че червената ще ти е добре моята коса също е тънка и има някои кичур останал тук там . Аз ампулата рядко я слагам, но сега съм си взела 2 по 20 мл, които ще ми стигнат за много време  Heart Eyes

# 530
  • София
Аз си взех зеления балсам про файбър днес, защото нали съм решила да използвам цялата серия последователно. Червената маска ми идва слаба и реших да пробвам със зелен балсам и червен серум.

Пробвах крем Олео Кърл Дисциплин днес като самостоятелен финиш без никакви други продукти. Кремът има аромата и на старите продукти Дисциплин и консистенция лека като тоалетно мляко. Сложих доста, първият път нанесох колкото лешник може би, но косата стоеше пухкава и фризи и затова нанесох втори път и много по-обилно. Изсуших и косата стана мека, еластична и без никаква фиксация. Къдриците се поотпуснаха, по-скоро начупена като на фитили беше и в никакъв случай лека и въздушна, което е ефект, от който със сигурност бягам. Мисля че ще си го ползвам редовно крема, супер е за всички случаи, в които бързам и просто измивам, слагам финиш, духвам косата без четки/оформяне и излизам. Party

# 531
  • София
Ловинг, еднаква дилема ни яде  Heart Eyes Червената или зелената  Crazy Горе долу и като степен нап третиране и тип косите ни са еднакви, и моята е фина. Може би сме за червената ... Но пък някой преди няколко стр. беше писал, че тя е по-скоро за нетретирани, детски коси. Ох, не знам.  ooooh!
И теста на Про Файбър не ми е много меродавен, тъй като се счита дали косата е боядисвана. Моята е боядисвана, но вече не я боядисвам и мисля, че не е много изтощена в дължините ... За каква да да я считам сега? За боядисвана или за не боядисвана Blush
Просто ми се изяснява картината, ще се взима Про Файбър, само да реша коя серия  Mr. Green

# 532
  • Варна
Ооо,най-после си изясних коя Профайбър да поръчам ! Благодаря !  Laughing

# 533

А бялата ампула ми е най-предпочитаната терапия за момента. Heart Eyes Просто преобразява косата ми.
Можеш ли да споделиш каква ти е косата - права или чуплива ?  Hug

# 534
  • Бургас / София
Или сега ми пусна мухата за крема Дисциплин  Grinning

# 535
  • Велико Търново
Ловинг, Вив, и аз съм от вашата партия, така че чакам ви да се начудите коя серия да вземете, та да взема по-лесно решение и аз Wink

# 536
Привет момиченца! Много работа днес и сега докато ви изчета..
Сити, така се радвам, че си оставила снимките и успях да те зърна, страхотна коса, в естествените ти вълни направо се влюбих  Heart Eyes
Да видим запомних ли нещо от разискваните теми Laughing
За разресването- не разресвам мокра коса.
За четки, сешоари, преси -моите всички са с йонизация, наистина има значение.
Ловинг, Вив, Деска, много неприятна била миризмата на зелените, имайте го предвид при избора.Аз имам мостри от Арлен от тях, още не съм стигнала да ги пробвам...
На моята коса, някога изрусявана, но вече доста време не -червената е идеална, лилавата ми беше прекалено силна.
Илли, ти с къдрици ли си? Винаги съм си мислела, че си с права коса  Hug .
Вив, може ли линк, какво си взе на Алтерна, любопитно ми е  Blush ?
Аз съм в чуденка какво да си купя, а и персонален код имам...наскоро си взех белите ПроФайбър ампулки, толкова много ми харесват, че сега се чудя дали да не се презапася с още 6  Blush , сякаш не ме привлича друг продукт...

# 537
  • Варна
Червената ,Сети,червената е за мен ,по описанията на момичетата ...и последното "нетретирана" ме доубеди.  Simple Smile

# 538
И аз съм с червената серия  Grinning, шампоанът е прозрачен, добре измива, без премиване, редичък е, не особено икономичен. Маската е гъста, икономична, също хубава. Най-прекрасен е серумат, гелообразен, мъничко количество е достатъчно за дълга коса. Дава изключителен блясък и има стабилна термозащита.

# 539
Благодаря, момичета  Hug, червената ще е. Шампоан и серум със сигурност ще взема, остава ми колебанието за балсам или маска  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт