Професионални серии за коса - тема 99

• 60 657
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Аз бих взела сешоар Парлукс,заради йонизацията,а преса не ползвам и не съм се интересувала от характеристиките им.

# 136
  • Пловдив
Момичета сравнявайки преса и сешоар Paralux и Remington везните къде натежават,моля за съвет?
Спешно ми трябват и двата уреда,но не мога да взема решение за марката.
В момента има следната оферта и се изкушавам адски много:
http://www.remington.bg/komplekt-presa-i-seshoar-remington-kerat … -therapy-pro.html
Никой ли няма да даде съвет,момичета моля smile3525
Парлуск разбира се Peace Елким също,и двете марки са висок клас и са конкуренти. Нещо като Керастаз и Джойко Mr. Green

# 137
  • Somewhere far away
охх  леле коа успяхте да изпишете 10 страници !

1. топлинни уреди почти не изполвам. от години оставам косата си сама да съхне . маша имам на Бейбилис - ползвам я само по празници и разни поводи.
2. не съм пробвала нищо на  Joico

# 138
Направо ме е страх да се похваля Blush но Минимайзъра на Ф.Кингсли оправда надеждите ми за идеален финиш към момента.
Хидратиращ финиш ли е ?  Hug

# 139
  • Чукарландия
Направо ме е страх да се похваля Blush но Минимайзъра на Ф.Кингсли оправда надеждите ми за идеален финиш към момента.
Хидратиращ финиш ли е ?  Hug

"Осигурява интензивна хидратация" - изглежда е хидратиращ. Много ме запали Linda. Peace

# 140
Момичета, бихте ли ми препоръчали някакъв продукт за обем, в корена може би

# 141
sibila777, тази серия според мен много ще ти допадне, ще омекоти и подхрани косата ти
http://www.arlen.bg/product/865/termo-reaktiven-shampoan-za-izto … rmique-250ml.html  -шампоан
http://www.arlen.bg/product/864/termo-reaktivna-maska-za-iztosht … rmique-200ml.html -маска
На мен ми станаха любимци, в период,когато се изрусявах, елиминират изцяло сухотата.

Благодаря, setony, ще ги пробвам, въпреки че се загледах и по http://www.arlen.bg/product/2002/hidratirasht-shampoan-za-suha-i … hampoo-250ml.html и маската съответно, досега не съм чела отзиви newsm78

# 142
  • Варна
Армира,Патенце  май ще се откажа от преса.И без това старата съм я прибрала и вече месец не съм я ползвала.Може би ще мина вариант сешоар Paralux и може би четка на Ровента(виждам много от вас я ползват)Косата ми е леко чуплива и непокорна след миене.До сега я заглаждах с преса,но искам да си пусна дълга коса.Издирвам подходящ продукт за укротяване Hug

Последна редакция: нд, 07 фев 2016, 10:18 от Nushlem

# 143
Поръчах си балсама от серията Chi Infra от Парфимо. Току що го пробвах и установих, че мирише странно. Няма нищо общо с аромата на шампоана и финиша, които имам и ползвам от известно време. По-скоро мирише на боя за обувки.

Та въпросът ми е нормално ли е да мирише така, или просто да го връщам?

# 144
Хидратиращ финиш ли е ?  Hug

"Осигурява интензивна хидратация" - изглежда е хидратиращ. Много ме запали Linda. Peace
Хидратира, заглажда, дава блясък, придава тежест, на тънка коса може да дойде в повече. Руса мама беше така добра да погледне състава и много ми хареса какво каза - че не се залага само на силикони (всъщност са малко) а и на регулиращи ПХ съставки, които затварят косъма и още други благинки. Много съм впечатлена от ефекта, поредния продукт на марката, който е страхотен. Heart Eyes

# 145
Линде,
Скрит текст:
  щом си намерила твоята марка,блазе ти  Hug На твое място въобще не бих пиляла пари за експерименти  Wink Като видях колко хубави и нови неща разменяш,първо си помислих че ако бяха ФК нямаше да са в размените  Wink
Момичета,шампоана Секси,лилавия,с каква маска/балсам би бил най-удачен-Медисютикъсл хидратиращ балсам,Чи нуриш интенз маска,Витал нутришън маска,Алтерна Мойстър интенз маска,Алтерна Кенди маска анти фриз,Алтерна за блясък и аргана на Наши б/м...Някой да разпознава тук някоя негова комбинация или предложение  Praynig Подарих на мъжа ми 1л лилав шампоан Секси,но все пак искам да го пробвам  Mr. Green

# 146
  • На ръба..
Разписвам се и аз чак на 10-та страница.
1. Относно топлинните уреди ползвам само и единствено сешоар на Iso. Изправям се на всяко миене с него - 2 до 3 пъти седмично. Няма нищо общо със другите сешоари, които съм ползвала досега, дори наскоро подарих на майка ми сешоар на Филипс с много хубави характеристики и йоназиция, който ми беше на мене подарък, еми няма нищо общо. Мисля, че точно от тази тема разбрах, че не ватовете на сешоара са важни, а какво количество въздух преминава през него. Ако не де лъжа Алена го беше казала  bouquet
2. Имам серията за обем на Joico - една доста протеинова и сполучлива серия. При все, че косата ми обича протеин,  ако ползвам заедно шампоана и балсама ми пресушава косъма, но ако ги съчетая поотделно ефекта е доста добър и сполучлив, бих пробвала и обмислям да си взема К-пак серията. Но да ми предаде допълнителен обем не съм забелязала.
Иска ми се и аз да започна с някаква терапия за скалпа, да видим откъде ще започна.

# 147
Здравейте, момичета  Hug

Както винаги, ще бъда много...полезна  Laughing по въпросите за запис:
1. Не използвам изобщо уреди, само в краен случай някакъв измислен сешоар, но е не повече от 2-3 пъти годишно.
2. Джойко не съм ползлава.

От намалението на Напура в крайна сметка си взех Стамиген ампули, колежката ми много се запали и си разделихме една кутия. Като ходих в магазина на Рибата казаха, че имали една налична, но я продали предния ден  Laughing и поръчах от сайта. Аз си взех от предишните намаления на шампоаните на О'райт, но не наех за срока на годност и изобщо не се усетих, а и не ми споменаха в магазина. Малко съм разочарована, защото няма да успея да го начена дори до март месец  Crossing Arms

Имам от известно време раздразнен скалп, който май се засилва в по-стресови моменти. Боря го с щадящи шампоани, детнглъра с цитрус и нероли, маслени инфузии, гел от алое, но като реши да се разразява, нищо не ми помага. Можете ли да ми препоръчате нещо в тази насока?

# 148
  • София
Дели, можеш да сложиш в гела алое вера и малко масло от чаено дърво и така да масажираш скалпа. Много успокоява и дезинфекцира, ако имаш микро ранички или раздразнения.
Също така, с две ръце ти препоръчвам Себорал Форте.

Бубаче, ех, твоя мъж, златна жена има, да му подарява Секси шампоани  Grinning  Hug
Аз да ти кажа, бих комбинирала този шампоан с не толкова хидратираща маска, нищо че е малко абсурдно, но шампоана е ужасно хидратиращ, тежък и поне моята коса я прави на абсолютен пух, което не ми допада изобщо. Но за 1 литър мисля, че ще намериш и твоя вариант за употреба  Heart Eyes

Линде, страхотна си с твоите отзиви за ФК продукти  Hug Аз усилено си слагам спирачки, вчера бях на косъм да поръчам Про Файбър серия, направо не знам как се спрях  ooooh! А и вече с повечето продукти резултата ми е идентичен, т.е все си харесвам косата ...

Да дам отзив за течната коса  Heart Eyes
При мен нямаше Уау ефекта. Като добра, тривиална хидратираща грижа ми е. Косата е копринена, гладка, с блясък, няма плътност обаче.

# 149
Вивче,ще пробвам с маската ейдж речардж на Керастаз  Peace Мъжа ми се разтопи от кеф като видя 1л шампоан.Исках да взема мъжки шампоан,но всички миришат на мента,по описание.А мъжлето не харесва този аромат.
ВИВ  Hug ,ако течната коса не ти е допаднала,най-вероятно и на мен няма да ми хареса...Имаме подобни коси.Получих пробичка от моя любима съфорумка  bouquet Ще пробвам новата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт